Διαφήμιση

Μεταφορά τα πάντα όλα(κλωνοποίηση;) από Redmi Note 3 Pro σε Redmi Note 4 4/64

• Μεταφορά τα πάντα όλα(κλωνοποίηση;) από Redmi Note 3 Pro σε Redmi Note 4 4/64

Καλησπέρα στην παρέα

Όπως γράφω και στον τίτλο θέλω να τα μεταφέρω όλα(επαφές, φωτογραφίες, σημειώσεις, sms, accounts, ιστορικό chrome και δε θυμάμαι ποια άλλα) απ' το παλιό στο καινούριο, να του αφαιρέσω τους δικούς μου λογαριασμούς gmail και miaccount για να το δώσω καθαρό στη γυναίκα μου.Επίσης θέλω να μεταφέρω και τις λίγες εφαρμογές που έχω, που αν και επειδή είναι λίγες θα μπορούσα να τις κάνω εκ νέου εγκατάσταση στο καινούργιο, θα προτιμούσα να το κάνω πιο εύκολα/αυτοματοποιημένα αν κάτι τέτοιο ήταν εφικτό.

Πώς γίνονται όλα τα παραπάνω εύκολα;Το mimover βοηθάει ή τα κάνω με συγχρονισμό του miaccount(γίνεται;) ;
      Με ποιο τρόπο παίρνω backup;
      Με ποια σειρά;Το redmi 4 είναι στο κουτί.Μπορώ να δώσω το ίδιο gmail και miaccount σε δεύτερη συσκευή;
      Μόλις τελειώσω τη διαδικασία, στο παλιό κάνω "return to factory presets";Θα γυρίσει στην rom με την οποία αγοράστηκε το κινητό ή στην τελευταία αναβαθμισμένη;

Ευχαριστώ
    • Χρησιμοποίησε το mimover, κατά 90% θα σου κάνει κλωνοποίηση της παλιά στην νέα, αλλά θα πρέπει να ρυθμίσεις και τις δύο συσκευές η οθόνη να μην κλείνει ώστε να μην διακοπή η διαδικασία.
      Δεν θα σου μεταφέρει εφαρμογές που θέλουν ταυτοποίηση, πχ viber οπότε για αυτές και όπου υπάρχει δυνατότητα κάνε αντίγραφο (το viber έχει πλέον)

Αφού τελειώσεις, για να δώσεις την παλιά συσκευή στην γυναίκα σου θα κάνεις αυτά ---> Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση