Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Ο/H xristos9 έγραψε:
Δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω ακόμα.
1) γίνεται η οθόνη να μένει πιο πολύ ώρα ανοιχτή;
2) η μπαταρία κρατάει 5-6 μέρες περίπου. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Μόνο 5-6 μέρες μπαταρία..?? Από την πρώτη μέρα στο κάνει αυτό?? Όχι βέβαια δεν είναι καθόλου φυσιολογικό συνήθως κρατάει 15-20 μέρες ανάλογα.. Ξανά περνά του το firmware μήπως και κάτι δεν έχει κάτσει σωστά.. Αλλιώς μιλάς με το μαγαζί που το πήρες...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Φυσιολογικό είναι όταν έχεις όλες τις ειδοποιήσεις ενεργές και βαράει ειδοποιήσεις όλη την ώρα για 10 εφαρμογές. Τόσο κρατάει και σε μένα. Αν κλείσω τις ειδοποιήσεις 10-12 μέρες άνετα.
Updated μόλις έσκασε μύτη το firmware 1.5.0.2 από τον φίλο μας Kirill. Το εγκατέστησα παρέα με το mi fit 3.4.6 που είναι η τελευταία stable που έχει το play store και όλα οκ.
Να τονίσω τα βήματα
1 απεγκατάσταση mi fit
2. Εγκατάσταση mi fit 3.4.6 από play store.
3. Μετά την εγκατάσταση θα σας περάσει το firmware 1.5.0.2 μαζί με τα τελευταία resources σε δεύτερο χρόνο.
4. Άνοιγμα notify fitness και αφού συγχρονίσει ρυθμίσεις, update, update custom firmware και επιλέξτε το αρχείο του Kirill με το ελληνικό 1.5.0.2
Αυτό ήταν!
Τα έγραψα όπως ακριβώς τα έκανα και έπαιξαν στο δικό μου για να βοηθήσω ίσως και κάποιους αρχάριους σαν εμένα!
Σε επόμενο post θα ενημερώσω αν έχει διορθωθεί το bug με τη δόνηση και τις αποσυνδέσεις στο 20% της μπαταρίας. -
καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για τη δουλεια μολις εβαλα 1.3.0.8 με το αντιστοιχο 3.4.6.8 και ολα αψογα. να ρωτησω κατι. ενας φιλος με iphone Μπορει να κανει κατι για να το εχει στα ελληνικα??
-
Ο/H AlexG7 έγραψε:
Παιδια εχω μπερδευτει λιγο. εχω την 1.3.0.8 και το mi fit 3.4.4 που κατεβασα απο εδω. Στην ειδοποιηση οταν με παιρνουν τηλεφωνο δε μου δειχνει ουτε αριθμο ουτε ονομα, τιποτα, μονο οτι εχω κληση. Αυτο ειναι θεμα του mi fit? δλδ αμα βαλω καποιο απο τα αλλα apps θα δειχνει ποιος σε παιρνει;
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Ο/H AlexG7 έγραψε:
Παιδια εχω μπερδευτει λιγο. εχω την 1.3.0.8 και το mi fit 3.4.4 που κατεβασα απο εδω. Στην ειδοποιηση οταν με παιρνουν τηλεφωνο δε μου δειχνει ουτε αριθμο ουτε ονομα, τιποτα, μονο οτι εχω κληση. Αυτο ειναι θεμα του mi fit? δλδ αμα βαλω καποιο απο τα αλλα apps θα δειχνει ποιος σε παιρνει;
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για τη δουλεια μολις εβαλα 1.3.0.8 με το αντιστοιχο 3.4.6.8 και ολα αψογα. να ρωτησω κατι. ενας φιλος με iphone Μπορει να κανει κατι για να το εχει στα ελληνικα??
-
Ο/H AlexG7 έγραψε:
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Ο/H AlexG7 έγραψε:
-
Μολις διαποστωσα οτιδε ληγουργει το Ευρεση συσκευς απο το mi band , για να χτυπαει το τηλεφωνο ειναι καμια ρυυμιση;; Μου λεει ο συναγερμος ειναι εκτος λητουργιας
-
Ναι υπάρχει ρύθμιση μέσα στο Mi Fit!! Δεν μπορώ να δω ακριβώς που τώρα αλλά σε μένα δουλεύει μια χαρά!!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ναι υπάρχει ρύθμιση μέσα στο Mi Fit!! Δεν μπορώ να δω ακριβώς που τώρα αλλά σε μένα δουλεύει μια χαρά!!
-
Δε μου λες, στην επιλογή "Εύρεση ήχων κλήσης τηλεφώνου" έχεις επιλεγμένο το Ήχος κλήσης και όχι το Προεπιλεγμένος ήχος κλήσης?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0