- Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
- Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ̫ • ̳)ฅ
- Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi 3 Pro Golden
- Την ημερομηνία αγοράς: 19/07
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 7
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο...
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μέρες με NL via SF express
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία μια χαρά όπως πάντα. Του ζήτησα εξτρα ενα τζάμι nillkin ή xiaomi αλλά δεν είχε και θα παραλάμβανε σε 10 μέρες(παρόλο που στο site έλεγε οτι έχει stock) οπότε του είπα να το στείλει έτσι...
Εμένα αυτο που με χάλασε είναι το εξής. Του ζήτησα να μου βάλει official developer και μου είπε αμα θες σου βάζω και multilanguage. Του λέω όχι μόνο official developer τα υπόλοιπα θα τα κάνω μόνος μου. Το κινητό ήρθε για άλλη μια φορά με με unofficial stable. Κατι το οποίο το έχουν αναφέρει κι άλλοι. Επίσης κατι που δεν έχω ελέγξει ποτέ και αναφέρει ενα παιδί στο φόρουμ μας εδω, είναι οτι του ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader κάτι το οποίο δυστυχώς με βάζει και σε υποψίες...
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB