Ο συγχρονισμός της Google φταίει, τώρα έστρωσε, έτοιμος για αλλαγή ROM ήμουνα, γιατί ούτε με επαναφορά με back up που είχα έστρωσε.
Κλείσιμο του συγχρονισμού, απενεργοποίηση συγχρονισμός Google, επανεκκίνηση
@chrispl, @thanos5692, @giannnis12@slmlea σας κολλάει και σας γενικά σε συγκεκριμένες εφαρμογές?? Όπως πχ. Messenger ,clash royale(αν παίζει κάποιος) facebook.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein
Παιδια για να γνωριζετε,το πηγα για αναβαθμιση σε ενα γνωστο μου και εβαλε την 9.5.4.0 σταθερη(LHMMIFA) Το κινητο πετάει.Ολα μια χαρα.Σας ευχαριστω ολους.
@chrispl, @thanos5692, @giannnis12@slmlea σας κολλάει και σας γενικά σε συγκεκριμένες εφαρμογές?? Όπως πχ. Messenger ,clash royale(αν παίζει κάποιος) facebook.
Όχι σε καμία.. Ίσως αν κάνεις ένα καθάρισμα cache μήπως ξεκολλήσει;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μενα το δικο μου τα ιδια....σαν κατι να τρεχει συνεχεια...υπερθερμανση
Εγω εκανα κι αλλη βλακεια..και τωρα δεν μου ανοιγει γτ μαλλον τα διεγραψα ολα(wipe ) rom κτλ ....εχω απελπιστει...
Γνωριζουμε καποιον να το φτιαξει γτ ειμαι ασχετος??
Αφού μπαίνει στο twrp, μπες με τα κουμπιά, σύνδεσε το στον υπολογιστή, λογικά θα το δει ως αποθηκευτικό χώρο για να βάλεις με αντιγραφή - επικόλληση το ζιπ της ρομ και να κάνεις εγκατάσταση
Κατέβασε απτό site το αρχείο με τη Ρομ και πέρασε το μέσα τώρα που το έχεις συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή. Αν ψάξεις στο φόρουμ έχει αναλυτικές οδηγιες. Δυστυχώς είναι από κινητό και δε μπορώ να βρω τα κατάλληλα link εύκολα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk