Καλησπέρα στη κοινότητα, πανε σχεδόν δυο μήνες απο τη στιγμή που έσπασε η οθόνη του note 4x μου, οπότε έπειτα απο σχετική έρευνα κατέληξα στην απόφαση να μη κάνω την επισκευή σε κάποιο κατάστημα εντός λόγω της τιμής η οποια συνήθως ξεπερνά τα 40 ευρώ. Οπότε αποφάσισα να παραγγείλω απο κίνα και να κάνω την αλλαγή μόνος μου. Όμως μου προέκυψε το εξής πρόβλημα, αυτο που θα παραγγείλω θα περάσει απο τελωνείο. Εχει κανείς καποια σχετική εμπείρια στο θέμα? Εννοω αν θα επιβαρυνθεί με μεγάλο ποσό ?Η τιμή της οθόνης που κοίταξα ανέρχεται στα 20-21 ευρώ.
Αλλαγή οθόνης, αγορά απο Aliexpress (xiaomi redmi note 4x)
-
-
-
-
-
Καλησπέρα.
Αν το συνολικό ποσό ( τιμή προϊόντος + μεταφορικά + τυχόν ασφάλεια) είναι κάτω από 22€ είσαι εντάξει.
Υπάρχει και ανάλογη συζήτηση...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό -
Ευχαριστώ πολυ, το αναφέρω καθώς εχει τύχει σε φίλο μου να πάρει προιον με 15 εύρω απο κίνα το οποίο σε ευρώπη κάνει 50 και να πληρώσει στο τελωνείο γύρω στα 10+ ευρώ.
-
-
Για κάτω των 22€ επισυνάπτεις και την πληρωμή με PayPal ή πιστωτική, αν σου τη ζητήσει το τελωνείο και καθάρισες...
-
Με frame είναι αυτή που θες, έτσι? Τουλάχιστον να μη σε παιδέψει πολύ στην τοποθέτηση.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για κάτω των 22€ επισυνάπτεις και την πληρωμή με PayPal ή πιστωτική, αν σου τη ζητήσει το τελωνείο και καθάρισες...
Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν ασχετα απο το γεγονός οτι η αξία του στην ευρώπη είναι 30 +. Σε ποια περίπτωση επισυνάπτω την πληρωμή ? Θελω να πω , αυτοι θα δούν 20 ευρω πανω στο δεμα και εαν κρίνουν οτι τους κορόιδεψα και πλήρωσα περισσότερα , τοτε θα μου πουν να αποδείξω οτι πλήρωσα 20 ? Η αν κρίνουν οτι πληρωσα παραπάνω θα με χρεώσουν με μιας σαν μεγαλυτερη αξία με οτι επιβάρυνση συνεπάγεται?
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Με frame είναι αυτή που θες, έτσι? Τουλάχιστον να μη σε παιδέψει πολύ στην τοποθέτηση.
Είναι με frame ,ναι γτ απο οτι έιδα χώρις frame είναι μανίκι να ξεκολλήσει οθόνη και αφη! -
Αν δεν πιστέψουν την τιμή που αναφέρεται στο πακέτο θα ζητήσουν απόδειξη πληρωμής. Δεν πρόκειται να σε χρεώσουν έτσι αυθαίρετα.
-
Οπότε σε περίπτωση που μου ζητήσουν αποδεικτικά πληρωμής, πως θα γίνει η επικοινωνία , θα πρέπει εγω να πάω στα τοπικά ΕΛΤΑ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0