Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης : OPPOMART - Buy OnePlus 2, OPPO Find 7 and Accessories
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 2 white 16gb + tembered glass + hard pc cover case
      Την ημερομηνία αγοράς : 03 Σεπ 2015 (παραλαβή 24 Σεπ 2015)
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 ημέρες απο την παραγγελία
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 24ωρη άμεση ανταπόκριση after sales market
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Είμαι πολύ ικανοποιημένος εκτός απο το πρόβλημα οτι στην παραλαβή στο box που ήταν αρκετά περιποιημένο έλλειπε η hard pc cover (θήκη)
      τους έγραψα στο e-mail απόγευμα δικό μας περίπου 6 και πήρα απάντηση το πρωί της επομένης με άμεση επικοινωνία μηνυμάτων sto οποιο ανέφεραν πως στην παραγγελία ενώ εγινε κανονικά
      κατα την ολοκληρωση της ειχε διαπιστωθεί έλλειψη του προιόντος και με διαβεβεωσε πως θα αποσταλλέι εκ νεου η θήκη και να περιμένω 2 βδομαδες για την παραλαβη της.
      η πληρωμή έγινε μέσω paypal
      συνολικό κόστος 190 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου της ισοτιμίας ευρώ - δολλαρίου απο paypal, των περιφερειακών tempered glass + cover, την αποστολή με eu shipping expidite no tax και την προμήθεια του paypal για ανέβασμα χρημάτων στο balance του λογαριασμού)

η παρακάτω σελίδα μου άρεσε γιατί αναφέρει για εγγύηση συσκευής ενός χρόνου και για επιστροφή προιόντος εντός 14 ημερών αν υπάρχει μη ικανοποίηση. Τέλος η ασφάλεια παραλαβής του προιόντος απο ευρώπη και την αποφυγή πληρωμής επιπλέον κόστους φόρων και τελωνείου.
      η αποστολή έγινε από Γαλλία με Chronopost η οποία συνεργάζεται με Dpd και καθόλη την διάρκεια παρακολουθουσα την κίνηση του προιόντος απο την Γαλλία και πέρα.Αφίχθει στην ελλάδα οδικώς και η εταιρία που συνεργάζεται και μου παρέδωσε το πακετο χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ειναι η ACS. το πακέτο μου ξεκίνησε απο Γαλλια πήγε Γερμανία, αυστρία, ουγγαρία και μετά θεσσαλονίκη. απο εκει ήρθε στη πόλη μου.
      έβαλα 3 φωτό παρακολούθησης του προϊόντος.
      Images
      • chronopost delivery timeline.png

104,66 kB, 942×770, viewed 170 times
      • dpd delivery package.png

79,42 kB, 625×793, viewed 203 times
      • dpd delivery.png

101,87 kB, 772×726, viewed 222 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην yliko ().

• Ο/H yliko έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης : OPPOMART - Buy OnePlus 2, OPPO Find 7 and Accessories
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 2 white 16gb + tembered glass + hard pc cover case
      Την ημερομηνία αγοράς : 03 Σεπ 2015 (παραλαβή 24 Σεπ 2015)
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 ημέρες απο την παραγγελία
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 24ωρη άμεση ανταπόκριση after sales market
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Είμαι πολύ ικανοποιημένος εκτός απο το πρόβλημα οτι στην παραλαβή στο box που ήταν αρκετά περιποιημένο έλλειπε η hard pc cover (θήκη)
      τους έγραψα στο e-mail απόγευμα δικό μας περίπου 6 και πήρα απάντηση το πρωί της επομένης με άμεση επικοινωνία μηνυμάτων sto οποιο ανέφεραν πως στην παραγγελία ενώ εγινε κανονικά
      κατα την ολοκληρωση της ειχε διαπιστωθεί έλλειψη του προιόντος και με διαβεβεωσε πως θα αποσταλλέι εκ νεου η θήκη και να περιμένω 2 βδομαδες για την παραλαβη της.

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπά, αλλά το μαγαζί είδα ότι έχει πολύ ωραίες θήκες για το Redmi Note 2. 8o
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
      Διεύθυνσή (URL): Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping
      Tι αγόρασα: 1x Xiaomi Redmi Note 2 Prime (για μένα), 1x Kingzone N5 (για την γυναίκα), 1x Leagoo Lead 5 (για την αγαπητή μητέρα) και 1x Powerbank Xiaomi 16000mAh
      Ημερομηνία αγοράς: 07/09/2015
      Αξιολόγηση για την παραλαβή (1-10): 10/10
      Σε πόσες μέρες παρέλαβα: 14 μέρες απο την αγορά (8 απο την άφιξη στην SG Post) το πρώτο πακέτο (N5 & Lead 5) 21 μέρες απο την αγορά (NL Post) το δεύτερο πακέτο με τα Xiaomi (Κινητό και Powerbank).
      Αξιολόγησή σας για το After Sales: 10/10
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):
      Πρώτα απ'όλα, είχα επικοινωνία με την Selina στο Skype, η οποία για την μεγάλη αυτή αγορά, πέρα απο τα ήδη υπάρχοντα gifts για το κάθε κομάτι μου έστειλε, 3 extra ζευγάρια ακουστικά "ψείρες", απο 1 έξτρα προστατευτική μεμβράνη για το καθένα. 1 θήκη για το Lead 5 (to N5 είχε silicon included και το redmi note 2 είχε silicon + leather). Επίσης μου έστειλε και δώρο θήκη σιλικόνης για την Powerbank.
      Όσον αφορά το after-sales. Ο φορτιστής του Lead 5 δεν λειτουργούσε σωστά και για το Xiaomi δεν μου έστειλε EU Adaptor (το ξέχασε). Της τα αναφέρω αυτά σήμερα, και μου ζητάει συγγνώμη και ρωτάει αν έχω σκοπό να παραγγείλω κάτι στο άμεσο μέλλον για να τα συμπεριλάβει στην αποστολή. Δεν καιγόμουν να παραγγείλω κάτι αλλά δεν ήθελα να την βάλω να στέλνει ενα adaptor και ένα φορτιστή που έχω και άπο τα δύο καβάτζα, οπότε τη ρωτάω για back cover (το καπάκι της μπαταρίας όχι θήκη) με χρώμα για το redmi note 2 και μου προτείνει αυτό εδώ το οποίο το λάτρεψα:
      Newest Tempered Glass Back Cover And Aluminum Frame For Xiaomi redmi note 2 Smartphone , το οποίο, αντικαθιστά το λιτό πλαστικό πισω καπάκι της μπαταρίας με ένα γυάλλινο το οποίο έχει και metal frame στο πλάι. Οπότε παρήγγειλα αυτό με έκπτωση (10$ απο 16$) και θα μου στείλει και τους φορτιστές μαζί.
      Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο after sales ακόμα και σε Ελληνικό μαγαζί. Και αν κρίνω απο αυτά που έχω διαβάσει για άλλα μαγαζιά το vickmall είναι πολύ μπροστά και αξίζει τα 5-10$ διαφορά απο κάποια άλλα που μολις αγοράζεις κάνουν τον κινέζο :P

Το βαθμολογώ με 9,5/10 και το μισό το κόβω γιατί δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ (και μερικές φορές διαθεσιμότητα σε συσκευές). Αλλά τουλάχιστον έχουν την μπέσα να λένε δεν το έχω διαθέσιμο πριν πληρώσεις!

Caer esta permitido, levantarse es obligatorio.
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης merimobile
      Την Διεύθυνσή της (URL)
      Tι ακριβώς αγοράσατεmi router +yi camera ip
      Την ημερομηνία αγοράς 24/9/15
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10)1
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε-
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10)
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)

το προβλημα μου ειναι οτι εκανα την παραγγελεια 24/9 και με τα 2 προιοντα διαθεσιμα. μετα απο 2 μερες ρωταω ποτε θα φυγει η παραγγελεια και μου απαντουν οτι δεν εχω το ρουτερ σε πρσινο χρωμα αλλα μονο σε λευκο..

λεω καλα δεν μπορουσαν να μου το πουν επρεπε εγω να στειλω μειλ τελος παντων απαντω αμεσως να στειλουν το λευκο να φυγει η παραγγελεια . την επομενη μερα ρωταω αν ειναι ολα ενταξει , μου ξανα λενε παλι οτι δεν εχουν πρασινο αλλα μονο λευκο και αν θελω να το στειλουν , τους ξανα απαντω παλι ευγενικα οτι ναι στειλτε το λευκο.

μετα απο 2 μερες παλι τα ιδια τους ρωταω αν εφυγε η παραγγελεια .παλι το ιδιο ποιημα οτι εχουν μονο πρασινο και αν θελω το λευκο.τα παιρνω στο κρανιο τους λεω διαφορα που θα δειτε στην συνομιλία που θα βαλω σε λιγο και μου λενε εχετε δικιο σας κανω 5% εκπτωση για να συνεχισουμε την παραγγελεια λεω ενταξει αλλα ποτε θα φυγει
      σε 1 μερα ?
      σε μια εβδομαδα?

ε καμια απαντηση δεν εχω παρει μεχρι τωρα..

ρωταω πως κανω paypal refund??
      μπορω?
      θελω τα λεφτα πισω και να τα παρω απο αλλου ας ειναι ακριβοτερα..με κοροιδευουν απο ενα εμπιστο μαγαζι υποτίθεται
      ..παρακαλω την βοηθεια σας...

Συνομιλία

Merimobiles

Hi sir
      The router we just have white color in stock. is it ok for you?

Best regards
      Janey

On Thu, 24 Sep 2015 09:31:53 -0700 simos forts wrote

Yes please the white

simos forts 26 Σεπ (Πριν από 7 ημέρες) προς merimobiles

It's OK my order? When leaving from you?

merimobiles 28 Σεπ (Πριν από 5 ημέρες)

Hi sir,
      you confirmed the color. we will ship to you today

Best regards
      Janey

On Sat, 26 Sep 2015 01:56:09 -0700 simos forts wrote ----

It's OK my order? When leaving from you?

Στις 25 Σεπ 2015 8:05 μ.μ., ο χρήστης "simos forts" έγραψε:

Yes please the white

Στις 25 Σεπ 2015 4:37 μ.μ., ο χρήστης "merimobiles" έγραψε:

Hi sir
      The router we just have white color in stock. is it ok for you?

Best regards
      Janey

simos forts 30 Σεπ (Πριν από 3 ημέρες) προς merimobiles

track number please?my order is from 22 september....long delays why?

merimobiles Οκτ (Πριν από 2 ημέρες)

Hi we emailed you since sep 24 about the color waiting for your replycan you please confirm the color we only have white
      ...

On Wed, 30 Sep 2015 00:21:23 -0700 simos forts wrote

track number please?my order is from 22 september....long delays why?

2015-09-28 7:09 GMT+03:00 merimobiles

Hi sir,
      you confirmed the color. we will ship to you today

Best regards
      Janey

simos forts 1 Οκτ (Πριν από 2 ημέρες) προς merimobiles

shame !from 26 September I have confirmation the color. and every day you send the same mail every day every day . Are you serious company; please cancel the order and I want my money back would purchase elsewhere. and i send us the conversation in forums to see the people ...

merimobiles 1 Οκτ (Πριν από 2 ημέρες) προς Εμένα

Hi I will put it down to miscommunicatoin i can give you 5% off on the order if you accept to continue with the order, please advisethank you and sorry for the inconveinence

CArlo

Merimobiles Service Teamwww.merimobiles.com

On Wed, 30 Sep 2015 21:53:41 -0700 simos forts wrote

shame !from 26 September I have confirmation the color. and every day you send the same mail every day every day . Are you serious company; please cancel the order and I want my money back would purchase elsewhere. and i send us the conversation in forums to see the people ...

2015-10-01 5:20 GMT+03:00 merimobiles

Hi we emailed you since sep 24 about the color waiting for your replycan you please confirm the color we only have white
      ...

Merimobiles Service Team

simos forts 1 Οκτ (Πριν από 2 ημέρες) προς merimobiles

Yes but when? In one day? In 1 week?
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • sifnos1

Σου μάζεψα λιγάκι το μήνυμα για να μπορεί κάποιος να το διαβάσει σχετικά εύκολα... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

sifnos1

Σου μάζεψα λιγάκι το μήνυμα για να μπορεί κάποιος να το διαβάσει σχετικά εύκολα... ;)

αν μου ελεγες και πως θα ενεργουσες εσυ στη θεση μου θα ηταν τελεια! :)
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Ο/H sifnos1 έγραψε:

αν μου ελεγες και πως θα ενεργουσες εσυ στη θεση μου θα ηταν τελεια!

Απλά θα τους έλεγα να μου στείλουν πίσω αυτοί τα χρήματά μου κάνοντας Cancel την Παραγγελία ή Θα προχωρήσω μόνος μου σε επίσημο Despute μέσω Paypal. ;)
      To πολύ μπλα μπλα ... βλάπει την υγεία. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Είπα να αγοράσω από το merimobiles ένα ακόμα powerbank και κάτι ακουστικά.
      Ημερομηνία αγοράς 16/8/2015 ημερομηνία αποστολής 29/8/2015 απαράδεκτο. Τόσες μέρες για να το στείλουν..... Ακόμα φυσικά δεν έχει έρθει...

Από το gearbest αγόρασα κάτι ανταλλακτικά για την gopro φυσικά μετά από 9 μέρες και αυτή ταχυδρομείσαν τα πράγματα αλά εκεί πλήρωσα και tracking number και φυσικά δεν δουλεύει και δεν απαντάνε στα μηνύματα

Αυτα
    • Ο/H birel-motosport έγραψε:

Είπα να αγοράσω από το merimobiles ένα ακόμα powerbank και κάτι ακουστικά.
      Ημερομηνία αγοράς 16/8/2015 ημερομηνία αποστολής 29/8/2015 απαράδεκτο. Τόσες μέρες για να το στείλουν..... Ακόμα φυσικά δεν έχει έρθει...

Από το gearbest αγόρασα κάτι ανταλλακτικά για την gopro φυσικά μετά από 9 μέρες και αυτή ταχυδρομείσαν τα πράγματα αλά εκεί πλήρωσα και tracking number και φυσικά δεν δουλεύει και δεν απαντάνε στα μηνύματα

Αυτα

Το merimobiles μου είχαν 8 εργάσιμες μέρες την παραγγελία μου σε processing και τελικά μετά την αναμονή μου είπαν ότι το προϊόν είναι out of stock! Επίσης μου πρότειναν να πληρώσω έξτρα 30$ για μου το πάρουν από τοπικό κατάστημα και να το στείλουν σε μένα! Εννοείται έγινε ακύρωση της παραγγελίας και πότε ξανά εκεί, μιας και είναι η 2η φορά που την πατάω από αυτούς!
    • Ο/H birel-motosport έγραψε:

Είπα να αγοράσω από το merimobiles ένα ακόμα powerbank και κάτι ακουστικά.

Αυτα

Καλά, αυτό πάλι που σε βάζουν να πληρώσεις για το tracking number... πως λέγεται? Ληστεία, κλοπή, απατεωνιά ...πως? Είναι απίστευτοι μερικοί!
      Και φυσικά ακόμα περιμένω... ούτε ξέρω απο πότε, ένα Mi bluetooth που έχω αγοράσει απο το "gearbest"... ή μάλλον , καλύτερα να το λέω ...GearWorst!
      (χωρίς φυσικά να πληρώνω 1.78€ για tracking number!!!)
    • Ειδικα το gearbest πολύς κόσμος το εχει βάλει στην μαύρη λίστα. Και είναι κρίμα γιατί εχει πολύ χαμηλές τιμές. Το meri το κάνει συνεχεια αυτό με το ems. Και εγώ είχα πληρώσει παραπάνω πριν 1.5 χρόνο να μου έρθει και καλά πιο γρήγορα το mi3, αλλά ήρθε τελικά στους ίδιους χρόνους. Banggood & Coolicool τα προτιμώ γιατί με ξέρουν, εχω παρα πολλες αγορές από εκεί και δεν μου εχουν κάνει κουτσουκέλα. Σήμερα μου ήρθε ένα Bluboo X550 σε 7 (!) ημερες που κέρδισα στο FB και λογικά αύριο μου ερχεται και το Xiaomi home security kit, βαση το tracking number.
    • Διαφήμιση
    • Πότε θα καταλάβω ότι είμαι κοντά στην παραλαβή της παραγγελίας μου;

Το tracking number είναι αυτό 17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RP322838678SG