Εμενα τελικα μου ειπαν οτι μαλλον θα κανουν ρεστοκ στις 24 και θα το αποστειλουν απο τισ 26-30. θα δουμεΟ/H kyrgeo1978 έγραψε:
@omek07 και εμένα τελικά 24/7 θα ξεκινήσει. Τους ρώτησα στο chat πως θα το στείλουν και μου είπαν ότι θα έρθει με global.
mi 8
-
-
-
Εγώ από Gearbest το πήρα.Απ ότι έμαθα έχουν ξεκινήσει να στέλνουν τις πρώτες παραγγελίες. Πάντως το θηρίο θα έρθει με global stable με Miui 9.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Εγώ από Gearbest το πήρα.Απ ότι έμαθα έχουν ξεκινήσει να στέλνουν τις πρώτες παραγγελίες. Πάντως το θηρίο θα έρθει με global stable με Miui 9.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπιζω να το κανουν γρηγορα για να πεταξω το Lg στον τοιχο.
Θα σε ενημερωσω ποτε θα μου γραψει Shipped -
-
kahspera pedia. eixa paragilei k egw gearbest se mple k elege tha figi 24 7 alla telika sto live chat mou eipan se 10 me 15 ergasimes tha exoun stock k etsi akirosa paragelia kai to pira apo ena paidi p to poulouse.
-
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Το ξέρω βρε. Ρώτησε ο Chrisnik από που το πήραμε. Λογικά αυτήν την εβδομάδα που μας έρχεται θα φύγουν τα πακέτα.
Θα ενημερώσω κι εγώ μόλις το στείλουν.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου
-
-
Απο gear best που έχω παραγγείλει και εγώ από τίς 15.07 ακόμη δεν έχει σταλεί ,ούτε καν είναι στο πακετάρισμα .
-
ωριστε παιδια η τελευταια μου συνομιλια στο Live chat πριν ακυρωσω την παραγγελια. και απο το πολυ κραξιμο που τους ερηξα μου δωσαν 200 gb wallet points.. prnt.sc/ka38fn ειχα πληρωσει στις 18 ιουλιου και 23 το βραδυ εγινε αυτη η συζητηση..
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
ωριστε παιδια η τελευταια μου συνομιλια στο Live chat πριν ακυρωσω την παραγγελια. και απο το πολυ κραξιμο που τους ερηξα μου δωσαν 200 gb wallet points.. prnt.sc/ka38fn ειχα πληρωσει στις 18 ιουλιου και 23 το βραδυ εγινε αυτη η συζητηση..
-
Και εγώ τους είχα στείλει ερώτημα τρεις φορές στο messenger για το πότε θα ξεκινήσει το πακέτο και μου απάντησαν επιτέλους σήμερα. Άλλαξε η ημερομηνία αποστολής. 5/8 μου λένε τώρα! Θα περιμένω λίγο ακόμα. Αν βρω καμία άλλη ευκαιρία θα ακυρώσω και θα ζητήσω τα χρήματα πίσω.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0