Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      • Την Διεύθυνσή της (URL): [i] Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Φορτιστή Blitzwolf
      • Την ημερομηνία αγοράς: 29/4/2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Ένα μήνα μετά στις 25/5
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)[i][b]: Πολύ προσεγμένη συσκευασία και γρήγορη αποστολή. Ήθελα ένα wall charger με δυο υποδοχές σε μαζεμένο μέγεθος για το Redmi note 2 συν μια άλλη συσκευή και αυτός της blitzwolf μέχρι στιγμής είναι πολύ τίμιος για τα λεφτά του. Ποιοτική κατασκευή και αρκετά κομψός! Το banggood συνεχίζει να με εξυπηρετεί απροβλημάτιστα.
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      • Την Διεύθυνσή της (URL): [i] Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com
      • Tι ακριβώς αγοράσατε:Headphone
      • Την ημερομηνία αγοράς:18/5
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 μερες (30/5)
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)[i][b]: Πολύ προσεγμένη συσκευασία και γρήγορη αποστολή 12 μερες μονο.Τα ακουστικά ειναι πολυ καλα και εχουν δυνατο και καλο ήχο στιβαρή κατασκευει δηλαδη δεν φαίνεται φτηνή δουλεια εχουν πλουσια φινέτσα ,το κεντρικο καλώδιο δε ειναι κορδόνι , αυτο σημαίνει οτι θα κρατήσουν καιρο χωρις προβλήματα
    • Επωνυμία της επιχείρησης : yeso521
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : yeso521.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 3 Pro 3/32 Golden
      Nillkin Xiaomi Mi4C H+ Glass Screen Protector

Ημερομηνία αγοράς : 20/05/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 17 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
      Tα σχόλιά σας: Είναι η πρώτη παραγγελία που κάνω απο yeso521. Πολύ καλές τιμές, άψογη συσκευασία, ικανοποιητικός χρόνος παράδοση. Tο screen protector που έστειλε είναι για Mi4i. Δεν ξέρω αν είναι εντάξει για το δικό μου Mi4c γιατί η τρύπα που έχει για το ακουστικό και την μπροστινή κάμερα είναι μικρότερη.
    • Διαφήμιση
    • Καλορίζικο!
      Θα μας πεις μια τιμη? Βασικά μπήκα στον YESO521 και έχω χαζεψει, ειδα τιμη για το redmi note 3 pro και πιστευω ή ειναι λάθος τιμή ή λάθος κινητό ή μας κοροϊδευουν ή είμαι βλάκας που το πήρα απο αλλού... μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση!

Ο/H nipapa έγραψε:

Επωνυμία της επιχείρησης : yeso521
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 3 Pro 3/32 Golden
      Nillkin Xiaomi Mi4C H+ Glass Screen Protector

Ημερομηνία αγοράς : 20/05/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 17 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
      Tα σχόλιά σας: Είναι η πρώτη παραγγελία που κάνω απο yeso521. Πολύ καλές τιμές, άψογη συσκευασία, ικανοποιητικός χρόνος παράδοση. Tο screen protector που έστειλε είναι για Mi4i. Δεν ξέρω αν είναι εντάξει για το δικό μου Mi4c γιατί η τρύπα που έχει για το ακουστικό και την μπροστινή κάμερα είναι μικρότερη.
    • Επωνυμία της επιχείρησης : yeso521
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Redmi 3
      Θήκη
      Γνήσιο τζαμάκι Xiaomi
      Ημερομηνία αγοράς : 18/05/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 9,5
      Θα ήθελα λίγο καλύτερη συσκευασία, όχι πως ήταν κακή, αλλά δεν με έπεισε ότι μπορεί να αντέξει πολύ ταχυδρομικό "ξύλο"
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 11 ημέρες
      Tα σχόλιά σας: Και για μένα ήταν η πρώτη παραγγελία από τον κύριο, μετά από άψογη επικοινωνία και έκπτωση, που έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενο post. Τον ενημέρωσα για τον πολύ καλό χρόνο παράδοσης και τον ευχαρίστησα για τη χορηγία του στην Αθηναϊκή συνάντηση (δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα ο διαγωνισμός που τρέχει τώρα).
      Ακολούθησε αμέσως δεύτερη παραγγελία για συγγενείς, 2 τηλεφώνων μαζί, με τα σχετικά (θήκες, τζαμάκια), συνολικού κόστους $390.
      Αφού είπαμε "τις καλημέρες μας" μέσω mail, μου έκανε δώρο (πλέον της μικρής έκπτωσης, που δίνει η σελίδα του στα αξεσουάρ) τη μία γνήσια δερμάτινη θήκη Xiaomi ($10), ώσπου ξαφνικά χθές το πρωί είδα ένα refund απ'τον ίδιο, 19 δολλαρίων!
      Αν δεν έχει κάνει λάθος, τότε ο yeso θέλει (και πρέπει) να μαζέψει "όλο το χαρτί" απ' τους Έλληνες!
      Οι εντυπώσεις μου είναι φυσικά θετικότατες, μου αρέσει ιδιαίτερα ο πολύ προσωπικός και αυθόρμητος τρόπος, με τον οποίο επικοινωνεί μαζί σου (νοιώθω ότι μιλάω και μου μιλάει Άνθρωπος, όχι απλά κάποιος υπάλληλος).
      Χαρακτηριστικό παράδειγμα, του ζήτησα να τοποθετήσει τα τζαμάκια, μην τυχόν σπάσουν κατά τη μεταφορά, και μου αρνήθηκε, λέγοντας "δεν μπορώ, φοβάμαι μήπως δεν τα βάλω τέλεια!".
      Έχει φτιάξει πολύ τις τιμές των συσκευών (μπορεί να είναι και ο φθηνότερος αυτή τη στιγμή), είναι λίγο πιο ακριβός στα παρελκόμενα. Αν διορθώσει κι αυτό, θα κόψω και τον Σκλαβενίτη... ;)
    • Ο/H geomaza έγραψε:

Καλορίζικο!
      Θα μας πεις μια τιμη? Βασικά μπήκα στον YESO521 και έχω χαζεψει, ειδα τιμη για το redmi note 3 pro και πιστευω ή ειναι λάθος τιμή ή λάθος κινητό ή μας κοροϊδευουν ή είμαι βλάκας που το πήρα απο αλλού... μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση!
      Xiaomi Redmi 3 Pro 3/32: 143.10 Euro
      Nillkin H+ Glass Screen Protector: 8.10 Euro
      Discount: -1.35 Euro
      Total: 149.85E
    • Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: NILLKIN Amazing H Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi redmi note 3 pro , Original Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi redmi note 3 pro PU Synthetic Plastic Leather Case Flip Protective with Back Cover
      Την ημερομηνία αγοράς: 23/5/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αξιόπιστο μαγαζί, πολύ προσεγμένο πακετάρισμα, σχετικά καλή τιμή στα εν λόγω προιόντα κ ταχύτατη αποστολή (οι 17 "ημερολογιακές" μέρες οφείλονται σε +3 εργάσιμες που ξεχάσανε το δεματάκι στα ΕΛΤΑ Καστοριάς κ ίσως να ήταν περισσότερες αν δεν το αναζητούσα...)
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM 5.0 inch 4G LTE Smartphone Snapdragon 616 Octa Core 1.5GHz 4100Mah battery Fingerprint - Grey
      Την ημερομηνία αγοράς: 22/5/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 19
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αξιόπιστο μαγαζί, προσεγμένο πακετάρισμα, σχετικά καλή τιμή στα εν λόγω προιόντα. Εκτός από την ελαστική θήκη και το tempered glass που κάνει δώρο έτσι κι αλλιώς μέσα στο πακέτο και χωρίς να του το ζητήσω μου είχε και ακουστικά. Τα δώρα δεν φαίνονται όμως πολύ καλής ποιότητας στο mi5 που θα παραγγείλω εντός των ημερών θα φροντίσω να πάρω ή original ή nillkin θήκη και glass. Καλώς σας βρήκα κύριοι το πρώτο μου Xiaomi!! (της γυναίκας είναι αλλά εγώ ήδη το σκαλίζω και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε.)

Μια λεπτομέρεια που ξέχασα είναι ότι ενώ ζήτησα με sg post το traking ήταν NL οπότε μου έστειλαν με αυτό που τους βόλεψε άσχετα αν με ρώτησαν. Δεν έγινε και τίποτα μια χαρά ήρθε απλά το αναφέρω.
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: minideal.net
      • Tην Διεύθυνσή της (URL): http://www.minideal.net
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Χiaomi Redmi Note 3 Pro
      • Την ημερομηνία αγοράς: 6/5/2016
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 Μέρες
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Δεύτερη αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αποστολή με singapore post, έφτασε σε λογικό χρόνο και ευτυχώς δεν ήταν στα χαμένα δέματα. Καλή συσκευασία, αψεγάδιαστο το προιόν, κλασικά δώρα θήκη και screen protector. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

• Την επωνυμία της επιχείρησης: minideal.net - Eu Warehouse
      • Tην Διεύθυνσή της (URL): minideal.net/eu-warehouse.html
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Lenovo K3 Note
      • Την ημερομηνία αγοράς:24/5/2016
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 3 Μέρες (Από την ευρωπαική αποθήκη)
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Τρίτη αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αποστολή με ΕΛΤΑ από την ευρωπαική αποθήκη (στην Ξάνθη), παρέλαβα σε 3 μέρες από την αγορά. Καλή συσκευασία, αψεγάδιαστο το προιόν, κλασικά δώρα θήκη και screen protector. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για τους βιαστικούς!

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      • Tην Διεύθυνσή της (URL): Gearbest
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Κάτι ακουστικά
      • Την ημερομηνία αγοράς: 3/3/2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : Δεν Παρέλαβα
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Δεν παρέλαβα
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): :D ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΑ

Να πω μια εμπειρία με το Gearbest πληροφοριακά

Μία παραγγελία που είχε γίνει στις 3/3 για κάτι ακουστικά και εκ παραδρομής (δεν την έκανα εγώ...) δεν μπήκε και paypal δεν ήρθε ποτέ.
      Μίλησα μαζί τους, άσχετα αν δεν είχα πίσω μου την Paypal και μου έλεγαν μέχρι προχθές 1η του μήνα να περιμένω και ότι θα έρθει και τέτοια κουφά μιας και είχαν το από πάνω χέρι.

Τότε και εγώ από πείσμα, άρχισα δεξιά και αριστερά τα reviews και να περιγράφω το τι μου συνέβη και ποια ήταν η στάση τους.

Από κάτω από το ποστ μου σε μια ιστοσελίδα που βαθμολογάς ιστοσελίδες μου απάντησαν στο review μου (η Gearbest) και μου είπαν πως απολογούνται και πως μπορεί να έκανα κάτι λάθος και ίσως μου το έκλεψε ο γείτονας και κάτι τέτοια, που στην Κύπρο δεν ισχύουν, αφού δεν μας παραδίδουν δέματα σπίτι μας (απαγορεύεται) αλλά πας εσύ στο ταχυδρομείο με ταυτότητα. Άρα θέμα κλοπής δεν υφίσταται... Αν το παρέλαβα επίσης μπορούν να το δουν από το ταχυδρομείο μιας και όπως προείπα πας εκεί επίσημα με ταυτότητα κλπ και υπογράφεις. Γενικά τους είπα πως η μόνη πιθανή περίπτωση είναι να μην ήρθε το δέμα. Και πως θα συνεχίσω να λέω πάντού πόσο χάλια ιστοσελίδα είναι και πως η στάση τους είναι αυτό που μετράει και όχι τα ακουστικά των 5 ευρώ...

Γενικά τους εξήγησα πως θα έχουν πόλεμο και πως δεν έχω να χάσω τίποτα.

Την επόμενη μέρα μου έστειλαν μήνυμα ότι ήδη επέστρεψαν τα χρήματα μου και βασικά έγλυφαν να επουλώσουν τα λάθη τους.

Περιγράφω απλά για να ξέρει ο κόσμος πως ακόμη και αν χαθεί το δέμα του από κλοπή (που ακούμε τελευταία πως ένα Κοντέινερ εκείνης της ημερομηνία εκλάπει, δικαιούται να ζητήσει τα λεφτά του πίσω.

Φυσικά δεν γνωρίζω αν ήταν αντικείμενο μεγάλης αξίας αν θα αντιδρούσαν το ίδιο... Απλά και εγώ περιγράφω την εμπειρία μου.
    • Η δική μου θετική εμπειρία από Yeso521.
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): www.vickmall.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Dual Driver Headphones Hybrid
      Την ημερομηνία αγοράς: 31/5/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αξιόπιστο μαγαζί, πολύ προσεγμένο πακετάρισμα. Με χάλασε μόνο γιατί ενώ ζήτησα αποστολή με PostNL, μου το στείλανε χωρίς να με ρωτήσουν με CN post. Φυσικά μου κάνανε απο μόνοι refund τα 2$ της αποστολής αλλά θα μπορούσαν να με ρωτήσουν πρώτα.
      ==Redmi Note 5 4Gb/64Gb==
      ==ROM: 10.0.1.0 Global Stable ==