[Miui 10 8.7.19] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές
-
-
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
@MIUI_ART βγήκε και για τις 9 συσκευές; Γιατί δεν έχω δει στο en.miui.com κάτι.
-
-
-
-
Ερωτηση: Χρησιμοποιω ως πληκτρολόγιο το cheetah keyboard. Στην 8.7.10 είχα απεγκαταστησει το Gboard με system app remover (root), επειδή συνεχως μου το εμφάνιζε ως κύριο πληκτρολόγιο, ενω είχα επιλέξει το cheetah. Γιατί στην εγκατάσταση της νεας ROM δεν μου το εγκαθιστά πάλι, ενώ το επιλέγω στην aroma? Ούτε το shiftkey εγκαθιστά (ουτε με την 8.7.12 τα είχε βάλει) ... Σε ενδεχόμενο factory reset, δε θα έχω πληκτρολόγιο να δουλεψω!
-
Ο/H vayio έγραψε:
Ερωτηση: Χρησιμοποιω ως πληκτρολόγιο το cheetah keyboard. Στην 8.7.10 είχα απεγκαταστησει το Gboard με system app remover (root), επειδή συνεχως μου το εμφάνιζε ως κύριο πληκτρολόγιο, ενω είχα επιλέξει το cheetah. Γιατί στην εγκατάσταση της νεας ROM δεν μου το εγκαθιστά πάλι, ενώ το επιλέγω στην aroma? Ούτε το shiftkey εγκαθιστά (ουτε με την 8.7.12 τα είχε βάλει) ... Σε ενδεχόμενο factory reset, δε θα έχω πληκτρολόγιο να δουλεψω!
-
@intheend Δεκτό αυτό που γραφεις και θα το δοκιμασω. Το 'σκεπτικό' της συσκευής δε μπορω να καταλάβω... Δηλαδή ανιχνεύει αμφιβόλου ασφάλειας πληκτρολόγιο και απο αντίδραση δεν εγκαθιστά το δικο του? Περίεργο... Το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό καθαυτό το gboard (αν θέλω το εγκαθιστω σαν απλό app), αλλά το οτι πλέον δεν έχω stock keyboard ως app συστήματος.
-
@vayio δες μήπως το system app remover κράτα backup για να το επαναφέρεις από εκεί. Αλλιώς ξαναφλασάρεις τη rom με factory reset αν δεν είχες πάρει backup πριν την αλλαγή που πραγματοποιήσες στο σύστημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0