Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Ο/H Giannisagal έγραψε:

οποτε aliexpres για σίγουρα γιατί για αυτούς έχω ακούσει καλά λόγια!!!!!

Ο/H NasDriver έγραψε:

Eίσαι σίγουρος ? Κυκλοφορούν πολλά fake εκεί...
      Καλησπέρα

Έχω κάνει καμιά 20αριά παραγγελίες από Alie..
      πολλοι προμηθευτές έχουν μεγάλο διαστημα για shipping (έως και 14 ημερες)
      η Alie τείνει να γέρνει υπέρ των πωλητών πολλές φορές σε περίπτωση μη παραλαβής δεμάτων.
      Αν πάρεις κάτι από Alie .. τότε μόνο με tracking, αλλα και αυτό να το φοβάσαι.
      ένας πωλητής μου την έφερε.... Μου είχε αναρτήσει tracking που το ίδιο έδωσε και σε άλλον Ελληνα.
      Όταν άρχισα να βλέπω πληροφορίες στο ELTA track..... ήταν για Λαμία το δέμα.... και να φανταστείς ότι είχε 99,1% feedback
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • ακυρο το aliexpres τότε φίλε.
      Πήρα χαμπαρι από τον φίλο @NasDriver και τον ευχαριστώ όπως και σένα Χρήστο!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL): www.gearbest.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Ulefone Be Pro
      Την ημερομηνία αγοράς: 12 Φεβρουαρίου 2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 25 Ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αρκετά καλή συσκευασία. Θα μπορούσαν και καλύτερα

Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL): www.gearbest.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi redmi note 2
      Την ημερομηνία αγοράς: 25/11/2015.
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 23 μέρες.
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε.
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αρκετά καλή συσκευασία ξανά. Έβαλαν και μόνοι τους EU φορτιστή

Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Την Διεύθυνσή της (URL): www.banggood.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: 3x screen protectors
      Την ημερομηνία αγοράς: 10/03/2015.
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 5
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 29 μέρες.
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε.
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ήρθαν σε φάκελο ο οποίος ήταν σε άριστη κατάσταση. Όταν τον άνοιξα το ένα screen protector

ήταν διπλωμένο στη γωνία λόγο ταχύτητας προφανώς την ώρα της συσκευασίας στο φάκελο άρα και άχρηστο.
    • Διαφήμιση

ακυρο το aliexpres τότε φίλε.
      Πήρα χαμπαρι από τον φίλο @NasDriver και τον ευχαριστώ όπως και σένα Χρήστο!!!!!!
      από τις 24 παραγγελίες που μέτρησα μόλις τώρα.
      χάθηκαν οι 4 ή δεν τα έστειλαν ποτέ και δεν πήρα refund
      παρελαβα 15
      και 5 full refund μετά από 2 μηνες αναμονής της παραγγελίας
      Ολοι πάνω από 99% feedback οι προμηθευτές
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Αγαπητέ mankap

Δεν χρειαζόταν να βάλεις παραθεση την δική μου απαντηση.
      Αλλά την ερώτηση του Giannisagal.
      Δεν ρώτησα κάτι για να μου απαντήσει κανείς, απανταω σε ερώτηση
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Πάντως εγώ με περίπου 100 παραγγελίες στο aliexpress 3 μόνο δεν ήρθαν και στις 3 έγινε refund και μάλιστα γρήγορα.. Αντίθετα σε μαγαζιά στο ebay σε 20 παραγγελίες είχα 4 Θέματα που και εκεί έγινε γρήγορο refund. Βέβαια στο σύνολο τους είναι μικρό πράγματα όπως θήκες κλπ. Δεν έχω κάνει ακόμα π.χ. κινητό.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

ακυρο το aliexpres τότε φίλε.
      από τις 24 παραγγελίες που μέτρησα μόλις τώρα.χάθηκαν οι 4 ή δεν τα έστειλαν ποτέ και δεν πήρα refund

107 παραγγελίες
      98 παραγγελίες κομπλέ
      8 παραγγελίες με μικροπροβλήματα τα προιόντα Full refund άμεσα(7 days) !
      1 παραγγελία μαιμού (δικό μου λάθος) 85% refund ,γιατί δεν είχα υπομονή
      δεν το αλλάζω το ali
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Διαφήμιση

Καλησπέρα φιλέ μου.

Πρώτος κανόνας να πληρωνεις με PayPal για να μην εχεις ποτε θέμα με refund.

Τώρα όσο αναφορά τα κινέζικα site επειδή έχω κανει παρα πολλές παραγγελίες και έχω χασει και μικρό πραγματα με ατέλειωτες ώρες live chat support κατέληξα στην έξεις λίστα με τα πιο αξιόπιστα site.

1.Geekbuying.com
      2.banggood.com
      3.TinyDeal.com
      4.GearBest.com

Το καλό με αύτα τα site είναι οτι τους αφήνεις review η κανεις confirm οτι έλαβες το δέμα και σου δίνουν ποντους οπου μπορείς να τους ξεχρεωσεις σε χρήματα στην επόμενη παραγγελία για να εχεις μια μικρή έκπτωση.

Όσο αναφορά το shipping η καλύτερη επιλογή για άμεση παραλαβή περιπου 15 μέρες είναι το Singapore post για πραγματα όχι και τόσο αξίας δλδ μέχρι android TV stick. Ενω η δεύτερη επιλογή είναι PostNL κανει περιπου 25 μερες .

Αυτά...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    • Ο/H parispap89 έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Καλησπέρα φιλέ μου.

Πρώτος κανόνας να πληρωνεις με PayPal για να μην εχεις ποτε θέμα με refund.

Τώρα όσο αναφορά τα κινέζικα site επειδή έχω κανει παρα πολλές παραγγελίες και έχω χασει και μικρό πραγματα με ατέλειωτες ώρες live chat support κατέληξα στην έξεις λίστα με τα πιο αξιόπιστα site.

1.Geekbuying.com
      2.banggood.com
      3.TinyDeal.com
      4.GearBest.com

Το καλό με αύτα τα site είναι οτι τους αφήνεις review η κανεις confirm οτι έλαβες το δέμα και σου δίνουν ποντους οπου μπορείς να τους ξεχρεωσεις σε χρήματα στην επόμενη παραγγελία για να εχεις μια μικρή έκπτωση.

Όσο αναφορά το shipping η καλύτερη επιλογή για άμεση παραλαβή περιπου 15 μέρες είναι το Singapore post για πραγματα όχι και τόσο αξίας δλδ μέχρι android TV stick. Ενω η δεύτερη επιλογή είναι PostNL κανει περιπου 25 μερες .

Αυτά...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
      σε ευχαριστώ παρά πολύ για τον χρόνο σου και τις συμβουλές σου!!!!!
      Σχηματισα ιδέα και δεν το ψάχνω άλλο.....με καλυψες!!!!!

" Γεωπόνος”

• Μετα από περίπου 100 τηλέφωνα που έχω φέρει από Κίνα μπορώ να πω με ασφάλεια πλέον πως με το tinydeal δεν είχα κανένα πρόβλημα δύο τηλέφωνα που είχαν πρόβλημα τα έστειλα και μου τα έφτιαξαν ή επικοινωνία μαζί τους (όχι στο live) είναι λίγο αργή κατά τα αλλά εγγύηση το συγκεκριμένο κατάστημα το προτείνω ανεπιφύλακτα.
    • Διαφήμιση
    • Βλέπεις Giannisagal ο καθένας έχει τη δικη του ιστορία με το Aliexpress.
      Καλυτερα να δημιουργήσεις κι εσύ την δική σου ιστορία :-).
      Redmi Note 8T (Willow)