Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuing
      Την Διεύθυνσή της (URL): Geekbuing
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi5 64gb Black
      Την ημερομηνία αγοράς: 29-09-2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Έκανα πρώτη φορά αγορά από αυτό το μαγαζί και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
      Μάλιστα παρόλο που έκανα την παραγγελία εν μέσο τον γιορτών τους δεν καθυστέρησαν καθόλου να το στείλουν. Μπράβο τους !! Καλός χρόνος παράδοσης, καλή συσκευασία, γρήγορη αποστολή μετά την παραγγελία.
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H Xstos έγραψε:

Ο/H pit13 έγραψε:

πολύ καλή τιμή, μιας και το βρήκα σε προσφορά στα 25€.
      Δεν μου φαίνεται και πολύ "προσφορά"!28$ είχε εδώ και 1 μήνα σε πολλά μαγαζιά.
      Αν σκεφτείς πως το δικό μου το πήρα 33€ με έκπτωση απο εξωτερικό, την λες σούπερ προσφορά τα 25€
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuing
      Την Διεύθυνσή της (URL): Geekbuing
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi redmi 3 pro
      Την ημερομηνία αγοράς: 11-05-2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 24
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από εκεί. Για το κινητό ήμουν λίγο διστακτικός αλλά πήγαν όλα καλά. Άμεση αποστολή καλή συσκευασία.Επικοινωνία άμεσα στο chat.
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: everbuying.net
      Την Διεύθυνσή της (URL) : everbuying.net
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Genuine Xiaomi 10000mAh External Backup Battery Quick Charging Mobile Power Bank
      Την ημερομηνία αγοράς: 09/27/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 19 ημέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Κανένα πρόβλημα, συσκευασία η κλασσική.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL) :GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Ultrafire 2100LM 3 x CREE T6 Powerful LED Flashlight-24.80 Online Shopping| GearBest.com
      Την ημερομηνία αγοράς: 28/09/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Είμαι στην αναμονή
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ο φακός δεν λειτουργεί λόγω κακής επαφής του πάνω με το κάτω μέρος. Το έστειλα σε φίλο ηλεκτρονικό, κάναμε μια κόλληση για να κάνει επαφή, και ο φακός λειτουργεί προς το παρόν.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL) :Vickmall.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core
      Την ημερομηνία αγοράς: 04/10/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 ημέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όπως πάντα όλα άψογα.
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      • Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~( ̳• ̫ • ̳)
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Nilkin tempered glass +pro για Xiaomi mi5 και Redmi note 3 !!!
      • Την ημερομηνία αγοράς: 10/10
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο...
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μέρες με CN Post...
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): [i]Κανένα πρόβλημα, συσκευασία η κλασσική. [/i]
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Ο/H thanasis50 έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης: gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL) :GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Ultrafire 2100LM 3 x CREE T6 Powerful LED Flashlight-24.80 Online Shopping| GearBest.com
      Την ημερομηνία αγοράς: 28/09/2016
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Είμαι στην αναμονή
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ο φακός δεν λειτουργεί λόγω κακής επαφής του πάνω με το κάτω μέρος. Το έστειλα σε φίλο ηλεκτρονικό, κάναμε μια κόλληση για να κάνει επαφή, και ο φακός λειτουργεί προς το παρόν.
      Επικοινώνησα με το gearbest και μου ανακοίνωσαν ότι θα μου βάλουν στο My GB Wallet 10$. Η απάντηση τους με ικανοποίησε, και δέχτηκα την προσφορά τους.
    • Ο/H thanasis50 έγραψε:

Επικοινώνησα με το gearbest και μου ανακοίνωσαν ότι θα μου βάλουν στο My GB Wallet 10$. Η απάντηση τους με ικανοποίησε, και δέχτηκα την προσφορά τους.
      Πρόσεξε στάση.

Αγοράζεις κάτι που είναι 22 δολλάρια και δεν λειτουργεί.
      Και αυτοί τι κάνουν? Σου δίνουν 10 δολλάρια και αυτά όχι πίσω αλλά για να κάνεις ψώνια από το μαγαζί τους.

Είναι αυτό που λέμε πως τώρα μπορεί να μη σου φανεί αλλά σκέψου να ήταν κινητό 250 ευρώ και να σου έλεγαν να πάρε 80 να ψωνίσεις κάτι άλλο.
      Τι λες ρε μεγάλε?
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H thanasis50 έγραψε:

Πρόσεξε στάση.Αγοράζεις κάτι που είναι 22 δολλάρια και δεν λειτουργεί.
      Και αυτοί τι κάνουν? Σου δίνουν 10 δολλάρια και αυτά όχι πίσω αλλά για να κάνεις ψώνια από το μαγαζί τους.
      Είναι αυτό που λέμε πως τώρα μπορεί να μη σου φανεί αλλά σκέψου να ήταν κινητό 250 ευρώ και να σου έλεγαν να πάρε 80 να ψωνίσεις κάτι άλλο.

Τι λες ρε μεγάλε?
      Δεν κάνει $22, κάνει $24,80 και παίρνει τα $10 πίσω... Μπαίνει μέσα δηλαδή σχεδόν $15 (που και με αυτή τη τιμή που εισέπραξαν οι Κινέζοι ΠΑΛΙ κέρδος έχουν!) και είναι ικανοποιημένος με έναν άχρηστο φακό (δεν έχουν όλοι "φίλο ηλεκτρονικό" να τους κάνει κολλήσεις)...
      ...ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!
      Πλάκα μας κάνεις βρε @thanasis50? Δηλαδή πότε θα ήσουν δυσαρεστημένος?
    • από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα παιδιά......μα, πραγματικά, γιατί απορείτε? ?( 8| ?(
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα παιδιά......μα, πραγματικά, γιατί απορείτε? ?( 8| ?(
      Απορούμε που ο φίλος είναι ευχαριστημένος με τη "Παναγιώταινα", όταν θα μπορούσε εύκολα να έχει πίσω ΟΛΑ τα χρήματα (για ένα άχρηστο προϊόν)...