Να σας πω ρε παιδια εσας ποσο καιρο εκανε να έρθει το mi band 3? Γτ εγω το εχω παρει απο το gear best και ψιλο αν χώθηκα πρωτη φορα παραγγέλνω απο κινα..
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Να σας πω ρε παιδια εσας ποσο καιρο εκανε να έρθει το mi band 3? Γτ εγω το εχω παρει απο το gear best και ψιλο αν χώθηκα πρωτη φορα παραγγέλνω απο κινα..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γεια σας παιδιά. Παρέλαβα το miband3 πριν 2 μερες. Τα εκανα ολα οπως λέτε. Εχω μεσα κανονικό mi fit χωρις να εισαι συνδεδεμένο, gadgetbridge και mi band tools. Ολα ελληνικά ειναι και ειναι κομπλέ. Το μονο αρνητικό οτι σε 1.5 ωρα εχασε 3 τις εκατό. Δηλαδη καθε μερα θελει φόρτιση. (μονο κλήσεις μου δείχνει και οταν βαζω ξυπνητήρι, μετράει και τα βήματα ). Τι να κάνω για να λυθεί αυτό; να βαλω το κινητό στα αγγλικά και να το λειτουργώ με mi fit οπψς έπρεπε να είναι;;; (βαρετό να θέλει κάθε μερα φόρτιση)
-
Να σας πω ρε παιδια εσας ποσο καιρο εκανε να έρθει το mi band 3? Γτ εγω το εχω παρει απο το gear best
Ο/H vrwmiaris έγραψε:
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Εχω Tracking number RE372845875SE
- Αλλα δεν βγαζω άκρη οποιος μπορεί να βοηθήσει... Αλλιώς να μιλήσω με pay pal να παρω τα λεφτα μου πισω
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Να σας πω ρε παιδια εσας ποσο καιρο εκανε να έρθει το mi band 3? Γτ εγω το εχω παρει απο το gear best
Ο/H vrwmiaris έγραψε:
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Αλλα δεν βγαζω άκρη οποιος μπορεί να βοηθήσει... Αλλιώς να μιλήσω με pay pal να παρω τα λεφτα μου πισω
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - Εχω Tracking number RE372845875SE
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Αλλα δεν βγαζω άκρη οποιος μπορεί να βοηθήσει
ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου -
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
mi Fit γιατρός
-
Έχω κάνει εγγραφή κανονικά, την κατέβασα και την εγκατέστησα στο κινητό μου, αλλά από σήμερα το πρωί έχει κολλήσει η σελίδα του γιατρού που έχει την 3.4.6 κ δεν μπορώ να την βρω αλλού για να την κατεβασω. Θέλω απλώς να μου πείτε αν μπορώ να την βρω αλλού για να την ξανακατεβάσω για backup.
-
Στείλε του ένα μήνυμα, δεν έχει επικοινωνία ?
-
-
Μου ζητάει decryption key κ δεν μπορώ να το κατεβάσω..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0