Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
Τώρα φοράω την global stable 10.0.5.0 γιατί είμαι στην αναμονή για ξεκλείδωμα του bootloader (και μετά κλασικά TWRP+ελληνική). Οπότε αν θες να το δούμε σε καμιά δεκαριά μέρες που θα ξεκλειδώσω και θα πάω σε dev... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάντως αν θες να ρίξεις μια ματιά και έχεις χρόνο, η rom που φοράει είναι εδώ:
MIUI ROM for Redmi Note 6 Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H agmg έγραψε:
Τώρα φοράω την global stable 10.0.5.0 γιατί είμαι στην αναμονή για ξεκλείδωμα του bootloader (και μετά κλασικά TWRP+ελληνική). Οπότε αν θες να το δούμε σε καμιά δεκαριά μέρες που θα ξεκλειδώσω και θα πάω σε dev... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάντως αν θες να ρίξεις μια ματιά και έχεις χρόνο, η rom που φοράει είναι εδώ:
...
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.12.27.
Επίσης, πρόσθεσα τα patches και για την stable 10.0.2.0 (τα link στο 1ο ποστ).
Καλή μας πρωτοχρονιά. -
Τότε άστο για μετά τις γιορτές που θα ξεκλειδώσω και θα περάσω ελληνική. Σε ευχαριστώ και πάλι!
-
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Ο/H UserXP έγραψε:
Ο/H agmg έγραψε:
...
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.12.27.
Επίσης, πρόσθεσα τα patches και για την stable 10.0.2.0 (τα link στο 1ο ποστ).
Καλή μας πρωτοχρονιά.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Καλημέρα, και καλή χρονιά, έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με την ηχογράφηση κλήσεων...
Γεια σας παιδιά και Καλή Χρονιά!!!
Το πρόβλημα με την ηχογράφηση στις κλήσεις οφείλεται σε bug από το patch.
[Προφανώς κανένας, μέχρι τώρα, δεν χρησιμοποιούσε την ηχογράφηση]
Σε λίγο θα ανεβάσωΕδώ είναι τα fix και για τις 2 εκδόσεις (stable και dev).
FixCallRecord (stable 10.0.2.0)
FixCallRecord (dev 8.12.27)
[Μόνο για όσους έχουν ήδη βάλει τα patches] -
Καλημέρα, σε αναμονή των νέων patch θα μπορούσες να δεις και την εφαρμογή του καιρού διότι όταν προσπαθώ να κάνω ενημέρωση για πρώτη φορά μου κλείνει, όταν ξαναδοκιμαζω όλα καλά κάνει σωστά την ενημέρωση
Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση dev 9.1.3 (και stable 10.2.1.0).
[Το fix για την ηχογράφηση κλήσεων, εμπεριέχεται]
@lefesta
Το bug με τον Καιρό, το έχω παρατηρήσει κι εγώ, αλλά δεν νομίζω ότι σχετίζεται με τα patches...
Το έχει δοκιμάσει κανείς, πριν βάλει τα patches να τσεκάρει την εφαρμογή του καιρού;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0