Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Την επωνυμία της επιχείρησης gxstore
      * Την Διεύθυνσή της (URL)Gxstore.gr | Η γωνία της τεχνολογίας
      * Tι ακριβώς αγοράσατε Redmi 5a
      * Την ημερομηνία αγοράς 10/08/2018
      * Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 9
      * Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 8
      * Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10)
      * Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά
      Ως αρνητικό έχω να γράψω ότι ενώ τηλεφωνικως μου είπαν ότι γίνεται να κόψω τιμολογιο , όταν πήγα είπε ότι θέλουν βεβαίωση από taxisnet.
      Έκοψε μόνο απόδειξη.

Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Την επωνυμία της επιχείρησης Uniphone
      * Την Διεύθυνσή της (URL) uniphone.gr
      * Tι ακριβώς αγοράσατε Redmi 5a και Tempered Glass για το Redmi 5a
      * Την ημερομηνία αγοράς 09/07/2018
      * Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 10
      * Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 4 Ημέρες ACS
      * Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) Δεν χρειάστηκε
      * Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Αν και στην αρχική αποστολή δεν εστάλη το Tempered Glass παρά μόνο το τηλέφωνο. Σε επικοινωνία με το κατάστημα βεβαίως και το έστειλε μετά από 2 μόλις ημέρες χωρίς να χρεώσει έξοδα αποστολής μέσω ACS πάλι.

Θετικά με άριστη επικοινωνία με τον πωλητή.
      Alea Jacta Est
      Redmi Note 11S
      Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)

14.0.3 StableBeta

by xiaomi-hellas.gr
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Την Διεύθυνσή της (URL): BANGOOD
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi MIX 2s Global Version 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM,

NILLKIN Amazing H+PRO Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Mi Mix 2s + Nillkin flip case

Την ημερομηνία αγοράς: 25/09/2018, shipping 26/09
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 μέρες
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - Priority Line
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Άψογο σε όλα το banggood ,χρόνος , συσκευασία, ποιότητα προϊόντων.Δυσκολα θα ψωνίσω από αλλού
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood
      Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC Quadcopter, 3D Printer at Banggood
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Mi Max 3 4/64
      Την ημερομηνία αγοράς: 28-09-18
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 μερες (οι 7-9 μερες ηταν λογω αργιας και το Σ/Κ πριν)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δε χρειαστηκε ακομα
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Εννοειται θετικα!! βαρας κουπονι, priority κ σε 10-12 μερες ειναι εδω..
      εγω δυστυχως δε προλαβα την αποστολη, και επεσε στην αργια τους, οποτε πηγε το δεμα μου σχεδον 7-9 μερες πισω
      Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Mi A2 Global 4GB
      Την ημερομηνία αγοράς: 07/10/18
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δε χρειάστηκε ακόμα
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): θετικά!! Αγορά με κουπόνι + priority (Χωρίς Τελωνείο).
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: eglobalcentral
      Την Διεύθυνσή της (URL): eglobalcentral.eu
      Tι ακριβώς αγοράσατε: xiaomi-mi-a2-dual-sim-4gb-64gb-black.html
      Την ημερομηνία αγοράς: 25/08/18
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 μέρες (απο την μερα παραγγελίας μέχρι παραλαβή)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): ΠΡΟΒΛΗΜΑ λοιπόν το κινητό το παρέλαβα κανονικά και λειτούργησε κανονικά
      καθότι androidone. (το πήρα για φίλο παρένθεση) Μετά απο σχεδόν 3 βδομάδες το τηλέφωνο ξαφνικά έβγαλε προβλημα μητρικής προφανώς (θολωσε η οθόνη και εβγαλε γραμμές μετά απο αποσύνδεση απο φορτιση) σε επικοινωνία με την εταιρεία μου ειπαν να ανοιξω RMA θεμα Πως απο κει θα με εξυπηρετούσαν για οποιο θέμα δημιουργήθηκε. Ανοιξα θέμα RMA οπως μου ειπαν και εκει μου εδωσαν διευθυνση να το στειλω στην αγγλία στο service center τους. τα έξοδα ειναι του αγοραστή ανέφεραν μέσα. το πακετάρισα με μεγάλη προστασία και το έστειλα με Dhl οπως το παρέλαβα από αυτούς χωρίς τελωνεία και άλλες χρεώσεις. μέσα σε 2 μέρες το παρέλαβαν αγγλία, ομως καθηστέρησαν να απαντήσουν παραλαβήη σχεδόν 4 μέρες και αφού τους έστειλα επανελειμένα mail τι έγινε δεν το πηρατε ακομη κλπ. και αφού αναγκάστηκα να τους στειλω και το signature παραλαβής από εκει. γιατί στην αρχή μου ειπαν πως δεν το παρελαβαν ακόμη (προφανώς επαιρνα απαντήσεις από κινέζο ο οποίος δεν ειχε σωστή επικοινωνία με τον άγγλόκινέζο στην αγγλία για την παραλαβή.) αφού παραδέχτηκαν οτι το παρέλαβαν μου απαντησαν πως θα ελεγχθει απο το αντιστοιχο τμημα και θα μου απαντησουν. εκει παλι η διαδικασία πήρε μια εβδομάδα οπου εν τελει αποδέχθηκαν οτι το σφάλμα οφείλετε σε εργοστασιακό προβλημα και πως πλεον προωθούν το κινητο για επισκευή και θα πάρει απο 4-6 εβδομάδες. τότε λοιπον τους ειπα πως το κινητό ειναι DOA 30 ημερών γιατί αυτή το παρέλαβαν εντος των 30ημερών αποδεδειγμένα από την δική μου παραλαβή 14 Σεπ 18 έως την δική τους 9 Oκτ 2018. απαντησαν στις 18 οκτ επισημα οτι ειναι σφαλμα του κατασκευστή. δεν δεχονται αλλαγή συσκευής η refound μου ειπαν μονο επισκευή εντος του ενος 1 χρονου εγγυησης που παρέχουν.
      το θέμα το πήγα Paypal Πλεον και περιμένω να δω αν δικαιωθώ.
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Για την ώρα αρνητικά γιατί ενώ το προιόν ειναι DOA 30 ημέρες από την παραλαβή και το αναγράφουν και μέσα στους κανόνες τους, μου ειπαν πως ειναι εκτός των 30 ημερών και πως με καλύπτουν μονο με επισκευή εντος του 1 χρόνου εγγυησης που δίνουν και πως δεν γινεται να κανουν αντικατάσταση ή refound.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: bbshop.gr
      Την Διεύθυνσή της (URL): BlueByte | Smartphones, Wearables, Powerbanks, Εικόνα, Ήχος, Gadgets
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Amazfit Bip International
      Την ημερομηνία αγοράς: 27/10/2018
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1 μέρα
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δε χρειάστηκε ακόμα
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): θετικότατα δεν περίμενα τόσο γρήγορα και τιμή ίδια από τα Κινεζομάγαζα!!
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης gearbest
      * Την Διεύθυνσή της (URL) GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      * Tι ακριβώς αγοράσατε 2 tablet chuwi hi9 pro
      * Την ημερομηνία αγοράς 23/10/2018
      * Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 9
      * Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 8
      * Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10)
      * Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Κανένα μέχρι στιγμής από Ευρωπαϊκή αποθήκη
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi8 Pro Transparent
      Την ημερομηνία αγοράς: 28/10/18
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 μέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): θετικά!! Αγορά με κουπόνι + priority (Χωρίς Τελωνείο).
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi8 Explorer
      Την ημερομηνία αγοράς: 27/08/18
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 2
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Δεν ηρθε ποτε.
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 3
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Εμεινε σε status pre-advised για παντα.
      Με αναγκασαν να περιμενω κανα 2μηνο λεγοντας αοριστιες του τυπου οτι ειναι νορμαλ..
      Ακολουθησε dispute στο paypal και εκει παλι η πρωτη τους απαντηση ηταν να κοιταξω μην το εχουν παρει οι γειτονες.
      Escalate με την μια. Μου εκανε το BG full refund μετα απο 5 μερες.
      Ενταξη δε ξερω αν φταινε αυτοι που χαθηκε το δεμα στην αρχη(αν το στειλανε..), αλλα οι τυπικες απαντησεις τους απο ασχετους ειναι τραγικες.

Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi8 Pro Transparent
      Την ημερομηνία αγοράς: 29/10/18
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 7
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 μέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 5
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Επελεξα prority line και αυτoi το στειλανε με DHL. Πληρωσα τελωνειο 56Ε αμοιβη DHL + 141Ε φπα.
      Το BG δεχτηκε να μου επιστεψει το φπα μονο.
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi a2
      Την ημερομηνία αγοράς: 26/10/18
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 26 μέρες από την αγορά άργησε λίγο (21 Νοέμβρη παραλαβή εμφάνισε tracking number στις 02/11)
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest.com Mobile - The Best Gear, Gadgets and Novelties
      Tι ακριβώς αγοράσατε: beelink gt1 ultimate TV Box 3gb RAM 32 gb rom ddr4
      Την ημερομηνία αγοράς: 11/11/2018
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 ημέρες για Χανιά Κρήτη.
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δε χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): θετικά Άμεση αποστολή και άψογη συσκευασία.
      Δεν τους το είχα , μετά τα σχόλια κατά καιρούς για το εν λόγω κατάστημα. Μου θύμισε Banggood εξυπηρέτηση σε ακόμα πιο γρήγορο χρόνο. Respect...