Εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι αν βλέπω κάτι στο youtube ή στο Netflix κ το κλείσω το TV box κ το ανοίξω πάλι σε μισή ώρα ή παραπάνω δεν μου τα ξεκινάει να παίξει κανένα video. Αν κάνω επανεκκίνηση βέβαια όλα καλά παίζει σφαίρα. Υπάρχει κάποια λύση? Ή κάποιος εύκολος τρόπος να πάμε στην προ oreo εποχή έτσι κ αλλιώς δεν έχει κάποια διαφορά
Mibox 3 και αναβάθμιση σε Oreo
-
-
Μετά την αναβάμιση σε Oreo κολλάει στα ΠΑΝΤΑ... Netflix, Youtube, Stremio κτλ...
Ακόμα και κατεβασμένη ταινία αν την πετάξω απο το κινητό ή υπολόγιστή στο Mi Box πάλι θα κάνει loading συνέχεια...
Σε εκνευριστικό βαθμό... που πραγματικά δε μπορείς να δεις ...
Υπάρχει κάποια λυση??? Από οσο εψαξα όχι... Ούτε για downgrade... Ούτε κάποια ανακοίνωση...
Σκέτη απογοήτευση... Ουτε μήνα δε το έχω για πέταμα είναι....
Δε το περίμενα αυτό απο Xiaomi... Tραγικοί.... -
Αν το κάνεις επανεκκίνηση πριν κάτσεις να δεις κάτι νομίζω θα σου παίξει αλλά σαν προσωρινή λύση μόνο.
-
Ο/H MartinisKiss έγραψε:
Μετά την αναβάμιση σε Oreo κολλάει στα ΠΑΝΤΑ... Netflix, Youtube, Stremio κτλ...
Ακόμα και κατεβασμένη ταινία αν την πετάξω απο το κινητό ή υπολόγιστή στο Mi Box πάλι θα κάνει loading συνέχεια...
Σε εκνευριστικό βαθμό... που πραγματικά δε μπορείς να δεις ...
Υπάρχει κάποια λυση??? Από οσο εψαξα όχι... Ούτε για downgrade... Ούτε κάποια ανακοίνωση...
Σκέτη απογοήτευση... Ουτε μήνα δε το έχω για πέταμα είναι....
Δε το περίμενα αυτό απο Xiaomi... Tραγικοί....
-
Ο τίτλος του νήματος θα έπρεπε να είναι ΜΗΝ αναβαθμήσεις σε OREO. Δεν θα επεκταθώ στα πόσα bugs έχει η ενημέρωση αυτή και κατά πόσο αχρηστεύει κυριολεκτικά την συσκευή, θα σταθώ μόνο στο γεγονός πως για να θέσεις σε λειτουργία την συσκευή πρέπει να την αποσυνδέσεις και στην συνέχεια να την συνδέσεις με το ρεύμα (αν μείνει ανενεργή για πάνω από 8 ώρες) ... ΤΡΑΓΙΚΟXiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
-
Ο/H tinkano έγραψε:
Ο τίτλος του νήματος θα έπρεπε να είναι ΜΗΝ αναβαθμήσεις σε OREO. Δεν θα επεκταθώ στα πόσα bugs έχει η ενημέρωση αυτή και κατά πόσο αχρηστεύει κυριολεκτικά την συσκευή, θα σταθώ μόνο στο γεγονός πως για να θέσεις σε λειτουργία την συσκευή πρέπει να την αποσυνδέσεις και στην συνέχεια να την συνδέσεις με το ρεύμα (αν μείνει ανενεργή για πάνω από 8 ώρες) ... ΤΡΑΓΙΚΟ
-
Το stremio πχ το χω στον υπολογιστή ( υπάρχει και για android αλλά όχι για android TV αν και πάλι μπαίνει με κάποιο κόλπο ) . Το παίζω από τον υπολογιστή μια χαρά ..
Από το pc σε mi box me chromecast = buffering και σπάσιμο νεύρων..
Θα το πάω πίσω σαν ελλατωματικο να πάρω τα λεφτά πισω ...
Να μην έκανε αναβάθμιση η Xiaomi τότε ..
Έχουμε ένα άχρηστο box.
Ο τίτλος θα πρεπε ναναι πάρε ένα box που παίζει αν θες τασάκι παρε mi box... -
dnomikos: υπάρχουν και άλλες λύσεις (πατέντες) για το πρόβλημα πχ το βάζω πάνω σε μια έξυπνη πρίζα και ανοιγοκλείνω την πρίζα αλλά δεν ήθελα να σταθώ εκεί, απλά ήθελα να τονίσω το πόσο πρόχειρα λειτουργεί η εταιρεία, προσφέροντας μια σάπια αναβάθμιση
MartinisKiss: αν έχεις προχωρήσει και συ σε αναβάθμιση (λυπάμαι) δεν νομίζω να μπορέσεις να το αντικαταστήσεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή, έχει αναφερθεί επίσης πως η έκδοση 2303 έχει πρόβλημα όσον αφορά την ταχύτητα του wifiXiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor -
Αν και βλέπω ότι πολλοί περνάτε δύσκολες ώρες, θα ήθελα να αναβαθμίσω σε 8ρα.. Δε μου έχει βγάλει update το μηχανάκι, μπορώ να κάνω force η να περασω χειροκίνητα?
-
Αν θες να κάνεις αναβάθμιση , που παρεμπιπτόντως μάλλον είναι κακή ιδέα, αν πας ρυθμίσεις έχει επιλογή να ψάξει για αναβαθμίσεις. Πολλοί λένε ότι αν κάνεις factory reset πριν και μετά το update μειώνει τα περισσότερα bugs
-
Ο/H filthydwarf έγραψε:
Αν θες να κάνεις αναβάθμιση , που παρεμπιπτόντως μάλλον είναι κακή ιδέα, αν πας ρυθμίσεις έχει επιλογή να ψάξει για αναβαθμίσεις. Πολλοί λένε ότι αν κάνεις factory reset πριν και μετά το update μειώνει τα περισσότερα bugs
-
Περίεργο . καλύτερα μάλλον αποτι φαίνεται πάντως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες