Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
@UserXP
Πέρασα από πάνω τα test patches όλα καλά εκτός από το ότι δεν μου εμφανίζει το μενού απενεργοποίησης στο παρατεταμένο πάτημα στην γραμμή κατάστασης. (Αντί του μενού κάνει απενεργοποίηση της οθόνης) Οι άλλες επιλογές δουλεύουν. Δείτε το παιδιά και πείτε μου αν δουλεύει σε σας.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Όλα καλά με τα batches. Αυτό το αναλογικό ρολόι είναι το αγαπημένο μου.....
-
-
Πολύ σύντομα ; Δεν νομίζω να έχουμε κάτι πριν από ΙούνιοΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Το μενού απενεργοποίησης δουλεύει μια χαρά σε μένα.
Όταν θα έρθει pie, θα δουλεύουν (εύκολα) τα patches.
Όταν θα βγει MiUI 11, θέλει δουλεια... -
το μενού απενερ. εννοείτε αυτο με τα 6 εικονίδια ε;και σε μενα σωστά.μόλις έκανα dirty flash τα 2patches ολα καλά.εντωμεταξύ μετά απο κάθε επανεκκίνηση,έχω πάντα αυτό το bug,με όλα τα θέματα.δε ξέρω καν αν φταίνε τα patches.Επίσης μπορεί κάποιος να μου στείλει το κανονικό themes patches zip για την 9.3.14;Επίσης θα ήθελα για τα patches επιλογή στις ρυθμίσεις,βγαλσιμο εντελώς της δόνησης απο όλες τις ειδοποιήσεις!Ευχαριστώ
στην 180° οθονη,καποιες ρυθμίσεις δε γυρνάνε αναποδα,και το instagram..
.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
@UserXP
Πέρασα από πάνω τα test patches όλα καλά εκτός από το ότι δεν μου εμφανίζει το μενού απενεργοποίησης στο παρατεταμένο πάτημα στην γραμμή κατάστασης. (Αντί του μενού κάνει απενεργοποίηση της οθόνης) Οι άλλες επιλογές δουλεύουν. Δείτε το παιδιά και πείτε μου αν δουλεύει σε σας.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
Edit: @UserXP Ξαναπέρασα την rom, ξαναπέρασα τα test patches δεν διορθώθηκε
Edit2: το μενού απενεργοποίησης δεν εμφανίζεται ούτε με το διπλό χτύπημα στην γραμμή κατάστασης είτε αριστερά είτε δεξιά. (αφού προηγουμένως το έχω επιλέξει από ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης - ενέργεια με διπλό χτύπημα αριστερά ή δεξιά της γραμμής κατάστασης - μενού απενεργοποίησης) Αντί για αυτό απλά κλειδώνει η οθόνη
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Επιβεβαιώνω και εγώ όλες οι άλλες ενέργειες λειτουργούν εκτός από το μενού απενεργοποίησης, όπου και να το επιλέξεις είτε 2 χτυπήματα δεξιά είτε 2 χτυπήματα αριστερά είτε παρατεταμένα κλειδώνει το τηλέφωνο .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
βγηκε global beta pie
-
Περνώντας τα πατσ το cam 2api ενεργοποιειτε κι αυτό η χρειάζεται να το κάνουμε χειροκίνητα?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0