Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)

• Συλλογή από patches για XTRV 9.2.28/9.3.1 (και stable 10.2.1.0)

Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση έχω,
      Υπάρχει κάποιος μπούσουλας για να ρυθμιστεί σωστά το smartnetwork?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • SmartNetwork (μεταφρασμένο -όσο μπορούσα- κείμενο)
      Λειτουργεί/Υποστηρίζει 1 ή/και 2 SIM.

1. Ρυθμίσεις - 'Κάρτες SIM και κινητά δίκτυα' - <επιλογή της SIM κάρτας> - 'Προτιμώμενος τύπος δικτύου' => Επιλογή του τύπου δικτύου που θέλουμε (σαν προεπιλεγμένο).

<Πάμε τώρα στις επιλογές του "έξυπνου δικτύου" - Ρυθμίσεις-Περισσότερα-'Ρυθμίσεις έξυπνου δικτύου'>
      2. 'Ρύθμιση τύπου για' => Σε ποια κάρτα SIM θέλουμε το "έξυπνο δίκτυο"
      3. 'Τύπος δικτύου κατά την κλήση' => Κατά την διάρκεια μιας κλήσης, τί τύπο δικτύου θέλουμε να έχουμε (προτείνεται: 'Μόνο 2G')
      4. 'Απενεργοποίηση Wi-Fi κατά την κλήση' => Ό,τι λέει.
      5. 'Απενεργοποίηση δεδομένων κινητής κατά την κλήση' => Ό,τι λέει (ενδεχόμενα να βελτιώνει την ποιότητα της κλήσης)
      6. 'Όταν το Wi-Fi είναι ενεργό' => Ό,τι λέει (προτείνεται: 'Μόνο 2G') - οικονομία μπαταρίας (οι λόγοι εξηγούνται παρακάτω).
      7. 'Τα δεδομένα κινητής είναι ενεργά' και 'Τα δεδομένα κινητής είναι ανενεργά' => Προτεινόμενα: 'για το 1ο' = 'Ό,τι έχεις επιλέξει στο 1ο βήμα', 'για το 2ο' = 'Μόνο 2G'
      8. 'Χρονομετρητής μεταφοράς δικτύου σε 2G' => Για παράδειγμα βάλτε το σε '2 ώρες'. Σημαίνει, όταν 'Τα δεδομένα κινητής είναι ενεργά' (3G), μετά από 2 ώρες χωρίς χρήση του κινητού (meeting, μάλωμα με τη γυναίκα, ποδόσφαιρο), το δίκτυο θα γυρίσει σε 2G (το οποίο είναι 3 φορές πιο οικονομικό σε μπαταρία από το 3G, και 5 φορές από το 4G) και τα δεδομένα κινητής απενεργοποιούνται.
      9. 'Αφύπνιση Χρονομετρητή όταν το δίκτυο μεταβαίνει σε 2G' => Για παράδειγμα βάλτε το σε '10 λεπτά'. Σημαίνει, αν έχετε ενεργοποιήσει το 8ο βήμα (το κινητό να πηγαίνει σε 2G μετά 'Χ ώρες'), τα δεδομένα κινητής θα ενεργοποιούνται ανά 10 λεπτά (και με 1 λεπτό διάρκεια), με σκοπό να γίνεται συγχρονισμός και να λαμβάνονται ειδοποιήσεις στο παρασκήνιο, και μετα θα ξαναγυρίζει σε 2G χωρίς δεδομένα κινητής. Όταν θα ξαναχρησιμοποιήσετε το κινητό (μετά το τέλος του αγώνα), το κινητό θα ξαναγυρίσει στον τύπο δικτύου που είχατε επιλέξει στο 1ο βήμα (ή 7o).

[Έχω ήδη μεταφράσει το SmartNetwork, γι' αυτό και παραπάνω "βλέπετε" όλες τις επιλογές στα ελληνικά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείτε να "χαθείτε" γιατί όλα είναι με τη σειρά]

Είσαι φοβερός.... Σε ευχαριστούμε

• Διαφήμιση

Παιδιά μολις φλασαρω το centered clock από εδώ MiUI Center Clock Mod - mi-globe.com η θερμοκρασία στη statusbar εξαφανίζεται.ειναι δυνατον κατι να γίνει ώστε να έχουμε και centered clock και θερμοκρασία μαζί; επίσης θα ήθελα να προτείνω αν κάποιος μπορεί να κάνει αρχείο zip της rom μαζί με τα patches μεσα για εμάς τους φλασομανης!

• Δύο αποτυχημένες προσπάθειες εγκατάστασης σε xtrv stable. Το πρώτο αρχείο εγκαθίσταται κανονικά αλλά μετά την εγκατάσταση του δεύτερου κατά την επανεκκίνηση επιστρέφει μετά από ώρα σε recovery
    • Ο/H Kostas_kanal έγραψε:

Παιδιά μολις φλασαρω το centered clock από εδώ MiUI Center Clock Mod - mi-globe.com η θερμοκρασία στη statusbar εξαφανίζεται.ειναι δυνατον κατι να γίνει ώστε να έχουμε και centered clock και θερμοκρασία μαζί; επίσης θα ήθελα να προτείνω αν κάποιος μπορεί να κάνει αρχείο zip της rom μαζί με τα patches μεσα για εμάς τους φλασομανης!

Το centered clock, πολύ πιθανό να το δώσω στην (μεθ)επόμενη version (μου αρέσει και σε μένα).
      Αν είσαι φλασομανής, θα φλασάρεις ROM, patches, κλπ. Το άλλο που λες, είναι πιο δύσκολο απ' όσο φαίνεται.

Ο/H ManosSk έγραψε:

Δύο αποτυχημένες προσπάθειες εγκατάστασης σε xtrv stable. Το πρώτο αρχείο εγκαθίσταται κανονικά αλλά μετά την εγκατάσταση του δεύτερου κατά την επανεκκίνηση επιστρέφει μετά από ώρα σε recovery
      1. Μετά την εγκατάσταση του 1ου αρχείου, κάνεις κανονικά επανεκκίνηση (PIN κλπ) και μετά ξανά (από TWRP) εγκατάσταση του 2ου?
      2. Πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια έκδοση. Πια stable "βάζεις"? -- Δεν θα "έπρεπε" να έχεις πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ να "υποστηρίζω" (όσο, τέλος πάντων, μπορώ να υποστηρίξω) όλες τις εκδόσεις -- πάντα (προσπαθώ να) έχω την τελευταία dev και αυτήν υποστηρίζω περισσότερο.
    • 1. Ναι την εγκατάσταση την κάνω κανονικά με τα βήματα που αναφέρεις.
      2. Έχω την τελευταία stable 10.2.1.0

Σκέφτομαι μήπως είναι θέμα twrp (έχω την original έκδοση) οπότε έβαλα την δικιά μας και θα ξαναδοκιμάσω.
      Από την άλλη εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάω σε dev οπότε όπως και να χει θα τα βάλω!

Να σαι καλά γι αυτά που προσφέρεις!

Edit: Να αναφέρω πως επίσης έχω εγκατεστημένα και τα xtrv tweaks.
    • Διαφήμιση
    • Συλλογή από patches για XTRV 9.3.7 (και stable 10.2.1.0)

Ευχαριστούμε!Το patch για τα θέματα τι είναι; τώρα το είδα..Επίσης μπορώ να βάλω dev rom χωρίς wipe data? είμαι σε stable.δηλαδη να κάνω format system μονο.

• RE: Συλλογή από patches για XTRV 9.3.7 (και stable 10.2.1.0)

Ο/H Kostas_kanal έγραψε:

Ευχαριστούμε!Το patch για τα θέματα τι είναι; τώρα το είδα..Επίσης μπορώ να βάλω dev rom χωρίς wipe data? είμαι σε stable.δηλαδη να κάνω format system μονο.

Όχι. Πρέπει να κάνεις Factory Reset για να περάσεις Developer Rom. Δηλαδή wipe dalvik cache, cache και data. :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Kostas_kanal έγραψε:

Ευχαριστούμε!Το patch για τα θέματα τι είναι; ...

Ψάξε μερικές σελίδες πίσω και θα δεις.

Σε αυτό το link θα βρείτε ενημέρωση για τα patches της έκδοσης 9.3.7:
      1. Πρόσθεσα επιλογή για ρολόι στο κέντρο στις Ρυθμίσεις - 'Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης' - 'Στυλ γραμμής κατάστασης' με επιλογές:
        Α. Κλασσικό MiUI => Το μανίσιο.
        B. Στυλ IOS => Το ρολόι στο κέντρο, όμως αν κάποιος εμφανίσει το όνομα παρόχου τότε τα εικονίδια δεν χωράνε και κάποια θα "χαθούν".
        Γ. Στυλ IOS 2 => Το ρολόι "αιωρείται" στο κέντρο (γι' αυτό το έβαλα και λίγο πιο ψηλά) και αν κάποιος εμφανίσει το όνομα παρόχου τότε το ρολόι θα υπερκαλύπτει τα εικονίδια από κάτω (είναι κάπως δυσανάγνωστα εκεί).
        Δ. Διπλή γραμμή κατάστασης => Δε χρησιμοποιείται για τώρα

<> Μετά την αλλαγή στο 'Στυλ γραμμής κατάστασης' πρέπει να κάνετε reboot το κινητό ή (όσοι έχουν root) απλό reboot του SystemUI.

Στυλ IOS χωρίς πάροχο

Στυλ IOS με πάροχο

Στυλ IOS 2 χωρίς πάροχο

Στυλ IOS 2 με πάροχο

2. Το πρόβλημα με το night mode και το όνομα του καλούντος κατά την κλήση λύθηκε.

3. Το πρόβλημα με το night mode και τις Ρυθμίσεις στις Επαφές λύθηκε.

Εγκατάσταση: Για όσους έχουν ήδη βάλει τα patches, απ' ευθείας αυτήν την έκδοση, για όσους θέλουν να τα βάλουν τώρα, πρώτο το Νο1 (από το 1ο ποστ) και μετά αυτό από εδώ.