για καλο πηγα σε χιαομι και ξινο μου βγηκε...
Note 5 bricked?!
-
-
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
-
Ο/H DexWhite έγραψε:
πλεον μου βγαζει το ιδιο προβλημα σε ολα τα app με καμερα, εκτος απο την stock εφαρμογη που δουλευουν ολα .... Λετε να ειναι θεμα hardware η μπα? Εχω ξξενερωσει τερμα με το κινητο..
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H DexWhite έγραψε:
πλεον μου βγαζει το ιδιο προβλημα σε ολα τα app με καμερα, εκτος απο την stock εφαρμογη που δουλευουν ολα .... Λετε να ειναι θεμα hardware η μπα? Εχω ξξενερωσει τερμα με το κινητο..
-
@DexWhite γιατί να μη μπορείς; Αν θες να δοκιμάσεις μια AOSP based ROM όπως πχ το LineageOS μπορείς άνετα να την βάλεις αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες που δίνουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι ξεκλείδωτος bootloader και πολυ προσοχή να μην περαστεί παλιό firmware (οι AOSP ROMs δεν περνούν firmware κατα την εγκατάσταση έτσι κι αλλιώς).
Ακόμα και custom MiUI να θες να δοκιμάσεις υπάρχουν τρόποι.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
@DexWhite γιατί να μη μπορείς; Αν θες να δοκιμάσεις μια AOSP based ROM όπως πχ το LineageOS μπορείς άνετα να την βάλεις αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες που δίνουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι ξεκλείδωτος bootloader και πολυ προσοχή να μην περαστεί παλιό firmware (οι AOSP ROMs δεν περνούν firmware κατα την εγκατάσταση έτσι κι αλλιώς).
Ακόμα και custom MiUI να θες να δοκιμάσεις υπάρχουν τρόποι.
-
Ο/H DexWhite έγραψε:
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ακόμα και custom MiUI να θες να δοκιμάσεις υπάρχουν τρόποι.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
-
Ο/H DexWhite έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0