Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
-
Ο/H ipankas έγραψε:
Γειά σας και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Ηπαρχει κάποιος τρόπος ο launcher του συστήματος να δείχνει τις εφαρμογές με αλφαβητική σειρά;
-
Ο/H UserXP έγραψε:
Ο/H ipankas έγραψε:
Γειά σας και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Ηπαρχει κάποιος τρόπος ο launcher του συστήματος να δείχνει τις εφαρμογές με αλφαβητική σειρά;
Κάνεις εγκατάσταση την αριθμομηχανή να μη πάει στο τέλος αλλά στην αρχή όπου είναι οι άλλες που αρχίζουν από Α όπως στον nova -
Δεν νομίζω ότι γίνεται.
Θα το κοιτάξω λίγο, αλλά (πάλι) δεν νομίζω... -
-
Ο/H UserXP έγραψε:
Ανέβασε κάπου το αρχείο /system/app/miuisystem/miuisystem.apk (από την Stable ROM 9.5.19) να το τσεκάρω.
MD5: DE5A1CCAFB839C97F27E386140990F10 -
Το miuisystem.apk που ανέβασες είναι odexed!
Με άλλα λόγια ΔΕΝ περιέχει κώδικα και συνεπώς δεν μπορώ να patch-άρω.
Ποιο είναι το κινητό για το οποίο μιλάμε;
Τι ROM φοράει; Προφανώς official... Αν ναι (official), έχεις κάποιο link με ίδια έκδοση, αλλά custom ROM; -
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.12.13.
[Τίποτε καινούργιο] -
Ευχαριστιυμε για άλλη μια φορά!!!Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Καλημέρα σε όλους.
Δυο ερωτήσεις έχω να κάνω, γιατί με ανησυχεί το θέμα του ARB, μη τυχόν και κάνω καμιά πατάτα.
Έχω εγκατεστημένη την stable Miui hellas που την κατέβασα από εδώ ota.xiaomi-miui.gr/current/Stable/
Μπορώ να εγκαταστήσω τα patches σε αυτήν;
Ποια η διαφορά της με την ρομ που υπάρχει στο φάκελο current/8.12.13 εδώ ota.xiaomi-miui.gr/current/8.12.13/;
Ευχαριστώ για την βοήθεια. -
Περάστηκε η XTRV 8.12.13 στο Whyred. Περάστηκαν magisk και τα patch του UserXP και το κινητό πετάει.
Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά!!!
@Tolis Pap άλλο Stable άλλο Development
Για τα patch θα σου απαντήσει ο @UserXP
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0