[Miui 10 8.7.19] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 28 συσκευές
-
-
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H skyls έγραψε:
Είχα την xtrv stable 9.5.2.0
Δεν δοκίμασα με την xtrv πάλι.
Έχει κάποιο πρόβλημα η xtrv?
Εύχαριστω για την βοήθεια -
-
Ο/H mv_best έγραψε:
Ο/H mv_best έγραψε:
Καλημερα παιδες.Εχει κανεις προβλημα με το facebook messenger?Μολις μου στειλουν βιντεο μου κλεινει το προγραμμα και δεν μπορω να ξαναμπω στη συνομιλια..εβαλα με factory reset την 12.7 και σημερα με οτα την 19.7 .κινητα mi mix και mi5 .
Το εχω κανει απεγκατασταση και παλι εγκατασταση πολλες φορες.
Οποαιδηποτε βοηθεια σκεψη ευπροσδεκτη
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H thanag7 έγραψε:
@MIUI_ART Θα πρέπει να ξανασεταρω το email? Ή θα πάρει το account αυτόματα;
-
Σε Mido που είχε την V9_arΩma 7.11.16 (σχετικά παλιά) εγκαταστάθηκε η V10_arΩma 8.7.19 μόνο με Wipe Dalvik/ART Cache και Cache (δηλ. χωρίς Format Data ή Factory Reset) με το TWRP v3.2.2
Σε γενικές γραμμές όλα καλά.
Κάποιες παρατηρήσεις:
1) Κατά την (custom) εγκατάσταση και ενώ περίμενα να με πάει στο menu του TWRP, έκανε στο τέλος reboot και τα χρειάστηκα μέχρι να περάσουν εκείνα τα λίγα λεπτά της πρώτης εγκατάστασης και να βεβαιωθώ ότι δεν έχω φάει "τουβλιά".
2) Επειδή είχα SuperSU, επέλεξα custom εγκατάσταση (σκεφτόμουν μήπως αλλάξω κι άλλα), αλλά τελικά το μόνο που άλλαξα ήταν στην Ενότητα Root για να επιλέξω το SuperSU. Το θέμα είναι ότι τώρα έχει χαθεί το ROOT, παρότι ο bootloader εξακολουθεί να είναι Unlocked (Device unlocked: true).
Να κάνω πάλι flash βάζοντας Magisk που είναι και σε νέα έκδοση ή να πάω σε default εγκατάσταση με SuperSU; Τι λέτε; -
Ο/H thanostonia έγραψε:
Παρατηρώ ελαφρώς μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταριας, δλδ με την ίδια χρήση στην προηγούμενη ρομ είχα 5,5-6 ώρες sot ενώ τώρα 5.Ειδα αύξηση στο Android από 2,5% στο 7-7,5!
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
επισης παρατηρησα πως η AROMA εχει μεγαλυτερη καταναλωση απο την XTRV επειδη εχω δοκιμασει και τις 2.
" Γεωπόνος”
-
-
Λοιπον επανέρχομαι αυτο που παρατήρησα σε αυτην την ρομ ειναι ποιο γρήγορη αλλα η κατανάλωση μπαταρίας καμια σχέση με την προηγουμενη ρομ, η συγκεκριμένη ψιλορουφαει να σημειώσω εδω και παρα πολυ καιρο πλεον το κινητό δεν το εχω ρουταρισμενο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0