Από που έχεις την πληροφορία πως το mido δεν θα πάρει oreo και μάλιστα με τόση βεβαιότητα; Αντίθετα γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα από τα κινητά που θα αναβαθμιστούν σε oreo.Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Το Mido δε πρόκειται να πάρει άλλη επίσημη αναβάθμιση έκδοσης Android, θα μείνει για πάντα στην 7.0. Αν θες Android Oreo μόνη λύση οι custom ROMs
[Miui 10 8.7.12] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές
-
-
Ο/H geogian έγραψε:
Από που έχεις την πληροφορία πως το mido δεν θα πάρει oreo και μάλιστα με τόση βεβαιότητα; Αντίθετα γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα από τα κινητά που θα αναβαθμιστούν σε oreo.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
-
Ο/H GeorgeMan έγραψε:
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Θα το πω για μία ακόμη φορά .....
ΠΡΟΣΟΧΗ με τα Quotes (Παραθέσεις).
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.
Αν θέλετε να απαντήσετε σε κάποιον απλά βάζετε το @ Μπροστά και μετά το Username.
Για παράδειγμα @MIUI_ART
Είναι πολύ κακή η χρήση των Qutes με τον τρόπο που γίνεται. -
-
Συνήθως το πρόβλημα είναι ότι με παράθεση στην παράθεση ειδικά εάν είναι μεγάλα κείμενα στο τέλος σε μια σελίδα θα έχουμε μόνο παραθέσεις εκτός του ότι είναι και κουραστικό
-
-
-
Περιμενω στο mi max 2 miui 10 αρωμα. Μετα την τελευταια επιλογη για απεγκατασταση εφαρμογων πατησα επομενο κα ιεχει "κολλησει" ψιλομαυριζοντας μου στο κεντρο την οθονη λεγοντας μου να περιμενω και απο κατω μια μπαρα που κινειται. Εχει περασει περιπου μια ωρα. Εχω κανει fr και fd. Ποση ωρα περιπου μπορει να παρει; εκανα καπου λαθος;
-
Κάνε και πάλι Flash την ROM, χωρίς αυτή την φορά να απεγκαταστήσεις τίποτα από τις εφαρμογές της MIUI.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0