Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Βλέπω πολλοί φίλοι πέφτουν θύματα των ισοτιμιών του Paypal.
      Θα πω έναν απλό κανόνα, που ακολουθώ πιστά τα τελευταία χρόνια και δεν έχω πέσει σε νομισματική κακοτοπιά, από κάθε είδους κατάστημα ανά την υφήλιο:
      "Από την αρχή της αγοράς μέχρι και το τέλος της, είτε αυτό είναι με Paypal είτε όχι, προσέχουμε ΠΑΝΤΟΥ μα ΠΑΝΤΟΥ οι τιμές να αναφέρονται στο νόμισμα του πωλητή.
      Δεν θέλουμε σε κανένα σημείο να γίνει μετατροπή του νομίσματος ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, πχ από δολλάρια, λίρες, γουαν, ριάλια, φράγκα σε Ευρώ.
      Εμείς πρέπει να πληρώνουμε στο νόμισμα, στο οποίο πουλάει ο πωλητής και ΜΟΝΟ."
      Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι η κάρτα μας, ο λογαριασμός μας, η τσέπη μας κοκ είναι σε Ευρώ.
      Απλά, όταν ακολουθούμε τον παραπάνω κανόνα, ο τελικός και μοναδικός μετατροπέας του νομίσματος είναι η τράπεζά μας, με σαφώς καλύτερη ισοτιμία και ΚΑΝΕΙΣ ενδιάμεσος.
      Δηλαδή, κατά την πορεία πληρωμής μέσω Paypal, αν δούμε ότι σε κάποιο σημείο έχει αλλαχθεί το νόμισμα, επεμβαίνουμε και το αλλάζουμε στο ΑΡΧΙΚΟ νόμισμα, που χρησιμοποιεί ο πωλητής.
    • Re: Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Παιδιά όμως εγώ σε δολάρια πλήρωσα...
    • [GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)

Μήπως εβαλες κάνα express ταχυδρομείο που έχει χρέωση ;

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      "Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Παιδιά όμως εγώ σε δολάρια πλήρωσα...
      OffTopic
      Το μπέρδεψες... Αυτο που εννοεί ο φίλος είναι οτι οταν είσαι σε κάποιο κατάστημα και κοιτάς να αγοράσεις κάτι, να μην βάζεις να σου κάνει την μετατροπή το κατάστημα. ΠΧ θες να αγοράσεις κάποιο κινητό το οποίο κοστίζει 200usd δίπλα σου έχει την επιλογή euro για να δεις πόσο βγαίνει σε ευρώ. Μην το πατήσεις!! Το αποτέλεσμα που σου βγάζει είναι η αντιστοιχία χωρίς προμήθεια απο κανέναν αρα δεν είναι έγκυρο!! Οπότε κάνε την αγορά σε δολλάρια και στη συνέχεια πρόσεξε να μην αφήσεις το paypal να κάνει αυτο την μετατροπή αλλά η τράπεζά σου. Οταν φτάνεις στο σημείο να κάνεις την αγορά σου έχει επιλογή.

Τέλος βέβαια να πούμε οτι υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν αυτοι την μετατροπή(πχ banggood) και σε χρεώνουν σε ευρώ και όχι δολλάριο(ανάλογα τι επιλέξεις). Αυτο συμφέρει μόνο οταν έχεις balance όμως σε ευρω στο paypal που στην περίπτωση balance την μετατροπή κάνει το paypal μόνο...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Μείνετε On-Topic παρακαλώ !!! :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest

• Την Διεύθυνσή της (URL):gearbest.com/

• Tι ακριβώς αγοράσατε gearbest.com/smart-wristband/pp_259237.html // gearbest.com/watch-accessaries/pp_193612.html// gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html ( σε καλυτερες τιμες απο την τωρινες μιας και ειχε προσφορα)

• Την ημερομηνία αγοράς: 30/12/2015
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10

• Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:26 μερες

• Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) 10 . μια φορα που ρωτησα μετα την αγορα γιατι δεν εχω tracking number μου απαντησαν αμεσως (οτι ειναι χωρις tracking )

• Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Δευτερη φορα που αγοραζω απο Gearbest ! την πρωτη ειχα παρει ενα Large Xiaomi mouse pad (ειχε αργησει πολυ και δεν απαντουσαν στα mail μου) . Οπως τους κατσει η εξυπηρετηση ! Ολα καλα .
      • YΓ. το εξτρα βραχιολακι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ original !!! ( ενω σε ενα σχολιο λεει οτι ειναι )
      Images
      • 5Unmola.jpg

42,8 kB, 660×800, viewed 134 times
      • UZxWaGh.jpg

80,88 kB, 1.018×800, viewed 126 times
    • Παράδοση εντός 14 ημερών από την μέρα της παραγγελίας ,από 3 διαφορετικά μαγαζιά μέσω (του αγαπημένου σε πολλούς :P ) aliexpress !!
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mankap έγραψε:

Παράδοση εντός 14 ημερών από την μέρα της παραγγελίας ,από 3 διαφορετικά μαγαζιά μέσω (του αγαπημένου σε πολλούς :P ) aliexpress !!

κατευθειαν με καρτα πληρωσες στο aliexpress ή με αλλο τροπο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      China lover :D
    • Ο/H VaggelisL έγραψε:

κατευθειαν με καρτα πληρωσες στο aliexpress ή με αλλο τροπο;
      moneysafe card ;)
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      • Την Διεύθυνσή της (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Note 2, 2 Tempered Glasses, Ακουστικά Xiaomi
      • Την ημερομηνία αγοράς: 04/01/2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) :10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 μερες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10)

• Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είναι η 5η φορά που παραγγέλνω. Μόνο θετικά σχόλια, ακόμη μια φορά για τον Yeso. Άμεση απάντηση σε όλα τα e-mail, τέλεια συσκευασία, όλα δουλεύουν άψογα

• YΓ. Να μην ξεχάσω να αναφέρω και τις 2 τελευταίες μου παραγγελίες από τον Yeso. ( Mi4c, Mi Power Strip, temper glass, θήκες, 3rd generation Piston, Mitu και κάτι μικρά μικρά που ξεχνάω. Σε όλα ήταν άψογος και εξυπηρετικός
      Won't Back Down
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521
      Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mitu Simple, Xiaomi 10400mah Power Bank και Xiaomi Piston 3 Earphone Black
      Την ημερομηνία αγοράς: 5/01/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Δείτε σχόλια.
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε.
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Άψογος!! 9/01 με στέλνει email με φωτογραφίες και tracking number και αποστολή με SF express μέσω Ολλανδίας. Μετά από 7 μέρες με στέλνει email και λέει: Dear Tasos Vasileiou Very sorry, the postNL method not accept the power bank. So we change the shipping method. The new tracking number is: RE106842188SE. It already sent out several days ago. Sincerely, yeso521. Όλα γνήσια. Από ότι κατάλαβα όλοι έχουν θέμα με τον τρόπο αποστολής μέσω Ολλανδίας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521
      Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mitu Simple, Xiaomi 10400mah Power Bank και Xiaomi Piston 3 Earphone Black
      Την ημερομηνία αγοράς: 5/01/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Δείτε σχόλια.
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε.
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Άψογος!! 9/01 με στέλνει email με φωτογραφίες και tracking number και αποστολή με SF express μέσω Ολλανδίας. Μετά από 7 μέρες με στέλνει email και λέει: Dear Tasos Vasileiou Very sorry, the postNL method not accept the power bank. So we change the shipping method. The new tracking number is: RE106842188SE. It already sent out several days ago. Sincerely, yeso521. Όλα γνήσια. Από ότι κατάλαβα όλοι έχουν θέμα με τον τρόπο αποστολής μέσω Ολλανδίας.
      Περίεργο... εγω το δικό μου powerbank που το πήρα απο banggood το στείλανε με NL μαζί και με κατι άλλα πράγμαατα βέβαια χωρίς πρόβλημα...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB