Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H demakhs έγραψε:

Όλοι έτοιμοι για μανουριασμα... 8|

Ο χαβαλες πλέον λαμβάνεται σαν ειρωνία... ?(

Houston we ve got a (serious) problem!! :fie:

Θα αποσυρθώ μου φαίνεται στην τρούπα μου, να κλαίω την μοίρα μου κ να μιζεριαζω με την άθλια σκουληκοζωη που μου φέρθηκε άδικα....άτιμη κενωνια... ;(

Μην τρομάζεις δεν υπάρχει κανένα θέμα !! Απλά λίγο πιο έντονες διαφωνίες ,καλό είναι όμως όλοι μας να μην τα παίρνουμε όλα στραβά !! :rolleyes:

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Εγώ πάλι λέω μανουριαστείτε.
      Επίσης αν χρειαστείτε έχω ΑΚ 47, BMP1, BMP2, S400, Leopard 3, διαφόρων ειδών και διαμετρηματων πολυβόλα με δώρο τα πυρομάχικα και για τους καλούς πελάτες F35, Su35 και Type 214 με συγχρονες τορπίλες.

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Εγώ πάλι λέω μανουριαστείτε.
      Επίσης αν χρειαστείτε έχω ΑΚ 47, BMP1, BMP2, S400, Leopard 3, διαφόρων ειδών και διαμετρηματων πολυβόλα με δώρο τα πυρομάχικα και για τους καλούς πελάτες F35, Su35 και Type 214 με συγχρονες τορπίλες.

Ρε συ δουλεύουν όλα αυτά ή είναι από Κινεζομάγαζα χαχαχα :) :)

• Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

100% γνήσια.
      Έχεις δει το Lord of War?
      :)

Ωραίος !!! Πύρ κατά βούληση λοιπόν ;)

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Εγώ πάλι λέω μανουριαστείτε.
      Ρε συ δουλεύουν όλα αυτά ή είναι από Κινεζομάγαζα χαχαχα :) :)

:lol: :lol: :rofl: :rofl:
      You may think you can fly - but you better not try
    • καλησπέρα σε όλοιτην παρέα ,29/8 έκανα αγορά από yeso521 οθόνη για το note3 pro ,μου έστειλε μια τελείως μαϊμού και με πρόβλημα στην μια γωνία δηλαδή ξεκούμπωτηαπό το frame ,μετά από πολλά μηνύματα μου είπε να την στείλω πίσω ,την έστειλακαι άρχισε να κάνει τον κινέζο ο κινέζος ,τράβηξε φωτογραφίες από μεριά που δενφαίνετε το πρόβλημα και είπε ότι όλα είναι καλά και δεν έχει πρόβλημα η οθόνη, ευτυχώςείχα τραβήξει και εγώ ,απλά τον νου σας ,δεν είναι τόσο αξιόπιστος όπως έχει αναφερθείεδω μέσα , ,φυσικά και το θέμα πλέον το διαχηριζετε το PayPalμπας και βγει άκρη.......
      Images
      • Screenshot_2016-09-20-12-32-15-533_com.miui.gallery.png

1,36 MB, 1.080×1.920, viewed 127 times
      • Screenshot_2016-09-20-12-33-41-726_com.miui.gallery.png

1,2 MB, 1.080×1.920, viewed 118 times
      • Screenshot_2016-09-20-12-34-11-495_com.miui.gallery.png

1,16 MB, 1.080×1.920, viewed 112 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thanasis50 έγραψε:

Η επικοινωνία ήταν μέσω της σελίδας τους . Έστειλα mail στην τεχνική υποστήριξη.
      Ας έχεις υπόψη σου ότι όταν η επικοινωνία γίνεται μέσα από το Paypal, μετά από άνοιγμα "Case",
      τότε ενισχύεις κατά πολύ την διαπραγματευτική σου θέση.

Παρακολούθησα λίγο τον διάλογο σου-σας στις τελευταίες σελίδες και το σκέφτηκα διπλά αν πρέπει να σου γράψω την ταπεινή μου γνώμη-εμπειρία. Ο λόγος σου, εκτός από απρεπής, είναι και άδικος για τους ανθρώπους, που αφιέρωσαν χρόνο για να σου δείξουν πόσο ....ανικανοποίητοι είναι.
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Ο/H thanasis50 έγραψε:

Η επικοινωνία ήταν μέσω της σελίδας τους . Έστειλα mail στην τεχνική υποστήριξη.
      Ας έχεις υπόψη σου ότι όταν η επικοινωνία γίνεται μέσα από το Paypal, μετά από άνοιγμα "Case",τότε ενισχύεις κατά πολύ την διαπραγματευτική σου θέση.

Παρακολούθησα λίγο τον διάλογο σου-σας στις τελευταίες σελίδες και το σκέφτηκα διπλά αν πρέπει να σου γράψω την ταπεινή μου γνώμη-εμπειρία. Ο λόγος σου, εκτός από απρεπής, είναι και άδικος για τους ανθρώπους, που αφιέρωσαν χρόνο για να σου δείξουν πόσο ....ανικανοποίητοι είναι.
      Ξεκίνησα από τη σελίδα τους περιμένοντας να δω την αντίδρασή τους. Αν έβλεπα αδιαφορία να είσαι σίγουρος ότι θα άνοιγα case στο paypal. Η άποψή σου ότι ο λόγος μου είναι απρεπής,είναι σεβαστή, δεν σημαίνει όμως ότι είναι αποδεκτή. Ορισμένοι πίνουν νερό στο όνομα κάποιων κινεζομάγαζων, κάτι το οποίο εγώ δεν το κάνω.
    • Με δεδομένο ότι οι κινέζοι, κατά πλειοψηφία, έχουν αποδείξει ότι πρώτα έχουν στο μυαλό τους τη λαμογιά και μετά την εξυπηρέτηση,θεωρώ ότι το άνοιγμα case πρέπει να γίνεται πριν "την καλημέρα" και όλες οι διαπραγματεύσεις να γίνονται "δημοσία θέα", με το Paypal πάνω από το κεφάλι τους.
      Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κι εδώ, που καλόπιστοι πελάτες στηρίχθηκαν στις υποσχέσεις τους και στα συμφωνηθέντα και τελικά βρέθηκαν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
      Είναι δεδομένο ότι όλοι είμαστε στην ίδια "ομάδα", προσπαθούμε να προασπίσουμε το συμφέρον μας, που είναι "δικό μου-δικό σου-δικό μας", μέσω της ανταλλαγής των εμπειριών μας.

Σίγουρα, όσοι από εμάς έχουμε κάνει αρκετές αγορές από διάφορα μαγαζιά, πλέον έχουμε κάποια "αγαπημένα", όμως αυτό διαφέρει πολύ απ΄το να πίνει κάποιος νερό στο όνομά τους και ίσως κι εδώ είσαι λίγο άδικος,
      Για παράδειγμα, δεν μπορώ να μην εκτιμήσω τον τρόπο που με εξυπηρέτησε (επαλειμμένα) κάποιος, τα γνήσια και σωστά προϊόντα του, τις καλές τιμές και το after sales, που προσφέρει και να τον ξεχωρίσω από κάποιον άλλο, ο οποίος στην καλύτερη ήταν "ούτε κρύο, ούτε ζέστη". Αυτός ο πρώτος πωλητής δίκαια θα ανέβει στην προτίμησή μου, όμως δεν θα πάψει να κρίνεται κάθε φορά.
      Πιστεύω πως κάπως έτσι λειτουργούμε οι περισσότεροι.
    • case στο παυπαλ ανοίγεις μόνο όταν το πράγμα δεν παλεύεται ή δεν έχεις χρόνο. Αν σε ικανοποιήσουν θα κλείσει η υπόθεση και μετα αν στραβώσει κάτι ακόμα την συρουμφησες.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • ταδε έφη μπαρμπα-σαλονικιουμφ!!!! :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!