Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
@UserXP ευχαριστούμε πολύ , το patch για τα θέματα κάνει και για εδώ ή θα βγάλεις καινούργιο;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H kostas_thess έγραψε:
@UserXP μετά την εγκατάσταση του 2 επανεκκίνηση σε TWRP συνέχεια
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά, επειδή σε κάποιους δεν δουλεύει, το πιο σίγουρο είναι να μπουν τα patches μετά από καθαρή εγκατάσταση.
Μπορεί να φταίει κάποιο module του magisk, μπορεί κάτι άλλο. Χωρίς κάποιου είδους logcat, δεν νομίζω πως μπορώ να κάνω κάτι.
Το patch για τα Θέματα δεν το δοκίμασα, αλλά δεν πιστεύω ότι δουλεύει. -
-
Αν κάνεις τώτα reboot, πάλι κρασάρουν οι Ρυθμίσεις;
-
-
ολα οκ εδώ προς το παρόν.αν δε σαε κάνει boot μετα απο το 1 (η ίσως και 2) boot,απλά κάντε force restart με long press power button..
-
Δεν ξέρω τι να πω.
Αν έχεις κάποιο magisk module απενεργοποίησέ το. -
-
Λοιπόν επειδή το κινητό χωρίς τα patches μου φαίνεται πολύ φτωχό, έκανα ένα dirty flash ξανά τη rom, magisk 19 (με όλα τα modules μου) και πέρασα ξανά τα patches. Τώρα όλα περάστηκαν και λειτουργούν κανονικά! Δεν ανοίγει όμως το Αρχική και Πρόσφατα στις ρυθμίσεις. Για δείτε λίγο και οι υπόλοιποι γιατί πολύ περίεργα μας τα λέει το whyred μου.
-
@UserXP αν θέλεις μπορείς να ενσωματώσεις ένα χρήσιμο mod
το Mod Lock για σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων (μενού παρατεταμένου αγγίγματος) που έδωσε ο thanfun και τον ευχαριστούμε!!!. Για να μην το περνάμε ξέχωρα.
(Με παρατεταμένο άγγιγμα του σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος θα εμφανίζεται το μενού ισχύος (επανεκκίνηση, απενεργοποίηση κτλ). Αν είναι ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα με το 1ο άγγιγμα ξεκλειδώνει η κλειδώνει και με το 2ο παρατεταμένο εμφάνιση μενού.
Εγκατάσταση μέσω twrp ή (όπως προτιμώ εγώ) αν είστε root με root explorer και απλή τοποθέτηση των αρχείων που υπάρχουν στην διαδρομή του .zip αρχείου και κατάλληλα permissions στην αντίστοιχη διαδρομή του system partition και reboot (κρατήστε το "uinput-fpc.kl" original αρχείο backup για επαναφορά όταν θελήσετε ή το κάνετε rename στην κατάληξη και το αφήνετε στην θέση του, το άλλο δεν υπάρχει).
Αν το κάνετε με root explorer τότε για απεγκατάσταση απλά σβήστε το εν λόγω αρχείο και reboot.
Το βρήκα εδώ Mod Lock )
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0