Τα περνάς με το Notify ή με το gadgetbridge? δοκίμασε και με τα δύο!! αλλιώς δοκίμασε να περάσεις τη παλιότερη έκδοση να δεις αν θα δουλέψει καλά και τέλος αναμονή για το νέο!! λογικά δε θα αργήσει!
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
-
εχω το ελληνικο mi fit ! εκδοση 3.4.6 .
τι πρεπει να κανω ωστε να λειτουργησει επιτελους ρε παιδες ? -
Φίλε μου μάλλον έχεις το global Mi Band που παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα! Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος συγκεκριμένα! Ή πέρνα το παλιότερο firmware και αν δουλέψει δούλεψε ή περιμένεις για το νέο! Μέχρι τότε μπορείς να περάσεις το official για να ξεκολλήσει!
-
Φίλε @barcelonistas1899 πες μας στο band 3 σου έχει από πίσω στην πλάτη το χαρακτηριστικό ''CE'' για να δούμε εάν έχεις το international η το κινέζικο?? Βρήκες λύση σου δούλεψε τελικά??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Παιδια καλησπέρα,
Σήμερα παρέλαβα την κινεζική έκδοση και έχω βάλει το mi fit από το playstore και ενώ μου δείχνει όλες τις ενδείξεις του Mi band 3 στα αγγλικά κάποιες στιγμές γυρνάει στα κινεζικα και μετά ξανά πάλι στα αγγλικά μετά από λίγη ώρα.
Πως διορθώνεται αυτό;
Δεν θέλω να βάλω ακόμα το ελληνικό firmwareβολευομαι με τα αγγλικά.
Ευχαριστώ -
Καλημέρα. Η Γλώσσα του κινητού σου είναι στα αγγλικά ή ελληνικά?? Εάν είναι στα αγγλικά δεν θα πρέπει να στην αλλάζει.. Κάποια δυσλειτουργεια είναι..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Για να μην παιδεύεστε με όλα αυτά, θα πατε στο blog του γιατρού, θα κάνετε sign in, θα κατεβετε προς τα κάτω στη σελίδα στο κομμάτι του mi band 3, θα επιλέξετε την τελευταία έκδοση Mi Fit 3.4.6 GR και θα κατεβάσετε το apk, το κανετε εγκατασταση στο κινητο σας, μετά προχωράτε στη συξευξη των συσκευών, την εγκατάσταση του ελληνικου firmware, πλήρως στα Ελληνικα, χωρίς την ανάγκη να τρέξετε το gadgetbridge η κάτι άλλο. Μονο το mi Fit !!!!
Ο maddoctor εχει και βιντεακι με οδηγίες.....
Ευχαριστουμε πολύ τον τρελλογιατρο !!!!!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ανακοίνωση
Είναι όλα έτοιμα και σήμερα Πέμπτη 20/9 κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, θα σας δώσουμε δική μας εφαρμογή Mi-Fit έκδοση 3.5.0 με ενσωματωμένο το δικό μας Εληνικό firmware στην τελευταία του έκδοση που είναι η 1.6.0.16 αυτή τη στιγμή.
Μάλιστα από δω και πέρα, δεν χρειάζεται να ψάχνετε από δω και από κει...
Θα σας δίνουμε εμείς την εφαρμογή είτε με Ελληνικό firmware από GeekDoing.com είτε με καθαρά δικό μας Ελληνικό firmware (αν δεν υπάρχει εκεί νεότερη έκδοση όπως τώρα). Και φυσικά πάντα με τις κατάλληλες οδηγίες και με μια ομάδα Διαχειριστών από πίσω έτοιμη να επέμβει, να συμβουλεύσει και να βoηθήσει (όπως κάνει πάντα) για κάθε πρόβλημα που ίσως θα αντιμετωπίσετε πχ στο pairing, χειροκίνητο upgrade / downgrade ή όπου αλλού!
Υ.Γ.
Θα παρακαλούσα να μην βάζετε απευθείας link σε σελίδες που περιέχουν affiliate links.
Ευχαριστώ. -
Ας αφήσουμε τον γιατρό να δει και κανέναν ασθενή ...
Να τον ξεκουράσουμε λιγάκι....
Τέλος στα ad.fly ... Τις υποχρεωτικές εγγραφές και τα add spam .... -
Γενικως δηλαδή , στο xiaomi miui hellas .....
Οπως λέει και το παρακατω τραγούδι .....
-
Αναμένουμε την νέα έκδοση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0