Παιδιά όλα καλά. Του έστειλα μνμ και την ξεμπλοκαρε την σελίδα. Ευχαριστώ πολύ!!
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
-
Τέλεια, κατεβαίνει και από εδώ κανονικά. Ευχαριστώ και πάλι spideman3...
-
Παιδιά καλησπέρα.
Παρέλαβα σήμερα το band3 έκανα ότι λέει στην πρώτη σελίδα, γύρισε στα ελληνικά αλλά η οθόνη είναι μόνο στο ρολόι και στην ημερομηνία .
Δεν πάει πουθενά αλλού. Το κάνω πάνω κάτω τίποτα.
Όταν ήταν στα κινέζικα άλλαζε στα βήματα παλμούς κτλ.
Όταν λαμβάνω κλήση κάνει δόνηση γράφει ποιος είναι αλλά τίποτα άλλο.
Τι κάνουμε τώρα; -
Καλησπερα παιδιά!! Και εγώ μια απ'τα ίδια..ακολούθησα ακριβώς ότι λέει ,μπήκαν τα ελληνικά κ μετά όταν συνδέεται με το mi fit που έχω κατεβάσει απ' το playstore κάνει ενημέρωση λογισμικού και όλα πάλι γίνονται κινέζικα! Ενώ στο παλιό κινητό που είχα όλα είχαν λειτουργήσει μια χαρά!!!χτες που άλλαξα κινητό δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα!!!! υπάρχει λύση? Γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου.. θα φύγει απ' το παράθυρο μου φαίνεται.. Σας παρακαλώ βοηθειααααα!!!
-
Μείνε με το Mi fit του γιατρού. Δεν βάζεις το official αν δεν θέλεις να αναβαθμιστεί...
-
Και που το βρίσκω?
Σ' ευχαριστώ πολύ! -
Ψάξε στο google. Εύκολακι...
-
Το έδωσα μια σελίδα ποιο πίσω ποστ 335
-
Παιδιά ξερει κανεις πως γίνεται να απενεργοποιησω στο mi band 3 την μέτρηση βημάτων( πιστεύω πως αυτό μου τρώει πολυ μπαταρία) χρησιμοποιώ mi band tools
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
ελληνικη εκδοση 3.4.6 με προεγκατεστημενο το 1.3.0.8. ελληνικο firmware;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0