καλησπερα σημερα μπηκα με τον υπολογιστ στο clound και δε ειχε τις επαφες ενω τις φωτο κτλ τα ειχε .Στοτηλ εχω τσεκ τις επαφες μπορει καποιος να βοηθησει?
συγχρονισμος mi clound
-
-
Μήπως οι επαφές τις έχεις να συγχρονίζονται στο gmail;Ο/H saha έγραψε:
καλησπερα σημερα μπηκα με τον υπολογιστ στο clound και δε ειχε τις επαφες ενω τις φωτο κτλ τα ειχε .Στοτηλ εχω τσεκ τις επαφες μπορει καποιος να βοηθησει? -
ναι .Αυτο φταει?
-
Όχι δεν φταίει αυτό. Δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα να συγχρονίζει και με το gmail και με το mi cloud ταυτόχρονα. Εγώ συγχρονίζω και με τα δύο.Ο/H saha έγραψε:
ναι .Αυτο φταει?
-
Εάν δεν υπάρχουν επαφές στο mi cloud ,τι συγχρονισμό να κάνει; Πιθανόν να έχει βάλει το παλικάρι τις επαφές στο Gmail να συγχρονίζονται.Ο/H theopan έγραψε:
Όχι δεν φταίει αυτό. Δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα να συγχρονίζει και με το gmail και με το mi cloud ταυτόχρονα. Εγώ συγχρονίζω και με τα δύο.Ο/H saha έγραψε:
ναι .Αυτο φταει?
Στο mi cloud δεν υπάρχουν οι επαφές , είναι στο Gmail από όπου και συγχρονίζονται , γι'αυτό δεν τις βρήσκει το παιδί από υπολογιστή στο mi cloud. Εάν ψάξει στο Gmail θα τις βρει.
ΥΓ διάβασε αυτό και θα καταλάβεις "καλησπερα σημερα μπηκα με τον υπολογιστ στο clound" -
Μα αυτό είναι το πρόβλημα μάλλον. Ότι δεν υπάρχουν οι επαφές στο mi cloud ενώ θα έπρεπε εφόσον έχει επιλεγεί ο συγχρονισμός και εκεί. Τις παίρνει η συσκευή από το gmail (ή όπου είναι) και τις ανεβάζει και στο mi cloud. Την 1η μέρα που πήρα εγώ το xiaomi, είχα επαφές στο gmail. Πέρασα λογαριασμούς λοιπόν και gmail και mi account, του ρύθμισα να συγχρονίζει και με τα 2 και εμφανίστηκαν όπου και παραμένουν από τότε οι επαφές και στο mi cloud και στο gmail.Ο/H makis1024 έγραψε:
Εάν δεν υπάρχουν επαφές στο mi cloud ,τι συγχρονισμό να κάνει; Πιθανόν να έχει βάλει το παλικάρι τις επαφές στο Gmail να συγχρονίζονται.Στο mi cloud δεν υπάρχουν οι επαφές , είναι στο Gmail από όπου και συγχρονίζονται , γι'αυτό δεν τις βρήσκει το παιδί από υπολογιστή στο mi cloud. Εάν ψάξει στο Gmail θα τις βρει.
ΥΓ διάβασε αυτό και θα καταλάβεις "καλησπερα σημερα μπηκα με τον υπολογιστ στο clound"
-
-
σε αυτην την επιλογη πως παω?
-
Επαφές , παρατεταμένο shift button , import export contacts, import to mi account.
-
λεβεντια καμαρωτη ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0