Για Redmi note 5 υπάρχει??? Δεν το είδα στη λίστα αλλά σχολιάζει ένας φίλος ότι το πέρασε και είχε κάποια θέμα... Τι υσχυει

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑκριβώς αυτό που γράφει ο Γιώργος από πάνω. Έχω φτιάξει 6 αρχεία και δυστυχώς δεν αλλάζουν την ώρα. Μπορεί να ευθύνεται και το android 8 σε αυτό δε ξέρω.Ο/H Leonidaspod έγραψε:
Για Redmi note 5 υπάρχει??? Δεν το είδα στη λίστα αλλά σχολιάζει ένας φίλος ότι το πέρασε και είχε κάποια θέμα... Τι υσχυει![]()
Δοκίμασε με άλλα themes.Ο/H alvin1983 έγραψε:
Ακριβώς αυτό που γράφει ο Γιώργος από πάνω. Έχω φτιάξει 6 αρχεία και δυστυχώς δεν αλλάζουν την ώρα. Μπορεί να ευθύνεται και το android 8 σε αυτό δε ξέρω.Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές και μόλις το φτιάξω και είναι οκ θα το ανεβάσω.
Σωστά, σώθηκα με τα γυαλιά όλα τα βλέπω πεντακάθαραΟ/H spideman3 έγραψε:
Βρε πάτε και σε κανένα οφθαλμίατρο να σας δώσει γυαλιά. Όσο και να μεγαλώσουν ..............
και εγω το ιδιο, μολις τα εβαλα δεν το πιστευα ποσο καθαρα εβλεπα...Ο/H markito έγραψε:
Σωστά, σώθηκα με τα γυαλιά όλα τα βλέπω πεντακάθαραΟ/H spideman3 έγραψε:
Βρε πάτε και σε κανένα οφθαλμίατρο να σας δώσει γυαλιά. Όσο και να μεγαλώσουν ..............