Καλημέρα σας όταν έχω συνδεδεμένα ακουστικά δεν ακούγεται καμία ειδοποίηση (πχ messenger) ούτε στο ηχείο ούτε στο ακουστικό ενώ οι εντάσεις είναι στο φουλ
Μια ερωτηση γιατι ψαχνω ψαχνω κ δεν το βρισκω...
Notification για αναπαντητη κληση η μηνυμα κλπ κλπ πως μπορουμε να εμφανισουμε (lockscreen) εκτος της μπαρας?
Χρησιμοποιω τον Nova Launcher αλλα θεωρω δεν επηρεαζει αυτο.
Εχω τικαρει ολα τα notifications στα permissions αλλα αν γινει αναπαντητη δεν την βλεπω παραμονο αν μπω στον dialer.
settings --> notifications & status bar --> show on lock screen είναι ενεργοποιημένο?
Με τον nova launcher είχα κι εγώ θέμα αρχικά με τις ειδοποιήσεις (όσο είχα την 9.5.6) και επέστρεψα στον default launcher. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στα τελευταία updates.
settings --> notifications & status bar --> show on lock screen είναι ενεργοποιημένο?
Με τον nova launcher είχα κι εγώ θέμα αρχικά με τις ειδοποιήσεις (όσο είχα την 9.5.6) και επέστρεψα στον default launcher. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στα τελευταία updates.
Καλως σας βρηκα...
Ενεργοποιημενο κανονικα.
Βαζω κ τον default launcher αλλα η αναπαντητη δεν θα φανει πουθενα εκτος κ αν μπεις μεσα στον dialer.
Μιλαμε το ψαχνω ποση ωρα κ εχω κανει τα παντα.