- Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
- Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: TK110 Car GPS Tracker
- Την ημερομηνία αγοράς: 1/5/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): ειναι αρχή ακόμα οπότε δεν μπορω να έχω άποψη ολοκληρωμένη.
- Το αρνητικό¨: Εχω κάνει 3 παραγγελίες και τις εχουν κάνει 6 αυτό σημαίνει extra κόστος. Επισης 1 παραγγελία που είχα κάνει από EU direct ήρθε με μια μέρα διαφορα από τις παραγγελίες από Κίνα.
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
- Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Chinese Android Phone, TV Box, Tablet PC Wholesale at GeekBuying
- Tι ακριβώς αγοράσατε: 2 αγορές, Lovemei Dirt/Snow/Shockproof Powerful Metal Gorilla Glass Cover Case For Xiaomi Mi Note - Black (σε λίγο και η παρουσίασή του ) και Original Xiaomi Square Box BT4.0+EDR Speaker 2.4GHZ-2.48HZ Mini Portable Stereo Wireless Music Player Handsfree (και σε αυτό θα έχει παρουσίαση)
- Την ημερομηνία αγοράς: 02/05/2016
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πρώτη αγορά από το Geekbuying (περιμένω και ένα mitu διάβολο αλλά χωρίς tracking). Ήρθε σε έξτρα ενισχυμένη συσκευασία, πολύ προσεγμένη, γρήγορα και χωρίς προβλήματα, παρότι ολίγο ογκώδη.... Μου φαίνεται θα μπει στην λίστα μου με τα αξιόπιστα μαγαζιά για προς αγορά xiaomi gadgets (έχει και πολλά βλέπω).
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή - Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood
- Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: ESCAM QF002 720P CCTV Security Camera Plug&Play WiFi Pan Tilt IR Cut Night Vision Two Way Audio SD Card Camera Sale - Banggood.com
- Την ημερομηνία αγοράς: 01/05/2016
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: εχτες 16/5/16 16 μέρες
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): εχω κανει μεχρι στιγμης 6 παραγγελιες εκει με διαφορά μια με 2 μερες τη καθεμιά. Εκτος απο μια που εχει κολλήσει στη Ολλανδια (εχει παρει η μικρη Ολλανδεζα ενα toy για σκυλους που παραγγειλα και παιζει) οι υπόλοιπες εχουν ερθει πιο νωρις πιο οτι περιμενα. Η συσκευασια τους παρα πολυ καλη.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood
-
Εμπειρία με το νέοδιαφημιζόμενο εδώ Geekbuying
Έκανα από αυτούς 2 παραγγελίες
Και στις 2 προέκυψε πρόβλημα. Στην πρώτη δικό μου αποκλειστικά λάθος στη διεύθυνση και στη 2η ελαττωματικό προιόν.
Στην πρώτη περίπτωση μου είπαν να με βοηθήσουν να το διορθώσουν (τελικά ήταν οκ ο υπάλληλος και κατάλαβε το λάθος μου, δεν τους χρειάστηκα) άμεσα
και στη 2η πριν προλάβω να τους στείλω video μου έστειλαν πως τα χρήματα μου έγιναν άμεσα refund !!!!
Αρκετά σοβαρή ιστοσελίδα, μου έκανε τρομερή εντύπωση ο τρόπος που ενέργησαν. Δεν ξέρουν καν ότι είμαι εδώ μέσα και ούτε ποιος είμαι. Έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν και αυτό με κέρδισε. Για το refund να μη το συζητώ... αν ήταν άλλοι θα παλεύαμε ακόμη -
Την επωνυμία της επιχείρησης Geekbuying
Την Διεύθυνσή της (URL) geekbuying.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Note 3 Pro
Την ημερομηνία αγοράς: 1/5/2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε :16 μερες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειαστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Δώρο tempered glass. -
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Coolicool
- Την Διεύθυνσή της (URL): The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-Coolicool.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: 2 αγορές, Zidoo X6 Pro και προστασία οθόνης για το Mi Note Pro (να υπάρχει σαν backup).
- Την ημερομηνία αγοράς: 01/05/2016
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολλοστή αγορά από Coolicool, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Καμιά φορά αργούν λίγο να στείλουν την παραγγελία, αλλά έρχεται κανονικά, πάντα πολύ καλά πακεταρισμένη και με αυθεντικά προϊόντα.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή - Την επωνυμία της επιχείρησης: Coolicool
-
- Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Chinese Android Phone, TV Box, Tablet PC Wholesale at GeekBuying
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Square Box BT4.0+EDR Speaker 2.4GHZ-2.48HZ Mini Portable Stereo Wireless Music Player Handsfree
- Την ημερομηνία αγοράς: 25/04/2016
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 25
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πρώτη αγορά από το Geekbuying (για αξιολόγηση περισσότερο). Πολύ καλή και ενισχυμένη συσκευασία (τυπική που χρησιμοποιούν οι κινέζοι)
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall.com
Την Διεύθυνσή της (URL): Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping
Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch Snapdragon 650 Hexa Core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM Stock In EU Warehouse -Golden
Την ημερομηνία αγοράς: 16/05/2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 μερες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αγορα απο Ευρωπαικη αποθηκη ! Αψογοι οπως παντα εκει στο vickmall ! Δευτερα η αγορα ,Τεταρτη πρωι παραλαβη σπιτι μου απο κουριερ ! δωρο tempered glass, silicon case και extra δωρο γιατι ειμαι μελος του forum universal earphones ! -
Καλό θα είναι όσοι αγοράζουν από Ευρώπη στο πεδίο: "Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:" να γράφουν: "Από Ευρώπη 2 μέρες".
Ναι μεν σε μερικούς φαίνεται από το λινκ παραγγελίας, αλλά στα νέα άπειρα μέλη θα δημιουργείται σύγχυση η διάρκεια παράδοσης των 2-3 ημερών.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Το έγραψα στα "σχόλια"!
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
- Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521
- Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521.com/
- Tι ακριβώς αγοράσατε: REDMI 3 PRO
- Την ημερομηνία αγοράς: 5/5/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ο ''γλυκούλης'' όπως διαφημίζει έκανε shipping ακριβώς μέσα σε μια εργάσιμη μέρα και μου έδωσε tracking number και φωτογραφίες από το δέμα μέσα σε 24 ώρες. Η συσκευασία ήταν μια χαρά και είχε και τα δωράκια που λέει καθώς και έναν ευρωπαικό αντάπτορα. Το κουτί ήταν ανοιγμένο και το τηλέφωνο είχε ενεργοποιηθεί μια φορά (πιθανόν για να τσεκάρει αν δουλεύει) αλλά δεν φαίνεται και με βάση τον έλεγχο που έκανα στον bootloader να είναι κάτι πειραγμένο. Μια χαρά όλα λοιπόν μέχρι τώρα!
- Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521