Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)

• Ο/H Kostas_kanal έγραψε:

Παιδιά αυτες οι 9+ roms που λετε τι είναι; κάποιο λινκ;ειναι καλύτερες απο τις global 10+?
      Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων!
    • Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 9.2.28/9.3.1.

Πρόσθεσα το SmartNetwork... [Δείτε λίγο εδώ από το φίλο @thanfun]

SmartNetwork
      Ρυθμίσεις - Περισσότερα => Ρυθμίσεις έξυπνου δικτύου και Connection timer settings
      [ημιτελής η μετάφραση για τώρα] - Ο κώδικας δεν είναι δικός μου. --- Check-άρετέ το

Η ιστορία με το SmartNetwork είναι παλιά...
      Ο/οι δημιουργός/οί το "έδινε/αν" free. Όπως είναι (και θα έπρεπε να είναι) το android (και όχι μόνο).
      Μετά, κάτι άλλαξε (για τα λεφτά τα κάνεις όλα?)...
      Αποφάσισα να το συμπεριλάβω στα patches, χωρίς να δώσω credits.
    • Συλλογή από patches για XTRV 9.2.28/9.3.1 (και stable 10.2.1.0)

Το πρόβλημα με το night mode και το ταμπλό κλήσεων παραμένει. Το όνομα καλούμενου ή καλούντος είναι μαύρο και δε διακρίνεται. Αναγκαστικά πρέπει να επιλέξω ή patches ή night mode…

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H UserXP έγραψε:

Πρόσθεσα το SmartNetwork...
      Ωω, εισαι φοβερος :thumbsup: ...
      το βρισκω πολυ χρησιμο για οικονομια μπαταριας ....
      ... και οτι ειχα μια συνομιλια με καποιους φιλους σε αλλο φορουμ και μου ειχε δωσει ο ενας οδηγιες και saurces να το κανω μονος και ο αλλος ετοιμες τις σχετικες εφαρμογες [αλλα πρεπει να κανω deodexing στην ρομ μου κτλ ... και αν ξαναρχισω τετοια που με καρφωνουν στο λαπτοπ (διοτι εγω δεν εχω και τις γνωσεις σου) θα με χωρισει η γυναικα μου]
      λειτουργουσε αψογα (το smart network) στο omega με miuipro rom που το εχει στάνταρ και πραγματικα πρεπει να πω ποσο πολυ βοηθαει ειδικα σε καποιον που το βραδυ πχ κλεινει τα δεδομενα και το τφ παει απευθειας σε 2G, οπως και οταν εχει wifi (παει πραγματικα σε 2G, ξερω οτι ολα δειχνουν οτι πανε σε 2G αλλα μονο το δειχνουν παραμενουν σε 4G οταν ειναι σε wifi δικτυο).
      πιστεψε με η αλλαγη δικτυου απο 4G σε 2G δεν ξερω ποσο επιβαρυνει ενεργειακα αλλα κραταει δευτερολεπτα και η εξοικονομιση σε 2G ειναι τεραστια

τωρα μιλαμε με όλα αυτα τα ωραια που εχεις στη συλλογή σου θα με κανεις να σκεφτω να αφησω την glabal stable και να παω σε xtrv, αλλα αληθεια ειμαι σιγουρος οτι χαρη στις γνωσεις σου ισως θα ειναι ευκολο να κανεις αυτο το smart network (τουλαχιστον) να μπορουμε να το βαλουμε κι εμεις που δεν εχουμε xtrv (καλα θα ηθελα και ολα τα υπολοιπα αλλα...)

εδιτ
      και εχεις απολυτο δικιο και για ολα οσα λες για τον ανοιχτο κωδικα που πρεπει να ειναι free κτλ
    • Συλλογή από patches για XTRV 9.2.28/9.3.1 (και stable 10.2.1.0)

@amavroudis ευχαριστώ!
      Μηπως θα ήταν καλύτερο οιενέργειες των κουμπιών να είναι όπως σε παλιές εκδόσεις miui;πχ καθε ένα απο τα 3 navbar buttons να σου δίνει επιλογή custom action για αντίστοιχα μονό, διπλό και συνεχομενο πάτημα.ετσι οπως το εκαναν πλέον είναι περιορισμένο σε ενέργειες..πχ δε μπορώ να ορίσω single tap του μενου για μενου,long press για διαχ. Οθόνης double tap home button για εμφανιση προσφατων κλπ..Μας περιορίζει..

• @UserXP Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά! Στις επαφές όταν πάω ρυθμίσεις κρασάρει η εφαρμογή. Δες το λίνο είναι θέμα των patches ή της ρομ? Δεν είχα δοκιμάσει πριν περάσω τα patches να πάω στις ρυθμίσεις των επαφών.
    • Ο/H ilmas έγραψε:

Το πρόβλημα με το night mode και το ταμπλό κλήσεων παραμένει. Το όνομα καλούμενου ή καλούντος είναι μαύρο και δε διακρίνεται. Αναγκαστικά πρέπει να επιλέξω ή patches ή night mode…

Χωρίς τα patches, το όνομα φαίνεται κανονικά;

Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H UserXP έγραψε:

Πρόσθεσα το SmartNetwork...
      Ωω, ...τωρα μιλαμε με όλα αυτα τα ωραια που εχεις στη συλλογή σου θα με κανεις να σκεφτω να αφησω την glabal stable και να παω σε xtrv, αλλα αληθεια ειμαι σιγουρος οτι χαρη στις γνωσεις σου ισως θα ειναι ευκολο να κανεις αυτο το smart network (τουλαχιστον) να μπορουμε να το βαλουμε κι εμεις που δεν εχουμε xtrv (καλα θα ηθελα και ολα τα υπολοιπα αλλα...)

εδιτ
      και εχεις απολυτο δικιο και για ολα οσα λες για τον ανοιχτο κωδικα που πρεπει να ειναι free κτλ
      Να πας σε dev xtrv. Είναι stable.
      Το άλλο (SmartNetwork για "όλους"), δεν μπορώ να το κάνω.

Ο/H Kostas_kanal έγραψε:

@amavroudis ευχαριστώ!
      Μηπως θα ήταν καλύτερο οιενέργειες των κουμπιών να είναι όπως σε παλιές εκδόσεις miui;πχ καθε ένα απο τα 3 navbar buttons να σου δίνει επιλογή custom action για αντίστοιχα μονό, διπλό και συνεχομενο πάτημα.ετσι οπως το εκαναν πλέον είναι περιορισμένο σε ενέργειες..πχ δε μπορώ να ορίσω single tap του μενου για μενου,long press για διαχ. Οθόνης double tap home button για εμφανιση προσφατων κλπ..Μας περιορίζει..

Τα patches δίνουν πολλές επιλογές για τα κουμπιά. Δεν σε καλύπτουν;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostas_thess έγραψε:

@UserXP Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά! Στις επαφές όταν πάω ρυθμίσεις κρασάρει η εφαρμογή. Δες το λίνο είναι θέμα των patches ή της ρομ? Δεν είχα δοκιμάσει πριν περάσω τα patches να πάω στις ρυθμίσεις των επαφών.
      Δεν το έχω αυτό το πρόβλημα. Δώσε screenshot.
    • Ο/H UserXP έγραψε:

Ο/H ilmas έγραψε:

Χωρίς τα patches, το όνομα φαίνεται κανονικά;
      Χωρίς τα patches φαίνεται κανονικά, με τα patches μαυρίζει. Προτίμησα patches χωρίς night mode! :)
    • Διαφήμιση
    • @ilmas για να αποφύγω αυτό το πρόβλημα, σύμφωνα με τις οδηγίες που περιγράφει ο @UserXP στο πρώτο post (ανοίγοντας το zip αρχείο), έσβησα το φάκελο IncallUi . Βέβαια χάνεις τις λειτουργίες που προσφέρει όπως περιγράφονται στο πρώτο post. Για να το κάνεις τώρα θα πρέπει να περάσεις πρώτα τη rom και μετά ξανά τα patches και το όνομα καλούντος θα είναι άσπρο (όπως χωρίς τα patches).