Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
Φοβερός όπως πάντα.
-
WOW!!! Όσα ευχαριστούμε και να σου πούμε δεν αρκούν!!! (όταν έχεις κέφια απλά ζωγραφίζεις!!!)
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
ευχαριστούμε!το centered clock υπάρχει Μήπως περίπτωση να μπει στην xtrv stable?
Επίσης αν υπάρχει σε zip τα stock θέματα, γιατί στα κινέζικα κάτι δε μου αρεσε!
Εδώ - Themes RESTORE 9.3.7 -
Ο/H UserXP έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
ευχαριστούμε!το centered clock υπάρχει Μήπως περίπτωση να μπει στην xtrv stable?
Επίσης αν υπάρχει σε zip τα stock θέματα, γιατί στα κινέζικα κάτι δε μου αρεσε!
Εδώ - Themes RESTORE 9.3.7
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όχι, είναι για dev 9.3.7.
Πουα stable έχεις; -
Ο/H UserXP έγραψε:
Όχι, είναι για dev 9.3.7.
Πουα stable έχεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H UserXP έγραψε:
Εδώ - Themes RESTORE 10.2.1.0 stable -
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω!
Έχω βάλει την Dev 9.3.7 και παθαίνω ότι και όταν είχα την Stable 10.2.1.0
Εγκαθιστώ το 1ο αρχείο, κάνω επανεκκίνηση κανονικά (pin κάρτας sim, κωδικό για να μπω στην αρχική οθόνη), ξανά επανεκκίνηση σε recovery και εγκαθιστώ το 2ο αρχείο. Μετά reboot system και πάει μέχρι το νέο boot logo, μετά μαύρη οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα και επανεκκινεί μόνο του σε recovery.
Για να ανοίξει πρέπει να φλασάρω ξανά το 1ο αρχείο (σε αυτή την φάση το έχω αφήσει τώρα).
Έχω δοκιμάσει διάφορα, όπως απεγκατάσταση των XTRV Tweaks καθώς και του Busybox, κατά την επανεκκίνηση wipe cache/davlink, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Πριν πάω σε restore την rom όπως ήμουν πριν, υπάρχει κάποια ιδέα που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα μου; -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Ο/H UserXP έγραψε:
Εδώ - Themes RESTORE 10.2.1.0 stable
Το led είναι αυτό που είναι...
Ο/H ManosSk έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω!
Έχω βάλει την Dev 9.3.7 και παθαίνω ότι και όταν είχα την Stable 10.2.1.0
Εγκαθιστώ το 1ο αρχείο, κάνω επανεκκίνηση κανονικά (pin κάρτας sim, κωδικό για να μπω στην αρχική οθόνη), ξανά επανεκκίνηση σε recovery και εγκαθιστώ το 2ο αρχείο. Μετά reboot system και πάει μέχρι το νέο boot logo, μετά μαύρη οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα και επανεκκινεί μόνο του σε recovery.
Για να ανοίξει πρέπει να φλασάρω ξανά το 1ο αρχείο (σε αυτή την φάση το έχω αφήσει τώρα).
Έχω δοκιμάσει διάφορα, όπως απεγκατάσταση των XTRV Tweaks καθώς και του Busybox, κατά την επανεκκίνηση wipe cache/davlink, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Πριν πάω σε restore την rom όπως ήμουν πριν, υπάρχει κάποια ιδέα που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα μου;
Κάνε ξανά καθαρή εγκατάσταση την 9.3.7 και μετά τα patches (χωρίς πριν να βάλεις κάτι άλλο). Έτσι θα δουλέψει σίγουρα.
Μετά βάλε ότι άλλο θέλεις και κάνε check.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0