Σορυ παιδιά. Ανέβασα λάθος το Contacts.apk. Περιμένετε μέχρι να πάω σπίτι να ανεβάσω το σωστό.
Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
Όλα οκ τώρα.
-
Έκανα re-upload το 1ο patch.
Λογικά θα πρέπει όσοι "έβαλαν" το προηγούμενο, να μην δουλεύει η εφαρμογή "Ασφάλεια" (έχω κάποιο bug με τα auto-patches).
Για όσους θα τα βάλουν 1η φορά, ακολουθούν τις οδηγίες στο 1ο ποστ.
Όσοι τα έχουν ήδη βάλει μία φορά, κατεβάζουν ξανά το 1ο Download link και εγκαθιστούν (μέσω TWRP) το 1ο και "καπάκι" το 2ο. Στο τέλος επανεκκίνηση.
Σόρυ (again). -
Έχουν περαστεί όλα μια χαρά!!!
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Περάστηκε και η νέα 8.10.18
Σε αυτήν τα θέματα και το face unlock λειτουργούν.
Edit 24/10: Λειτουργούν καλά και τα:
Διπλό χτύπημα και το Ανασηκώστε για ενεργοποίηση. Η επιλογή για Διάταξη της Αρχικής οθόνης του mui launcher πχ 5x6 δουλεύει και αυτή. Περάστηκε και το boot animation καθώς και το theme για το power menu με root manager.
Άρα μας μένουν η προσθήκη της αυξομείωσης της έντασης για τις ειδοποιήσεις και το αντίστοιχο αιωρούμενο μενού, οι επιλογές για τα πατήματα στην στην γραμμή ειδοποίησης (πχ Παρατεταμένο πάτημα στο κέντρο της εμφάνιση του power menu, δίπλο κλικ αριστερά.... κτλ.)
Επίσης στο μενού του ειδοποίησης & γραμμής κατάστασης μας λείπουν οι επιλογές για τον αριθμό αριθμό εικονίδιων και των αριθμό των σειρών του σειρόμενου μενού επιλογών
καθώς και οι επιλογές αλλαγής χρωμάτων αυτών. Επίσης και η επιλογή αλλαγής χρωμάτων των ειδοποιήσεων.
@UserXP περιμένουμε τα υπόλοιπα καλούδια σου.
Περάστηκε και η 8.10.25 όλα καλά.
Υσχύει ότι γράφω και για την 8.10.18 παραπάνω.
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.10.25
[Είχα προσωπικά προβλήματα...]
Αν και πιθανόν να "βγει" καινούργια έκδοση, έβαλα τα patches περισσότερο για έλεγχο.
Το patch για τα Θέματα, δεν ξέρω αν δουλεύει.
Αυτά. -
Πρώτα απ'όλα να ευχηθώ όποια προβλήματα να είναι περαστικά. Τα θέματα πλέον εφόσον αλλάξαμε source νομίζω δεν χρειάζεται patch καθώς έχει από όσο έχω δει όλες τις λειτουργίες.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά
@UserXP όλα δουλεύουν μια χαρά, και περαστικά να είναι τα όποια προβλήματα σου!
Απλά τώρα με την εγκατάσταση των patches κάποιες ρυθμίσεις εμφανίστηκαν δύο φορές (μιας και προϋπήρχαν από την rom) και χωρίς να ενεργοποιήσουμε από τα patches δουλεύει αν το είχαμε ενεργοποιήσει από την rom (πχ. κάθετο ρολόι) -
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Να 'στε καλά κι εσείς.
@vanni
Το patch για τα Θέματα κάνει κι άλλα πράγματα. Π.χ.:
1. Αλλάζει τη σελίδα από τα Global στα China θέματα, που είναι πολύ-πολύ περισσότερα.
2. Υπάρχει επιλογή να μην διαγράφονται τα θέματα που κατεβάζεις (υπάρχουν πολλοί που θέλουν να έχουν το αρχείο zip των θεμάτων).
3. ...
[Πρέπει να κάνετε εκκαθάριση δεδομένων μετά το patch]
Ανανέωσα το link για τα Θέματα στο πρώτο post. Τώρα πρώτα διαγράφει το υπάρχον ThemeManager και μετά εγκαθιστά το "καινούργιο".
Αυτό γιατί σε κάποιες εκδόσεις του MiUI το ThemeManager είναι στο app και σε άλλες στο priv-app.
Κατά τα άλλα, το patch είναι το ίδιο και δουλεύει καλά και στην έκδοση 8.10.25.
@kostas_thess
Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Το κάθετο ρολόι το αφαίρεσα ήδη (δεν θα υπάρχει στο επόμενο update). Αν δεις/δείτε και κάτι άλλο, μου το λέτε. -
Επιτελους VoLTE , περασα την MIUI 10.2 BY XIOAMI -MIUI GR 8.10.25 και τα patces και μου εμφανισε στην cosmote το volte .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0