Οχι. Πρέπει να περιμένεις να το διορθώσω.
Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
Έκδοση 9.8.9 - Τρόπος εγκατάστασης (δύο βήματα):
- 1o Download link - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση κανονικά (pin, κλπ...).
Ξανά TWRP, και - 2ο Download link - Εγκατάσταση (μέσω TWRP) και επανεκκίνηση.
Το αναλογικό ρολόι με τον καιρό, το διόρθωσα. - 1o Download link - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση κανονικά (pin, κλπ...).
-
@'UserXP ευχαριστούμε πάρα πολύ, να πω εδώ κάτι και να μου πείτε και οι άλλοι αν έχετε το ίδιο, κάθε φορά που βάζω τα patches στα στατιστικά της μπαταρίας το σύστημα android εκτοξεύεται από 6, κάτι σε πάνω από 14 - 15 με αποτέλεσμα να πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Ο/H lefesta έγραψε:
@UserXP μόλις πέρασα τα patches και δεν ανοίγουν οι εφαρμογές απλά παγώνουν, έκανα επαναφορά και θα ξαναδοκίμασω
Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμένα που δεν έχω πλέον κιόλας τα patches(λόγω του θέματος με το απαλευτο min brightness γενικά..αντί αυτών,έχω το customiuizer)μετά απο εγκατάσταση κάποιου magisk nodule,άλλο mod,xposed module κλπ παθαίνει κάτι παρόμοιο.Δεν ανοίγουν καν οι εφαρμογές ούτε το wifi.Αλλά μετά απο επανεκκίνηση,όλα κομπλέ κάθε φορά.
-
Ευχαριστώ τα ξαναπέρασα σήμερα και όλα καλά
Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έκδοση 9.8.15 - Τρόπος εγκατάστασης (δύο βήματα):
- 1o Download link - Εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση κανονικά (pin, κλπ...).
Ξανά TWRP, και - 2ο Download link - Εγκατάσταση (μέσω TWRP) και επανεκκίνηση.
Ο/H vanni έγραψε:
@'UserXP ευχαριστούμε πάρα πολύ, να πω εδώ κάτι και να μου πείτε και οι άλλοι αν έχετε το ίδιο, κάθε φορά που βάζω τα patches στα στατιστικά της μπαταρίας το σύστημα android εκτοξεύεται από 6, κάτι σε πάνω από 14 - 15 με αποτέλεσμα να πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία .
-
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
Δες τα συνημμένα.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Καλησπέρα σε όλους.
Ερώτησις:@UserXP υπάρχει πιθανότητα τα patches να βγουν και για την τελευταία stable?Με ρωτάνε τα παιδιά στο telegram.. -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Εμένα που δεν έχω πλέον κιόλας τα patches(λόγω του θέματος με το απαλευτο min brightness γενικά..αντί αυτών,έχω το customiuizer)μετά απο εγκατάσταση κάποιου magisk nodule,άλλο mod,xposed module κλπ παθαίνει κάτι παρόμοιο.Δεν ανοίγουν καν οι εφαρμογές ούτε το wifi.Αλλά μετά απο επανεκκίνηση,όλα κομπλέ κάθε φορά.
Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0