Το φορτισες το mi band? Μήπως είχε πολύ λίγη μπαταρία? Ξανά δοκιμασε να περάσεις το firmware με το Notify Fitness for Mi Band και απεγκατεστησε το gadgetbridge
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Το φορτισες το mi band? Μήπως είχε πολύ λίγη μπαταρία? Ξανά δοκιμασε να περάσεις το firmware με το Notify Fitness for Mi Band και απεγκατεστησε το gadgetbridge
Το φόρτισα, ναι. Έχει 90 % (τώρα).
Έκανα αυτό που αναφέρεις παραπάνω αλλά πηγαίνοντας στο αρχείο fw για να κάνω την εγκατάσταση με το Notify Fitness for mi band, μου βγάζει την παρακάτω εικόνα, δεν έχει να επιλέξω κάποιο firmware κι αν πατήσω start update κολλάει στο 0% και δεν κάνει τίποτα άλλο. -
Εχεις επιλεξει σιγουρα custom firmware? μηπως δεν εχει κατέβει σωστά το αρχείο? Γιατι δε περνάς το 1.5.0.2?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Εχεις επιλεξει σιγουρα custom firmware? μηπως δεν εχει κατέβει σωστά το αρχείο? Γιατι δε περνάς το 1.5.0.2?
Δε μου δίνει επιλογή για άλλο firmware. το 1.5.0.2 που το βρίσκω;
Ευχαριστώ. -
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Τελικά, απεγκατέστησα τελείως το mifit (γιατί πάλι δεν έκανε pair) και κράτησα το Notify & Fitness, που απ'ότι είδα είναι καλύτερο από το mifit.
Με το mifit, και το 3.4.4 που πέρασα πάλι δεν έκανε pairing οπότε "έφαγε" uninstall.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!! -
-
Ναι, πρέπει να απεγκαταστήσεις το Mi Fit Που έχεις γιατί προφανώς έγινε αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση και σου περνάει αυτόματα το τελευταίο firmware! Πρέπει να περάσεις ένα πιο παλιό Mi Fit για να μην στο κάνει αυτό!
-
παιδια μια μικρη βοηθεια ειχα περασει τα ελληνικα και απευφευγα να κανω αναβαθμιση στο mi fit.εχτες μου εκανε τελικα με αποτελεσμα να μου περασει τα κινεζικα.κανω απεγκατασταση στο mi fit k gadgetbridge και περναω το mifit 3.4.4 του γιατρου αλλα ακομα ειναι στα κινεζικα.πρεπει να κανω κατι αλλο??
-
Ναι πρέπει να περάσεις εκ νέου το Ελληνικό firmware αλλά πέρνα το με το Notify όχι το gadgetbridge!
Mi Band 3 - Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi Band - v1.5.0.2 - UPDATED-[23 Αυγούστου 2018] -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ναι πρέπει να περάσεις εκ νέου το Ελληνικό firmware αλλά πέρνα το με το Notify όχι το gadgetbridge!
Mi Band 3 - Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi Band - v1.5.0.2 - UPDATED-[23 Αυγούστου 2018]
-
Πραγματικά έχω αγανάκτησει. Έχω περάσει το 1.5.0.2 και τα resourses 40 (δεν ξέρω αν είναι τα σωστά) κ ενώ εμφανίζει ελληνικά δεν κουνιέται τίποτα στο mi band. Δε μπορώ να κάνω 'πλοήγηση' με το touch.
Έχει συνδεθεί κανόνικα με το mi fit το ελληνικό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0