Διαφήμιση

Redmi Pro

• Καλησπέρα στην καλύτερη ομάδα υποστήριξης. Επειδή συνήθιζα κάθε δυο τρεις μηνες να προχωράω απο την αρχή εγκατάσταση κάθε νέας Rom που ανεβαίνει, έτσι και τώρα ενόψει της MIUI 10 , με το flash tools εγκατέστησα την κινέζικη , και στην συνέχεια έκανα όλα τα απαραίτητα προκειμένου να εγκαταστήσω την τελευταία rom. Μπήκα στο TWRP , αλλά χωρίς να γνωρίζω τον λόγο δεν βρήκα την ρομ για να την εγκαταστήσω. Σύμφωνα με τις οδηγίες πήγα στο advance για να ψάξει να βρει την ρομ που είχα βάλει χύμα στο τηλέφωνο. Δεν την βρίσκει. Προκειμένου να έχω την δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου έστω με εγγλέζικη γλώσσα έκανα επανεκίνηση σε system, αλλά είναι παγωμένο και δεν έχω ούτε την κινέζικη που δούλεψα για δύο ημέρες . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ;. :thumbdown:
    • Βάλε ένα προηγούμενο twrp εάν έβαλες το τελευταίο και ξαναδοκίμασε , μέσω adb και CMD.
      Εναλλακτικά twrp , format data , reboot recovery , περνάς την ρομ όσο είσαι σε περιβάλλον twrp, factory reset και install.
    • makis1024, Κατ αρχήν ευχαριστώ αλλά πως θα περάσω μέσα στο twrp την ρομ αφου δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον υπολογιστή;. Την ρομ που είχα βάλει χύμα δεν την βλέπω γιατί τα αρχεία που μου δείχνει είναι απο system. Δεν βλέπω τους φακέλους όπως παλαιότερα ούτε τα χύμα αρχεία της ρομ. Δυστυχώς έβαλα το τελευταίο twrp και δεν ξέρω με ποιο τρόπο να εγκαταστήσω κάποιο παλαιότερο αφου δεν βλέπω τα αρχεία , αλλά μάλλον μόνο τα αρχεια συστήματος
    • Διαφήμιση
    • Σε fastboot δεν το βλέπει;
      Πώς το πέρασες το twrp σε fastboot mode δεν το πέρασες; Μέσω cmd και adb; Έτσι ξαναπέρασε ένα παλαιότερο twrp δηλαδή ένα twrp πριν.
    • Αν βάλεις φωτο απο αυτό που βλέπεις στο twrp θα πάρεις πιο εύκολα απάντηση.

• καλησπερα φιλε μου! εκανα ακριβως το ιδιο πραγμα με σενα και βρεθηκα στην ιδια απαισιοδυσκολη θεση. το θεμα ειναι οτι με προσπαθεια το ελυσα το και εκανα λειτουργικο ξανα το κινητο. Ξεκινησα ψάχνoντας σε αυτο το σαιτ προγραμμα για να μπορεσει να διαβασει ο υπολογιστης μου (win 10) το κινητο μου (redmi pro). τα καταφερα και επειτα εκανα την διαδικασια (πως να εγκαταστησετε ελληνικη ρομ για πρωτη φορα στο κινητο σας ) απο αυτο το σαιτ επισης..υστερα απο πολυ κοπο διαβασε ο υπολογιστης το κινητο μου και ξεκινησα την διαδικασια εγκασταστασης της ρομ
    • Αγαπητοί συμπάσχοντες , ή όχι, ξαναεστησα το τηλέφωνο σύμφωνα με τις οδηγίες . Όμως όσες φορές και να κάνω mount, δεν πραγματοποιείται. Κάποια οδηγία πως θα κάνω mount την συσκευή ή πως θα ξεπεράσω το πρόβλημα;.......
    • Διαφήμιση
    • Δοκίμασες να πας από το TWRP στο MOUNT > κάτω δεξιά έχει μία επιλογή που λέει enable/disable ΜΜΤΡ > το κλείνεις, το ανοίγεις ξανά και δοκιμάζεις να δεις εάν το βλέπει ο υπολογιστής.
    • Να κάνεις mount τι ακριβώς; Στο είπα κ πιο πάνω.
      Αν βάλεις φωτό θα μπορούμε να σου λύσουμε το πρόβλημα.
      Να μαντέψουμε τι απ' όλα δεν κάνει mount είναι λίγο δύσκολο.
      Αν λες για το twrp την λύση στην έδωσε ο Μανώλης πιο πάνω με το format η ακόμη κ εγκατάσταση του 3.1

• για να εγκατασταθεί η ελληνική ΡΟΜ απαραιτητη προυποθεση ειναι να πραγματοποιηθεί το mount. To έχω κάνει πέντε φορές το enable , disable. Το μήνυμα που βγάζει είναι ότι δεν έγινε mount το τηλεφωνο. Θα ξεκινησω απόψε για λόγους αρχής για έκτη φορά να φτάσω στο twrp. Στην φωτογραφία το μόνο που θα διαπιστωθεί είναι η αδυναμία λειτουργίας της εντολής enable , or disable toy μοθντ. To twrp που χρησιμοποιουσα μεχρι τώρα ήταν το 3.0.2 που υπήρχε για την αρχική κινεζικη ρομ που στην συνέχεια έβαζα την ελληνική.
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Το μήνυμα που βγάζει είναι ότι δεν έγινε mount το τηλεφωνο. Θα ξεκινησω απόψε για λόγους αρχής για έκτη φορά να φτάσω στο twrp. Στην φωτογραφία το μόνο που θα διαπιστωθεί είναι η αδυναμία λειτουργίας της εντολής enable
      To userdata ΔΕΝ είναι το τηλέφωνο .

Αν σου βγάζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να κανει mount cache-data κλπ ΘΕΛΕΙ format data και reboot recovery

• Διαφήμιση
    • να αφήσω την αρχική κινέζικη , η να προχωρήσω στην 8.5.3. και μετά fastboot klp, για να εγκαταστήσω twrp και τελευταία XTRV ROM HELLENIC;