Μου εχουν δώσεις μεχρι και tracking number. Λέτε να λένε μακακιες?
mi 8
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Όχι εσύ πρόλαβες. Εμείς πρέπει να περιμένουμε το επόμενο στοκ.Ο/H omek07 έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου
-
Παντος στα 395€ που το πέτυχα με δωρεάν μεταφορικά ,μαύρο 128GB /6GB , δύσκολο θα βρω κάτι άλλο ,συν ότι δεν βιάζομαι...
Εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα το ταξίδι παντός! -
-
και εγω τοσο το ειχα παραγγειλει αλλα προτιμησα να το ακυρωσω και το αγορασα απο ενα παιδι που το ειχε 20 μερες 450 ευρω. λεω απο το να περιμενω 20 μερες να το στειλουν και αλλες 20 να παραλαβω(και ενα 5% για τελωνειο γιατι το gearbest δεν ειναι αξιοπιστο) ας δωσω κατι παραπανω.Ο/H atmosstore έγραψε:
Παντος στα 395€ που το πέτυχα με δωρεάν μεταφορικά ,μαύρο 128GB /6GB , δύσκολο θα βρω κάτι άλλο ,συν ότι δεν βιάζομαι...
Εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα το ταξίδι παντός!
-
Κατσε να δουμε γιατι στο Traking ακομα λεειΟ/H kyrgeo1978 έγραψε:
Όχι εσύ πρόλαβες. Εμείς πρέπει να περιμένουμε το επόμενο στοκ.Ο/H omek07 έγραψε:
Thursday, July 26, 2018LocationTimePiece 1 Shipment information received HONG KONG - HONG KONG 10:54
Κραταω μικρο καλαθι -
-
Φίλε μένω Καναδά όποτε εμένα μου έρχεστε απο Κίνα το κινητο . DHL HK ειναι .
-
Για Καναδά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως για Ελλάδα ότι έρχεται από τρίτη χώρα με DHL, και δεν είναι τριγωνική αποστολή, πάει καρφί τελωνείο.Ο/H omek07 έγραψε:
-
Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ το πηρες απο ευρωπαικη αποθηκη ενω εγω απο Κινα και γιαυτο μαλλον εχει αργησει σε εσενα. Εγω σιγουρα θα πληρωσω τελωνειο . Εδω στον Καναδα δεν περναει ουτε μυγα χωρις να βαλουν φοροΟ/H kyrgeo1978 έγραψε:
Για Καναδά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως για Ελλάδα ότι έρχεται από τρίτη χώρα με DHL, και δεν είναι τριγωνική αποστολή, πάει καρφί τελωνείο.Ο/H omek07 έγραψε:
-
-
Ok εμενα τωρα μου ειπαν απο DHl οτι εκτειμον οτι θα το εχω μεχρι 31Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Δεν το έχω πάρει από ευρωπαϊκή αποθήκη. Από Κίνα θα έρθει. Απλά με Belgium Post δεν έχω θέμα με Τελωνείο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0