Διαφήμιση

Βοήθεια για Αγορά Xiaomi mi box 3 η mi box 4..??

• Βοήθεια για Αγορά Xiaomi mi box 3 η mi box 4..??

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και μπήκα ξανά στην πρίζα να πάρω box έπειτα από μια αποτυχημένη περίοδο που είχα το alphawise 4k και μου είχε σπάσει τα νεύρα..

Το δοκίμασα σπίτι μου δανεικό από φίλο και τρέχει μια χαρά αν και ζεστενετε αρκετά άλλα χωρίς κολλήματα κλπ ίσως λόγο Android TV. Είδα ότι υπάρχει και mi box 3s και αν ναι τι διαφορά έχει με το 3 ?? Τι πρέπει να πρόσεξω ποιο να πάρω?? Βγήκε και το 4 μήπως να περιμένω αυτό??Όσο για την αναβάθμιση σε 8.0 οι περισσότεροι που το έχετε την έχετε κάνει η όχι γιατί διάβασα διάφορα προβλήματα αν και αυτό του φίλου μου μια χαρά πάει με 8.0.. Συν ότι από εδώ παίζει σε καλή τιμή οπότε μια χαρά..

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. :thumbsup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Καλησπέρα! Έχω στην κατοχή μου το KII Pro και το Mi box 3 International
      Από την έως τώρα χρήση μου και τον 2 προτείνω να πάρεις το MiBox3 international με κλειστά μάτια

Στα Θετικά του Kii είναι
      1. Μεγαλύτερη χωρητικότητα
      2. Περισσότερες θύρες Usb
      3. Υποδοχή για Sd
      4. Υποδοχή για ethernet

Στα αρνητικά του Kii είναι
      1. Δεν μπορεί να αντεπεξέλθει τόσο καλά στο kodi όσο το MiBox3
      2. Ζεσταίνετε υπερβολικά με αποτέλεσμα τα τρώει κολλήματα
      3. Στην δική μου περίπτωση ζεσταίνονταν υπερβολικά όταν απλώς έβλεπα επίγεια τηλεόραση μεσώ του box
      Στα Θετικά του MiBox3 είναι
      1. Bluetooth Χειριστήριο
      2. Παίρνει τις αναβαθμίσεις που πρέπει
      3. Δουλεύει μια χαρά το kodi
      4. Δούλευε και το Nova Go μεσω μιας εφαρμογής πριν κανένα χρόνο που το είχα δοκιμάσει
      5. Αν έχει καλό Router δεν θα έχεις αποσυνδέσεις
      6. Το χειριστήριο έχει και φωνητική αναζήτηση
      7. Καλή τιμή
      Στα αρνητικά του MiBox3 είναι
      1. Μικρή χωρητικότητα
      2. Μια μόνο θύρα usb
      3. Δεν υπάρχει υποδοχή για ethernet
      4. Προσωπικά θα ήθελα και μεγαλύτερη μνήμη ram
      Όσον αφορά το Android 8, Την έχω κάνει την αναβάθμιση! Παρατήρησα ότι έχει αλλάξει το interface αλλά λόγο χρόνου δεν ασχολήθηκα ώστε να έχω γνώμη για το αν έχει προβλήματα ή όχι
      Μην ασχοληθείς με άλλη έκδοση τύπου 3s κλπ. Μόνο την international για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
    • Εγώ δουλεύω το δανεικό του φίλου μου 3 ώρες ΚΣΙ δεν έχει κάνει κιχ σε ώρα δύσκολη με 3-4 wifi συσκευές συνδεδεμένες και Kodi full κλπ.. Και με 8.0 μια χαρά.. Τελικά παίζει ρόλο το Android tv και η καλογραμμένη ρομ γιατί κάτι άλλες ναυαρχίδες που είχα δοκιμάσει με ποιο πολύ ραμ και τον alpha wise 4k κλπ κόλλαγε το σύμπαν...

Απλά πως θα ξέρω ότι έχουν το international τα σκουτζομαγαζα μιας και δεν το γράφει καπου... Εε ?(
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Διαφήμιση
    • Παιδια καλαησπερα. Ξερετε υπαρχει καποιο ελληνικο πληκτρολογιο που μπορουμε να το βαλουμε στο συγκεκριμενο boxaki που να δουλευει με android tv γιατι εκανα δοκιμη να βαλω το apk του swift key και δεν το δεχοταν καθολου για εγκατασσταση... Γενικα υπαρχει καποιο αλλο πληκτρολογιο που να εχει πολλες γλωσσες και ελληνικα που να δουλευει σε android tv εστω και σαν εξτρα mod ?? ^^

• Βοήθεια για Αγορά Xiaomi mi box 3 η mi box 4..??

Εγώ για ελληνικό πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο του κινητού.Με την εφαρμογή Android TV στο κινητό πληκτρολογείς κανονικά και ελληνικά εφόσον βεβαια έχει πληκτρολόγιο ελληνικό στο κινητό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ευχαριστω θα το δοκιμασω το βραδυ μαζι με μια αλλη λυση που βρηκα και θα σας πω..!! :thumbsup:

• Καλημερα. Έχω το mi box 3 international version. Διάβασα ότι το mi box s θα πάρει το android tv 9. Θα γίνει αυτή η αναβάθμιση και στο παλιότερο , σαν το δικό μου. Έχει ήδη την 8 ,χωρίς προβλήματα.
    • Διαφήμιση