[Miui 10 8.7.12] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές
-
-
Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσουμε το smart lock της Google;
Με βόλευε σε παλιότερο κινητό να μένει ξεκλείδωτο στο σπίτι ή στο αμάξι. -
Settings, google, smart Lock for passwords.
Και έτοιμος... -
Λάθος... Αυτό είναι για αποθηκευμένους κωδικούς. Ο @kidstretch μιλάει για το Smartlock που κρατάει τη συσκευή ξεκλείδωτη αν βρίσκεται σε συγκεκριμένη τοποθεσία ή είναι συνεδεμένη με συγκεκριμένη συσκευή Bluetooth.Ο/H amavroudis έγραψε:
Settings, google, smart Lock for passwords.
Και έτοιμος...
Φίλε @kidstretch θα σε απαγοητεύσω αλλά το MiUI δεν υποστηρίζει το smartlock.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Οκ. Δεν το γνώριζα, ότι υπάρχουν δύο smart lock...
Αναφορικά με τη σύνδεση με συγκεκριμένη συσκευή μέσω bt γίνεται στο miui πάντως. -
Ισχύει αλλά με περιορισμούς, μόνο συσκευές της ίδιας της Xiaomi υποστηρίζονται. Το Google SmartLock δεν έχει τέτοιους περιορισμούς. Φάουλ της Xiaomi αυτό κι ένας από τους λόγους που μένω μακριά από το MiUI.Ο/H amavroudis έγραψε:
Οκ. Δεν το γνώριζα, ότι υπάρχουν δύο smart lock...
Αναφορικά με τη σύνδεση με συγκεκριμένη συσκευή μέσω bt γίνεται στο miui πάντως.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Ναι μεγάλη απογοήτευση, αυτό και το ότι δεν μπορείς να κάνεις restore τις εφαρμογές από την Google. Ένα άσχετο με το θέμα, μπαίνει beta Android P στο mix 2s και αν ναι, δουλεύει καλά;
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επαναφορά εφαρμογών απο την Google γίνεται πλέον σε όσες MiUI ROM βασίζονται στο Android Oreo, 100% επιβεβαιωμένο στο Redmi Note 5 που πήρα πρόσφατα. Κάτι θετικό που έκαναν.Ο/H kidstretch έγραψε:
Ναι μεγάλη απογοήτευση, αυτό και το ότι δεν μπορείς να κάνεις restore τις εφαρμογές από την Google. Ένα άσχετο με το θέμα, μπαίνει beta Android P στο mix 2s και αν ναι, δουλεύει καλά;
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω το Mi Mix 2s με miui 10, δεν μου έβγαλε επιλογή όταν έκανα install.Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Επαναφορά εφαρμογών απο την Google γίνεται πλέον σε όσες MiUI ROM βασίζονται στο Android Oreo, 100% επιβεβαιωμένο στο Redmi Note 5 που πήρα πρόσφατα. Κάτι θετικό που έκαναν.Ο/H kidstretch έγραψε:
@kidstretch με το απλό MiUI 9.5 μου το έβγαλε στο Redmi Note 5. Το MiUI που έχει η συσκευή σου βασίζεται σε Android 8.1 όπως του Note 5? Αν ναι, ίσως φταίει που είναι ακόμα beta, δε ξέρω κάτι παραπάνω.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Android 8 μου λέει στο info, ίσως φταίει αυτό;
Ίσως, πολλά τέτοια κουλά κάνει η Xiaomi.Ο/H kidstretch έγραψε:
Android 8 μου λέει στο info, ίσως φταίει αυτό;
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
-
Μοιραστείτε