Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
-
Τσέκαρα λίγο το "Ανασηκώστε για ενεργοποίηση" (Pick up to wake), σε σύγκριση με xiaomi.eu (China έκδοση).
Λοιπόν, ο κώδικας εκεί είναι διαφορετικός και κάνει έλεγχο/ενεργοποιεί τους sensor-ες διαφορετικά.
Για να μην τα πολυλογώ, το "Ανασηκώστε για ενεργοποίηση" (Pick up to wake) δουλεύει αρκετά τίμια στο κινητό μας.
Εδώ link με update για όσους θέλουν να το τσεκάρουν - ΜΟΝΟ για όσους έχουν ήδη βάλει τα patches. -
-
@UserXP από κατανάλωση μπαταρίας πως πάει; Το raise to wake;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Ευχαριστούμε πολύ.
Επειδή δεν έχω καταλάβει ή βρεί :
Υπάρχει patch που να εμφανίζει μόνιμα την μπάρα με τα κουμπιά ;; (menu, home, back) -
-
Ο/H kostas_thess έγραψε:
@gkoutrou68 Αυτό το επιλέγεις εσύ από τις ρυθμίσεις --> Προβολή πλήρους οθόνης
Αυτό που θελω εγώ είναι να είναι μόνιμα ορατή, χωρίς να κρύβεται μετά από λίγο -
Από το μενού εκεί επιλέγεις την επιλογή "κουμπιά" και έτσι έχεις μόνιμα τα κουμπιά να εμφανίζονται αλλά δεν λειτουργούν οι χειρονομίες πλήρους οθόνης.
-
Αυτο εχω. Το πρόβλημα μου είναι οτι καποιες εφαρμογές είναι μόνιμα σε λειτουργία πλήρους οθόνης και οι ρυθμίσεις τους δεν αλλάζουν.
Για αυτό θέλω ένα patch που να δείχνει μόνιμα τα κουμπιά ή να αλλάζει τις ρυθμίσεις αυτών των εφαρμογών. -
Τα patches ΔΕΝ ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.9.6.
Η έκδοση 8.9.6 (για μένα) είναι προβληματική --- έχει πολύ-πολύ lag.
small logcat
Num : 1016
DATA : 09-07 22:02:30.346 2240 2240 E dex2oat : Could not create image space with image file '/system/framework/boot.art'. Attempting to fall back to imageless running. Error was: Cannot compile image to /data/dalvik-cache/arm64/system@[email protected]: Image compilation disabled.
Num : 1017
DATA : 09-07 22:02:30.346 2240 2240 E dex2oat : Attempted image: /system/framework/boot.art
Num : 1018
DATA : 09-07 22:02:30.350 2240 2240 E dex2oat : Dex file fallback disabled, cannot continue without image.
Num : 1019
DATA : 09-07 22:02:30.350 2240 2240 E dex2oat : Failed to create runtime
Num : 1021
DATA : 09-07 22:02:30.354 953 2148 E installed: DexInv: --- END '/system/app/PowerChecker/PowerChecker.apk' --- status=0x0200, process failed
Γι' αυτό το λόγο προσθέτω σε αυτό το post, patch για 8.8.30 με τα εξής νέα χαρακτηριστικά
- Διπλό άγγιγμα στη γραμμή κατάστασης -> Κλείδωμα οθόνης.
- Παρατεταμένο άγγιγμα στη γραμμή κατάστασης:
1. Αλλαγή φωτεινότητας
2. Ενέργεια (Σβήσιμο οθόνης, μενού απενεργοποίησης, Αναζήτηση, ... Εκτέλεση οποιασδήποτε εφαρμογής έχετε στο κινητό σας) - Ανάπτυξη/Απόκρυψη 1ης ειδοποίησης
- Πρόσθεσα διακόπτη για αλλαγή ήχου ειδοποιήσεων στο αναδυόμενο παράθυρο ήχων (με χρήση τον κουμπιών αυξομείωσης της έντασης) --- @kostas_thess
Download link - Διπλό άγγιγμα στη γραμμή κατάστασης -> Κλείδωμα οθόνης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0