Άνοιξε το Mi Fit και πάτα να συνδεθεί με το Band και θα σου κάνει λογικά 2ο Update!!
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Τελικα μετα απο αναβαθμιση στην καινουργια βερσιον παιζει κινεζικα. Πισω δεν ξαναπαω
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@phpscript αν θες να επιστρέψεις πάντως πίσω και να έχεις το Ελληνικό firmware και να δουλεύει το Mi band υπάρχει τρόπος απλά είναι λίγο πιο πολύπλοκος (εννοώντας 5-6 βήματα)!
-
-
-
@3ftw αναφέρθηκε ότι τα παρακάτω ήταν οι αλλαγές στο νέο firmware:
- Fixed bugs
- Added support for more languages by default
- Changed 'Silent Mode' icon from
to
- Removed info about Certification from 'About' menu:
and others.
- Fixed bugs
-
Προς το παρόν μένουμε ως έχει με το ελληνικό που παίζει μια χαρά!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Πέρασα τα Ελληνικά με τον οδηγό και όλα πήγαν ρολόι. Τώρα παρατήρησα ότι δεν μου εμφανίζει την αναγνώριση κλήσεων στο band. Οταν με παίρνουν γράφει μόνο πατήστε για σιγαση. Πώς μπορώ να εχω κανονικά το όνομα ή το τηλέφωνο του καλούντα;; Στο band 2 λειτουργούσε έτσι .
-
Ο/H xristos9 έγραψε:
Πέρασα τα Ελληνικά με τον οδηγό και όλα πήγαν ρολόι. Τώρα παρατήρησα ότι δεν μου εμφανίζει την αναγνώριση κλήσεων στο band. Οταν με παίρνουν γράφει μόνο πατήστε για σιγαση. Πώς μπορώ να εχω κανονικά το όνομα ή το τηλέφωνο του καλούντα;; Στο band 2 λειτουργούσε έτσι .
-
Το κοίταξα έχω δώσει όλα τα δικαιώματα.
Το θέμα ειναι ότι το έχω πάρει σε μια γιαγιά και μου είπε ότι μια φίλη της έχει ένα τέτοιο ρολόι και δείχνει το όνομα. -
Όταν μπαίνεις στο Mi Fit->Προφίλ->Mi Band 3->Εισερχόμενη κλήση
εκεί έχει ενεργοποιηθεί αυτό? Αν όχι πάτα στο βελάκι να ενεργοποιηθεί και δοκίμασε πάλι! -
Μόλις το αγόρασα και εγώ από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και με τον οδηγό αυτό (σε συνδυασμό με τον οδηγό της υποβάθμισης) σεταρίστηκε και είναι άψογο!!!
@lallasgr ευχαριστούμε πολύ για αυτό τον λεπτομερέστατο οδηγό!!!
ΥΓ. στον καιρό κατώ κάτω βγάζει κάτι ερωτηματικά γνωρίζεται μήπως τι μπορεί να είναι? Επίσης δεδομένα παίρνει απο την stock εφαρμογή καιρού? μπορεί να αλλάξει αυτό? Είμαι με Redmi Note 5
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0