[Xiaomi Redmi 4X] Miui 10 Ερωτηση.
-
-
-
Βασικα πιο πολυ το ηθελα για οταν βγει η stable να την εβαζα απο το recovery. Εκτος αν γινεται να την βαλω απο το twrp ;
Συγγνωμη για τετοιες ερωτησεις απλα ειμαι αρχαριος οσον αφορα τα flash κτλπ -
Για να βάλεις οποιαδήποτε custom rom χρειάζεται custom twrp και φυσικά να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader.
Εαν κάποια στιγμή θελήσεις να γυρίσεις στην επίσημη rom, η σωστή διαδικασία με το miflash και fastboot rom. -
Eυχαριστω!
-
Συγγνωμη για την ενοχληση αλλα θα ηθελα να κανω αλλη μια ερωτηση. Οταν βγει το stable και το βαλω θα γινεται να ξανακλειδωσω τον bootloader? Η αν τον κλειδωσω θα εχω bootloop?
-
Αν έχεις official rom, ανεξάρτητα αν είναι stable ή dev μπορείς να ξεκλειδώσεις και να ξανακλειδωσεις όποτε θέλεις χωρίς επιπτώσεις. Την πρώτη φορά μόνο που θα ξεκλειδώσεις θα χρειαστεί να περιμένεις έως και 15 μέρες μέχρι να πάρεις άδεια.
Για custom rom σου απάντησε η Ειρήνη @fog. -
Αρχικά έχει σημασία ποιά rom έχεις τώρα. Οπότε αν ανεβάσεις ένα screenshot από τις ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο, θα μπορούμε να μιλάμε πιο συγκεκριμένα.
Αν τώρα έχεις επίσημη rom, θα συνεχίζει να αναβαθμίζεται αυτόματα, κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση του είδους της rom που έχεις (dev ή stable)
Η κατάσταση του bootloader στην επίσημη, δεν παίζει ρόλο στο αν θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται και να δουλεύει, είτε κλειδωμένος είναι είτε ξεκλείδωτος.
Ο λόγος που προτιμάμε το δεύτερο, είναι γιατί μπορεί να δώσει περισσότερες και ευκολότερες λύσεις, αν κάποια στιγμή πάει κάτι στραβά.
Εαν έχεις custom rom, ο bootloader είναι και θα πρέπει να παραμείνει ξεκλείδωτος, για να μπορεί να λειτουργεί. -
Ευχαριστώ όλους σας , για την βοήθεια. Προτιμώ άρα να ξεκλειδώσω το bootloader για να φορτώνω εύκολα για οποία ROM θέλω
! Προς το παρόν θα περάσω miui 10!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0