Χωρίς να έχω αγοράσει από αλλού, μια φορά που χρειάστηκα υποστήριξη από το βικμολ, την είχα και με το παραπάνω!!!
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H axlgreece έγραψε:
Ebay
Από το Ebay αγοράζω ΠΟΛΛΑ χρόνια, έχω περίπου 550 θετικό feedback μόνο από αγορές. Δεν είχα κακές εμπειρίες ποτέ αλλά προσέχω και από ποιον αγοράζω
όπως και το aliexpressRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο νημα αλλα θα ηθελα να μου απαντηση καποιος που ξερει αν μπορω να βγαλω πισω τα χρήματα απο το balance του paypal. Tα ειχαμε βαλει για εναν φιλο για μια αγορα απο κινα αλλα τελευταια στιγμη βλεπουμε το βρησκουμε και απο εδω.. Μπορουν να βγουν να τα ξαναπαρουμε πισω στην πιστωτικη τα χρηματα?? Εστω και με μια πιθανη κραταστηση απο το paypal.. ?? Ευχαριστω !!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
@geozn8
Νομίζω ότι μπορείς. Στο paypal έχει επιλογή που μπορείς να ξε-φορτίσεις το λογαριασμό σου σε κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. Τα Bank controls δεν απαγορεύουν την εισροή χρημάτων από το εξωτερικό. Ίσα - Ίσα, αυτό θέλουν. Και μάλιστα θεωρητικά πάντα, ένα άρθρο αναφέρει για τα λεφτά που προκύπτουν από εισροή από το εξωτερικό δεν υπόκεινται σε περιορισμούς, άρα αν τα κρατήσεις στην κάρτα σου την επόμενη φορά θα μπορέσεις να κάνεις αγορές με αυτό το ποσό χωρίς να χρειαστείς το Balance του Paypal. (Στην Ελλάδα ήμαστε όμως, ποτέ δεν ξέρεις. Άλλα λένε και άλλα κάνουν).
Βέβαια με κάθε επιφύλαξη γιατί μέχρι τώρα ότι φορτίζεται στο Balance μετατρέπετε σε αγορές. (Δεν το έχω κάνει προσωπικά - δεν χρειάστηκε). -
Ο/H geozn8 έγραψε:
αν μπορω να βγαλω πισω τα χρήματα απο το balance του paypal.
Ο/H geozn8 έγραψε:
Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο νημα
Redmi Note 8T (Willow)
Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα την βοηθεις σας γιατι θελω να παργγειλω απο κινα μερικα πραγματακια αξιας συνολο περι τα 100 ευρω τα οποια ειναι τα ποιο συμαντικα ενα κινητο bluboo xfire2 ενα smartwatch της no.1 και κατι tempered glass. Εχω διαβασει ολοκληρο το νημα εδω και το θεμα μου ειναι καλος η κακος οτι τα προιοντα ολα τα βρισκω η στο ebverbuing η gearbeast με παρομοια τιμη και στο tinydeal το οποιο ειναι και ποιο ακριβο αργει λιγο αλλα εχω παρει απο αυτος 2 φορες με post nl. Ποιο απο τα 3 μαγαζια μου προτυνετε για εχω διαβασει και για τα 3 μαγαζια μετρια σχολια.. Βεβαια εχω στηλει email και στα 3 μαγαζια να μου πουν ανα οντως υπαρχουν σε στοκ αυτα που ωψχνω η οχι..!!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
@geozn8 εγώ πριν παραγγείλω ένα κινητό πρώτα κοιτάω τα παρακάτω με την προτεραιότητα στην λίστα που τα παραθέτω:
1. Ανταλλακτικά (οθόνη, μεγάφωνο, πλήκτρα)
2. θήκες και tempered glass
3. device specs
Στα γράφω όλα αυτά επειδή κάτι bluboo και μπαμπού και τρίχες κατσαρές ίσως σε κάνουν να μετανοιώσεις που τα πήρες και ξοδεψες έτσι τα λεφτά σου..
Φιλικά πάντα ΧρήστοςRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
@geozn8 εγώ πριν παραγγείλω ένα κινητό πρώτα κοιτάω τα παρακάτω με την προτεραιότητα στην λίστα που τα παραθέτω:
1. Ανταλλακτικά (οθόνη, μεγάφωνο, πλήκτρα)
2. θήκες και tempered glass
3. device specs
Στα γράφω όλα αυτά επειδή κάτι bluboo και μπαμπού και τρίχες κατσαρές ίσως σε κάνουν να μετανοιώσεις που τα πήρες και ξοδεψες έτσι τα λεφτά σου..
Φιλικά πάντα Χρήστος
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Τα ίδια είναι...μην σου κάτσει και χρειαστείς υποστήριξη...
-
Καλησπέρα παιδιά , έχει κάποιος εμπειρία απ τον συγκεκριμένο πωλητή του aliexpress -m.aliexpress.com/store/storeHo…racelog=store2mobilestore ?
Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -