Κομπλέ με το update το έκανα τελικά μέσω οτα αλλά παρατήρησα και εγώ όταν κατεβάζω την κουρτίνα δεν υπάρχει το γρανάζι που σε πάει στις ρυθμίσεις, είναι κάποιο bug?
[Miui 10 8.7.19] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές
-
-
-
Ο/H XDimension έγραψε:
Κομπλέ με το update το έκανα τελικά μέσω οτα αλλά παρατήρησα και εγώ όταν κατεβάζω την κουρτίνα δεν υπάρχει το γρανάζι που σε πάει στις ρυθμίσεις, είναι κάποιο bug?
-
-
Ο/H M@nos έγραψε:
Οταν ανοίγει το πληκτρολόγιο, κρασαρει και με πετάει στην οθόνη κλειδώματος.
Υπάρχει λύση; -
@M@nos είναι αδύνατον με ίδια ROM και ίδια συσκευή να μην έχουν άλλοι τα προβλήματα που έχεις εσύ.
Εκτός και έχεις κάποια πρόσθετη εφαρμογή που σου δημιουργεί αυτά τα κρασαρίσματα.
Μία λύση είναι το λιγότερο Factory Reset ή καλύτερα Format Data => Flash πάλι την ROM => Στήσιμο της συσκευής από την αρχή χωρίς να επαναφέρεις κάτι από Backup που ίσως έχεις κρατήσει. -
@MIUI_ART ενώ η συσκευή δουλεύει άψογα, όταν ανοίξει το πληκτρολόγιο (σε οποιαδήποτε εφαρμογή) γίνεται αυτό. Άλλαξα από SwiftKey σε gboard μπας και φταίει αυτό αλλά μια από τα ίδια. Σε κάτι άλλο δεν πάει το μυαλό μου.
Αν δεν υπάρχει λύση θα πάω ξανά στην προηγούμενη. Στήσιμο από την αρχή την έχω σαν τελευταία επιλογή.
Να προσθέσω ότι 1η φορά μου το έκανε όταν στις ρυθμίσεις μπήκα να αλλάξω περιοχή για να κατεβάσω κάνα νέο θέμα. Μόλις μπαίνει και εμφανίζεται η λίστα με τις χώρες, κρασαρει. Το έκανα ξανά τώρα και έκανε το ίδιο. -
Ο/H kbougiouklis έγραψε:
Ο/H XDimension έγραψε:
-
-
Δεν μου έχει έρθει ούτε εμένα η ενημέρωση... Ούτε σαν οτα ούτε σαν μαιλ... Έχω τσεκάρει παντού.
-
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Ο/H Leonidaspod έγραψε:
Δεν μου έχει έρθει ούτε εμένα η ενημέρωση... Ούτε σαν οτα ούτε σαν μαιλ... Έχω τσεκάρει παντού.
Αλλιώς θα το δει ο @MIUI_ART και θα σου απαντήσει. -
Μπραβο!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0