για καλο πηγα σε χιαομι και ξινο μου βγηκε...
Note 5 bricked?!
-
-
-
-
πλεον μου βγαζει το ιδιο προβλημα σε ολα τα app με καμερα, εκτος απο την stock εφαρμογη που δουλευουν ολα .... Λετε να ειναι θεμα hardware η μπα? Εχω ξξενερωσει τερμα με το κινητο..Ο/H BanditGR έγραψε:
-
Όχι θέμα της ROM είναι. Από μια μικρή έρευνα που έκανα φαίνεται ότι υπάρχει από παλιά. Για την ώρα θα έλεγα αν είναι δυνατό να τραβάς τα βίντεο εκτός instagram app και να τα ανεβάζεις μετά.Ο/H DexWhite έγραψε:
πλεον μου βγαζει το ιδιο προβλημα σε ολα τα app με καμερα, εκτος απο την stock εφαρμογη που δουλευουν ολα .... Λετε να ειναι θεμα hardware η μπα? Εχω ξξενερωσει τερμα με το κινητο..
-
αυτο κανω αλλα δεν με βολευει καθολου... και δεν ειναι πως επηρεαζει την σοσιαλ λαιφ μου ξερω γω και δεν μπορω να δειχτω, αλλα κανω δουλεια μεσω του instagram και το χρειαζομαι! Να φανταστω δεν μορω να αλλαξω ρομ ετσι? μετα το τελευταιο update.Ο/H BanditGR έγραψε:
Όχι θέμα της ROM είναι. Από μια μικρή έρευνα που έκανα φαίνεται ότι υπάρχει από παλιά. Για την ώρα θα έλεγα αν είναι δυνατό να τραβάς τα βίντεο εκτός instagram app και να τα ανεβάζεις μετά.Ο/H DexWhite έγραψε:
πλεον μου βγαζει το ιδιο προβλημα σε ολα τα app με καμερα, εκτος απο την stock εφαρμογη που δουλευουν ολα .... Λετε να ειναι θεμα hardware η μπα? Εχω ξξενερωσει τερμα με το κινητο..
-
@DexWhite γιατί να μη μπορείς; Αν θες να δοκιμάσεις μια AOSP based ROM όπως πχ το LineageOS μπορείς άνετα να την βάλεις αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες που δίνουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι ξεκλείδωτος bootloader και πολυ προσοχή να μην περαστεί παλιό firmware (οι AOSP ROMs δεν περνούν firmware κατα την εγκατάσταση έτσι κι αλλιώς).
Ακόμα και custom MiUI να θες να δοκιμάσεις υπάρχουν τρόποι.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
δεν εχω ασχοληθει ξανα με κατι παρομοιο και δεν γνωριζω. Ειχα απλα διαβασει πως απο το τελευταιο update κατι σου κλειδωνει. Η lineage rom ειναι καλη? Εχεις τετοιο προβλημα εσυ στο κινητο?Ο/H charlie2alpha έγραψε:
@DexWhite γιατί να μη μπορείς; Αν θες να δοκιμάσεις μια AOSP based ROM όπως πχ το LineageOS μπορείς άνετα να την βάλεις αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες που δίνουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι ξεκλείδωτος bootloader και πολυ προσοχή να μην περαστεί παλιό firmware (οι AOSP ROMs δεν περνούν firmware κατα την εγκατάσταση έτσι κι αλλιώς).
Ακόμα και custom MiUI να θες να δοκιμάσεις υπάρχουν τρόποι.
-
Η LineageOS είναι πολύ καινούργια για το Note 5 και σίγουρα θα βελτιωθεί πολύ με τον καιρό. Εγώ ακόμα περιμένω για να ξεκλειδώσω το δικό μου Note 5, οι 360 λήγουν τέλος αυτής της βδομάδας, μετά θα μπει LineageOS κατευθείαν για να δω πως πάει. Για το Instagram που έχεις θέμα δε γνωρίζω, δε χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη εφαρμογή εδώ και αρκετό καιρό.Ο/H DexWhite έγραψε:
δεν εχω ασχοληθει ξανα με κατι παρομοιο και δεν γνωριζω. Ειχα απλα διαβασει πως απο το τελευταιο update κατι σου κλειδωνει. Η lineage rom ειναι καλη? Εχεις τετοιο προβλημα εσυ στο κινητο?Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ακόμα και custom MiUI να θες να δοκιμάσεις υπάρχουν τρόποι.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
-
Εγω που εχω τωρα την 9.5.19.0 δεν υπαρχει θεμα αμα ξεκινησω διαδικασια για να μπω σε custom ετσι? Δεν υπαρχει φοβος μην brickαρει? Αν ναι, εχεις καποιο guide για να το κανω?Ο/H BanditGR έγραψε:
-
Και εγώ θα ήθελα να το μάθω..Ο/H DexWhite έγραψε:
Εγω που εχω τωρα την 9.5.19.0 δεν υπαρχει θεμα αμα ξεκινησω διαδικασια για να μπω σε custom ετσι? Δεν υπαρχει φοβος μην brickαρει? Αν ναι, εχεις καποιο guide για να το κανω?Ο/H BanditGR έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα