Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια για την κάθε δυνατή προσπάθεια που κάνετε. Θα ήθελα την βοήθειά σας πάνω στο θέμα της επιλογής XTRV ROM για τον Markw μου.
Βλέπω στα Downloads ότι υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσω είτε την Aroma Rom ή XTRV Stable Rom.
Μήπως κάποια από τις 2 περιέχει και το Split-Screen για τον τηλέφωνο; Το χρειάζομαι λόγω εργασίας και δεν είμαι σε θέση να διαθέσω χρήματα για νέο τηλέφωνο.
Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση Stable Rom (9.5.3.0 MBEMIFA).
Ποιες είναι οι δυνατότητες της κάθε Rom? Κοιτούσα στο φόρουμ και είδα ότι στην Aroma μπορείς να προεγκαταστήσεις τις εφαρμογές που θες, ενώ στην Xtrv όχι. Υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό;
Το link με τις Rom: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Redmi-4-PRO-Markw/#files
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βλέπω στα Downloads ότι υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσω είτε την Aroma Rom ή XTRV Stable Rom.
Μήπως κάποια από τις 2 περιέχει και το Split-Screen για τον τηλέφωνο; Το χρειάζομαι λόγω εργασίας και δεν είμαι σε θέση να διαθέσω χρήματα για νέο τηλέφωνο.
Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση Stable Rom (9.5.3.0 MBEMIFA).
Ποιες είναι οι δυνατότητες της κάθε Rom? Κοιτούσα στο φόρουμ και είδα ότι στην Aroma μπορείς να προεγκαταστήσεις τις εφαρμογές που θες, ενώ στην Xtrv όχι. Υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό;
Το link με τις Rom: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Redmi-4-PRO-Markw/#files
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.