Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Tool
- MIUI
-
-
Ενώ όλες τις άλλες εφαρμογές μπορώ να τις κάνω install apk τον φύλομετρητή δεν μπορώ γνωρίζεις μήπως κάτι?
-
Ο/H pavlos mavroeidis έγραψε:
Ενώ όλες τις άλλες εφαρμογές μπορώ να τις κάνω install apk τον φύλομετρητή δεν μπορώ γνωρίζεις μήπως κάτι?
-
-
Δες λίγο στα settings της εφαρμογής πως λέγεται το apk.
-
com.android.email για το email και έκδοση εφαρμογής MIUI_V10_EMAIL_20190802_b3 .To πρόβλημα που κάνει και ο λόγος που θέλω να το απεγκαταστήσω , ενώ με βόλευε πολύ ιδίως το widget που δέχεται πολλαπλούς λογαριασμούς , είναι οτι για κάποιο λόγο μου βγάζει μήνυμα οτι οι πληροφορίες του λογαριασμού moy έχουν λήξει και δε μου ανανεώνει τα mails υποχρεώνοντάς με να κάνω κάθε φορά ξαναστήσιμο στους λογαριασμούς μου gmail στη συγκεκριμένη εφαρμογή
-
Τελικά μετά από λίγη προσπάθεια τα κατάφερα
-
Ο/H panykony έγραψε:
com.android.email για το email και έκδοση εφαρμογής MIUI_V10_EMAIL_20190802_b3 .To πρόβλημα που κάνει και ο λόγος που θέλω να το απεγκαταστήσω , ενώ με βόλευε πολύ ιδίως το widget που δέχεται πολλαπλούς λογαριασμούς , είναι οτι για κάποιο λόγο μου βγάζει μήνυμα οτι οι πληροφορίες του λογαριασμού moy έχουν λήξει και δε μου ανανεώνει τα mails υποχρεώνοντάς με να κάνω κάθε φορά ξαναστήσιμο στους λογαριασμούς μου gmail στη συγκεκριμένη εφαρμογή -
Ευχαριστώ που ασχολείσαι τέτοιες μέρες με αυτά τα προβλήματα . Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία για σένα την οικογένεια σου και όλα τα μέλη του φόρουμ.
-
-
Ευχαριστούμε, άψογο εργαλείο.
-
Καλή χρονιά σε όλους και ειδικά στον δημιουργό του εξαιρετικού προγράμματος-εργαλείο!
Πέταξα τα ανούσια προγράμματα της xiaomi (browser-mail-κλπ) και κάποια προβλήματα λύθηκαν και ειδικά αυτά που είχα με τον chrome,
δυστυχώς με το email και τις ειδοποιήσεις του gmail δεν λύθηκε το πρόβλημα... τι άλλο να κάνω εκεί, να κάνω απεγκατασταση στο gmail και να το βάλω πάλι? τι προτείνεται?
ΥΓ. Τα Mi Credit οπως και το Mi Pay έχουν διπλά εικονίδια και μετά παραμένει το ένα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες