Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      • Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~( ̳• ̫ • ̳)
      • Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi 3 Pro Golden
      • Την ημερομηνία αγοράς: 19/07
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 7
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο...
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μέρες με NL via SF express
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία μια χαρά όπως πάντα. Του ζήτησα εξτρα ενα τζάμι nillkin ή xiaomi αλλά δεν είχε και θα παραλάμβανε σε 10 μέρες(παρόλο που στο site έλεγε οτι έχει stock) οπότε του είπα να το στείλει έτσι...

Εμένα αυτο που με χάλασε είναι το εξής. Του ζήτησα να μου βάλει official developer και μου είπε αμα θες σου βάζω και multilanguage. Του λέω όχι μόνο official developer τα υπόλοιπα θα τα κάνω μόνος μου. Το κινητό ήρθε για άλλη μια φορά με με unofficial stable. Κατι το οποίο το έχουν αναφέρει κι άλλοι. Επίσης κατι που δεν έχω ελέγξει ποτέ και αναφέρει ενα παιδί στο φόρουμ μας εδω, είναι οτι του ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader κάτι το οποίο δυστυχώς με βάζει και σε υποψίες...

Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να εμφανίζονται αρκετοί δυσαρεστημένοι με τον yeso κάτι που με προβληματίζει... Σύμπτωση; Μπορεί θα δούμε...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
      • Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: xiaomi redmi note 3 pro (x2, ένα χρυσαφί και ένα silver) xiaomi mi band 2
      • Την ημερομηνία αγοράς: 02 / 08 / 2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 ημέρες ( το κινητό ήταν απο 19 / 08 Ελλάδα)
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η πρώτη μου αγορά απο vickmall. Η συσκευασία πολύ καλή, χώρεσαν όλα μέσα σε ένα δέμα. Τα γνωστά δωράκια τζαμάκι και θήκη σιλικόνης και αντάπτορα για την φόρτιση. Επίσης, ζήτησα έκπτωση στο mi band 2, και απο 42€ που έκανε, το κατέβασαν στα 33€
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: SHOPWEB.GR
      • Την Διεύθυνσή της (URL) : Μελάνια - Τόνερ - Αναλώσιμα - Τεχνολογία - Shopweb
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO 32 gb
      • Την ημερομηνία αγοράς :22/8/2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 7 ημερολογιακές ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Μετά την αποστολή της παραγγελίας συχνά επικοινωνούσαν μαζί μου για διευκρινήσεις.
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Εξαιρετική εξυπηρέτηση, μου έστειλαν το κινητό με την Stable 7.5.1.0,την ελληνική της κοινότητάς μας, που την πέρασαν με official τρόπο (κωδικό για ξεκλείδωμα bootloader κλπ). Εύκολα μετά πέρασα την νεότερη 7.5.2.0. Μου πέρασαν το tempered Glass οι ίδιοι. Το πλήρωσα παραπάνω από ότι στα ξένα sites αλλά πιστεύω ότι η οικονομική διαφορά αντισταθμίζει το άγχος της παραλαβής, τελωνείου κλπ.
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall (EU Warehouse)

-Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/eu-warehouse.html
      -Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro Grey
      -Την ημερομηνία αγοράς: 11/08/2016
      -Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      -Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 5 ημέρες (λογο ΣΚ και 15 αυγουστου)
      -Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία ηταν πολύ καλή. Τα γνωστά δωράκια τζαμάκι,θήκη σιλικόνης και αντάπτορα για την φόρτιση. Το πληρωσα ακριβοτερο απλα ειχα μενει από τηλεφωνο και το χρειαζομουν αμεσα. Το παραγγειλα με CN DEV και ηρθε με αυτή. Το μονο μειον (μικρης σημασιας) μου ειπαν ότι θα εγκαταστισουν το play store αλλα δεν το ειχαν βαλει.

• Την επωνυμία της επιχείρησης: MiniDeal
      • Την Διεύθυνσή της (URL) : minideal.net/
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Note 3 Pro (minideal.net/eu-version-xiaomi…0mah-smartphone-gray.html)
      • Την ημερομηνία αγοράς:19 / 08 / 2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10΄
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 ημέρες !!!!
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί ακόμη
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Παρήγγειλα 2 κινητά από έναν κινέζο στο ebay και καθυστερούσε επειδή δεν είχε μαύρο μοντέλο σε στοκ. Με τα πολλά μου έκανε refund το μαύρο μοντέλο και την επόμενη μέρα που μπήκαν τα λεφτά παρήγγειλα κατευθείαν από το minideal. Σε 10 μέρες ήταν Ελλάδα! OMG! O χρόνος παραλαβής είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος! Η αποστολή έγινε από SG.
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: geekbuying
      • Την Διεύθυνσή της (URL) :geekbuying.com/
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: LEAGOO M5 geekbuying.com/item/LEAGOO-M5-…tphone---Gold-369686.html
      • Την ημερομηνία αγοράς: 02/08/2016 presale product
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες ( ήταν Presale, αναφέρω από την μέρα που έφυγε από το κατάστημα.)
      • Tην αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί ακόμη
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Καλούτσικη συσκευασία, είναι ένα κινητό των 60Ε και είναι πάρα πολύ καλύτερο απ ότι το περίμενα σαν ποιότητα κατασκευής, πραγματικά πανέμορφο!! Εύχομαι και το λειτουργικό του σύστημα να αποδειχθεί το ίδιο καλό και να αντέξει στα χέρια μιας γυναίκας :P , μιας και προορίζεται για δώρο.
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
      • Tην Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Smartphone, TV Box, Tablet PC, RC Quadcopter, VR Headset at Geekbuying
      • Tι ακριβώς αγοράσατε:8X Zoom Mobile Phone Telescope
      • Την ημερομηνία αγοράς: 17/08
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες με SG
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):Ήρθε καλά προστατευμένο σε πλαστικό με φουσκάλες. Το πήρα για το Note Pro να δοκιμάσω μακρινές λήψεις. Θα υπάρξει και παρουσίαση.

• Διαφήμιση
    • -Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
      -Την Διεύθυνσή της (URL) :vickmall.com/
      -Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3S Pro (3/32)
      -Την ημερομηνία αγοράς: 03/08/2016
      -Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 23 ημέρες με NL Post (29-08 ενω ηταν στα ΕΛΤΑ απο 26-08)
      -Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία ηταν πολύ καλή. Τα γνωστά δώρα τζαμάκι,θήκη σιλικόνης και αντάπτορα για την φόρτιση.
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

περιμενω την παρουσίαση.
      Και εγώ και είδα και μερικά με τριπόδι

Αν κάνουν δουλειά, είναι και σχετικά φτηνά να πάρουμε κανένα
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

περιμενω την παρουσίαση. 8o

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

περιμενω την παρουσίαση.
      Και εγώ και είδα και μερικά με τριπόδι
      Αν κάνουν δουλειά, είναι και σχετικά φτηνά να πάρουμε κανένα
      Η παρουσίαση είναι έτοιμη. Ανεβάζω τώρα και βίντεο που θα το προσθέσω στο αρχικό μήνυμα του νήματος
      Τηλεσκοπική λήψη φωτογραφιών με το 8X Zoom Mobile Phone Telescope στο Mi Note Pro
    • Διαφήμιση
    • -Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      -Την Διεύθυνσή της (URL) : Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com
      -Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3S Prime (3/32)
      -Την ημερομηνία αγοράς: 07/08/2016
      -Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 24 ημέρες με Swiss Post
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία ηταν πολύ καλή. Στην επικοινωνια ακομα καλυτερη, πιστευω ειναι απο τα καλυτερα καταστηματα στο κομματι της επικοινωνιας.Σιγουρα θα τους ξανα προτιμησω στο μελλον.