Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Δεν πέρασα όμως τα διορθωμένα patches αλλά δύο φορές τα πρώτα που ανέβασε ο UserXP (την πρώτη φορά χάθηκε ο στοκ launcher αλλά τη δεύτερη επανήλθαν όλα κανονικά). Χωρίς τα patches δεν έχεις πρόβλημα;Ο/H maikmaik έγραψε:
Παιδιά σε σας δουλεύει καλά;Ο/H maikmaik έγραψε:
Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
-
-
-
Εγώ πάντως με τα δεύτερα δεν έχω κανένα πρόβλημαΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Και σε μένα στην αρχή όλα δείχνουν καλά.
Σε ανύποπτο χρόνο και ενώ έχω το κινητό στην τσέπη νιώθω να κάνει επανεκκίνηση.
Μετά δυσκολεύεται να ανοίξει ξανακάνει επανεκκίνηση γενικά υπάρχει πρόβλημα.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Παιδιά, τα "παλιά" με τα "καινούργια" patches ΔΕΝ έχουν (ουσιαστική) διαφορά!!!
Το Νο1 patch χρησιμοποιείται για να βάλει patch-αρισμένα κάποια αρχεία, αλλά βασικά και για να ξαναβάλει/επικαλύψει (τα ίδια original αρχεία) MiuiSystemUI.apk και Settings.apk.
Το Νο2 patch χρησιμοποιείται για να βάλει τα patch-αρισμένα MiuiSystemUI.apk και Settings.apk.
[Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, αν δεν "μπουν" πρώτα τα original MiuiSystemUI.apk και Settings.apk (μέσω TWRP), τα patches ΔΕΝ δουλεύουν!]
Τώρα με pie, προστέθηκε και το MiuiHome.apk.
Το μόνο που έκανα με τα "καινούργια" patches ήταν να βάλω το original MiuiHome.apk στο No1 (ενώ πριν περιείχε το patch-αρισμένο) και να προσθέσω το (ίδιο) patch-αρισμένο MiuiHome.apk στο Νο2.
Μπέρδεμα...
Δεν νομίζω ότι είναι πιθανόν να φταίνε τα patches για τυχόν επανεκκινήσεις - κάτι άλλο είναι.
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
@UserXP με αυτά που είχα ζητήσει έκανες τίποτα;Επίσης μου ζητάνε αν μπορείς να τους προσθέσεις mac randomization,αλλαγή text colour στην μπαταρία και pulse navbar.(εφέ) ευχαριστούμε για όλα.
Επίσης προέχει η αλλαγή σε pie.
[Θύμησέ το μου ξανά]
[Επίσης δεν ξέρω τι σημαίνουν τα 2 από τα 3 παραπάνω που ζητάνε.] -
Δεν ξέρω τι συμβαίνει; Χωρίς αυτά δεν έχω επανεκκίνησεις.
Ο/H UserXP έγραψε:
1.RN5.whyred.9.3.28(10p)xtrv.FULLpatchesOk.zip οπότε μόλις περνάμε τα patches του UserXP
περνάει και το Fingeprint Mod (Mod Lock για σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων)
-
Επιβεβαιώνω και εγώ στο μενού πρόσθετες ρυθμίσεις/Συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών με πετάει πίσω στο αρχικό μενού ή κρασαρει . Θα το δει ο @UserXP και θα μας πει.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ναι όντως, αυτό το υπομενού δεν δουλεύει.
Θα το δω αύριο ή το ΣΚ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0