Και θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Η εμπειρία από Κίνα έχει δείξει ότι πολλά μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και να αλλάξουν τα πράγματα.
Για το συγκεκριμένο κατάστημα θα συμφωνήσω ότι μέχρι να γίνει "μεγάλο" ήταν κορυφαίο, όχι απλά καλό. Συνδύαζε φθηνότερες τιμές και καλό service. Μεγάλωσε όμως και χάλασε πολύ. Σε διπλανά φόρουμ θα δεις ότι από το καλοκαίρι και μετά πολλοί έχουν παρόμοια προβλήματα και κακές εμπειρίες after sales service με το συγκεκριμένο.
Φυσικά υπάρχουν και πολλοί που πίνουν νερό στο όνομα του Gearbest και το προμοτάρουν συνεχώς με διάφορα reviews κλπ.
Ψάξιμο θέλει και...λίγη τύχη! -
το τελευταίο διάστημα δεν τα πάει και τόσο καλά...είχα κι εγώ αρκετά προβλήματα από το GearBest
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ένα από αυτά είναι το MK809IV Plus Mini PC το οποίο το πουλάνε χωρίς να ενημερώνουν ότι, δεν υπάρχει πουθενά η ROM του και ούτε οι ίδιοι την δίνουν αν χρειαστεί, που θα χρειαστεί, γιατί καμιά φορά κολλάνε και θέλουν επανεγκατάσταση της rom.
Σου λένε να το επιστρέψεις για να το στείλουν στον κατασκευαστή για να το κοιτάξει.....Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ε όχι και από τα πιο αξιόπιστα. Ψιλικατζίδικο είναι. Πολλά προϊόντα είναι για τα μπαζα και όταν το εντοπίζεις και τους το λες κάνουν το Κινέζο.
Επίσης σκεφτόμουν και για το ηχείο που ψάχνω να το πάρω από εκεί (outdoor bluetooth) που θα αξίζει κάτι 50-80 ευρώ -
Δεν θα χασεις χρήματα, αλλά αν γίνει κάποια στραβή, θα σε ταλεπορισουν. Γενικά απέφυγε το για προϊόντα που χρειάζονται υποστήριξη και δεν τη βρίσκεις αλλού. Το να αγοράσεις ένα ηχείο και vr glasses δεν είναι κακό. Γενικά η οργάνωση τους στις αποστολές και στην υποστήριξη είναι οτι κάτσει. Μπορεί να παραλαβης σε 10 μέρες, αλλά μπορεί και μετά από ενάμιση μήνα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Chinavasion
- Την Διεύθυνσή της (URL) : China Wholesale - Wholesale Electronics Gadgets | Chinavasion
- Tι ακριβώς αγοράσατε : No.1 S2 ip67 Bluetooth Smart Watch.
- Την ημερομηνία αγοράς : 30/09/15
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 ημερες στης 14/10/15
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Καλο μαγαζι αν και ειχα πρωτη φορα αγορασει απο αυτο με γρηγορη παραδοση και καλη συσκευασια στο προιον και επικοινωνια καθως πριν αλλα και μετα την αγορα που εκανα μια πατατα με το ρολοι η ανταποκρισει τους ηταν αμεση και με βοηθησαν.Για ποιο ακριβα προιοντα (κινητα κλπ) δεν ξερω αλλα ολα καλα ειναι πολυ καλο μαγαζι.
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Tinydeal
- Την Διεύθυνσή της (URL) : Home - Android Smart Phone, LED Watch, China Online Shop, Free Shipping
- Tι ακριβώς αγοράσατε : No.1 d3 smartwatch + jjrc h8 mini quadcopter
- Την ημερομηνία αγοράς : 26/11/15
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 8
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 33 ημερες υποψιν οτι ηταν και γιορτες.
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) Δεν χρειαστηκε.
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Μαγαζι με καλη ανταποκριση και καλη συσκευασια στο προιον και στην επικοινωνια και σε ολα τα email και εδωσαν truck μια εβδομαδα μετα αλλα ηταν και περιοδο γιορτων και αργυσαν λιγο αλλα επειδη ηταν δεκεμβριος στην ουσια τους δικαιολογο.
- Γενικα ειναι καλο μαγαζι αλλα θελει <<Προσοχη>> πριν κανει κανεις μια αγορα γιατι την ψιλοπατησα μου μου εδωσαν truck number κοντα στης 2 εβδομαδες γιατι περιμενα ολα τα προιοντα να ειναι στοκ ενο δεν ηταν παρολλο που στο σαιτ ελεγε in stock αλλα ειναι καθαρη βλακεια δικια τους γιαυτο καλυτερα να ρωταει καποιος πρωτα και αυτο πιστευω πρεπει ΓΙΑ ΟΛΑ τα μαγαζια να το κανουμε οτι το ταδε προιον ειναι σιγουρα σε στοκ η οχι ασχετα τι λεει το σαιτ τους γιατι καπου εκει το εχουν μπερδεψει!!
Εχω κανει και 2ερη παραγγελεια απο αυτους ενα φθηνο κινητο το bluboo xfire 2 στης 16/2 και τωρα το δεμα ειναι σε κατασταση : The item is on transport to the country of destination : Περιμενω το 2ερο δεμα και θα σας πω.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Chinavasion
-
Θέλεις και αρκετή τύχη για να παραλάβει κάποιος από το GearBest, έχω κάνει 5 παραγγελίας και πάντα με μεγάλη καθυστέρηση έφτασαν
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Everbuying.net
Μέχρι στιγμής 31 παραγγελίες έχω κάνει, 7 κινητά και έχουν έρθει όλες. 2 tempered glasses που ήρθαν σπασμένα, έστειλα φώτο και με αποζημίωσαν άμεσα. Το συνιστω
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuying
- Την Διεύθυνσή της (URL): www.everbuying.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: RedMi Note 2 32GB , Anti-scratch PC Back Cover Case with Aluminum Metal Bumper Frame, Simple Leather Phone Flip Cover Case with Card Holder Support ,Ultra-thin 0.26mm Tempered Glass Screen Film
- Την ημερομηνία αγοράς: 17 Φεβρουαρίου 2016
- Την ημερομηνία παραλαβής: 4 Μαρτίου 2016 (αλλά δεν ήμουν σπίτι και το πήρα στις 7 από το ταχυδρομείο)
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 Ημέρες
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 (Το Tempered Glass ήταν σπασμένο, έβγαλα photos, άνοιξα ticket και σε λίγότερο από μία μέρα μου απάντησαν πως θα στείλουν άλλο.)
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικά, ήταν η δεύτερη παραγγελία που έκανα στο κατάστημα αυτό.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuying
-
-
Ο/H ev3rflow έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή