Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Κ για να μην το ξεχασω, για τον φιλο που ρωταει για το tempered glass.
      Οτι πιο ευκολο να το βαλεις, καμια σχεση με τα απλα screen protectors που σου βγαινει η παναγια αν στραβωσει.
      Οπως αναφερεται πιο πανω, λογω της δυσκαμψιας του ειναι παρα πολυ ευκολο να τοποθετηθει
      Κ αξιζει (για μενα προσωπικα) τα χρηματα του
    • Απ: Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Επωνυμία της επιχείρησης : Xiaomishop
      Διεύθυνσή της επιχείρησης: www.xiaomishop. com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi3 64gb White
      Ημερομηνία αγοράς: 29/09/2014
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : 10 αριστα!
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 5 μερες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) : δεν το χρειαστηκα (ευτυχως) :P
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : αψογοι κανενα παραπονο,συσκευασία πολύ προσεγμένη με 4 δωρακια(θήκη,screen.protector, πενακι Και φορτιστή αυτοκινήτου!Επίσης πολύ θετική εντύπωση μου έκανε που στη συσκευασία είχε εκτυπωμενο χαρτάκι με αγγλικές οδηγίες να μην χρησιμοποιηθεί SIM tray πλαστικό ή μεταλλικό διότι μπορεί να σπάσουν οι επαφές της υποδοχής της κάρτας sim!!!!!
    • « vickmall.com κ pandawill.com τα εχω δοκιμασει κ εγω ... για το παραπανω site ξερει καποιος κατι ;;;;;; »
      Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
    • Διαφήμιση
    • Επίσης ανοίγοντας το sim tray είχε μέσα ένα.δικό του ανταπτορα που είναι σαν περίγραμμα που απομένει από κάρτα σιμ άμα την κόψεις και.εκεί.έβαλα τη δικιά μου και.εφαρμόζει τέλεια στο.sim. tray Δεν.περισσεύει κλείνει κανονικά και δεν μαγκωνει!
    • Απ: Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Ο/H alonso_7 έγραψε:

Επίσης ανοίγοντας το sim tray είχε μέσα ένα.δικό του ανταπτορα που είναι σαν περίγραμμα που απομένει από κάρτα σιμ άμα την κόψεις και.εκεί.έβαλα τη δικιά μου και.εφαρμόζει τέλεια στο.sim. tray Δεν.περισσεύει κλείνει κανονικά και δεν μαγκωνει!τσέκαρα επίσης το imei και είναι όλα οκ!το βράδυ θα δω και με ποιον τρόπο θα περάσω την ελληνική rom Γιατί τώρα είμαι δουλειά και δεν το άνοιξα πλήρως να δω τι έχει μεσα(updater ή mi recovery!
    • Το πρώτο ΚΙΤΡΙΝΟ Redmi 1S

Την επωνυμία της επιχείρησης : Vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL) : Wholesale Cheaper China Android Smart Phone,China Android Tablet PC Free Shipping
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 1s Yellow
      Την ημερομηνία αγοράς : 25 Σεπτεμβρίου 2014
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 9
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 26 ημέρες συνολικά
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε έως σήμερα
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Ήταν η πολλοστή φορά που αγόρασα ένα Redmi1s, αλλά το πρώτο σε ΚΙΤΡΙΝΟ χρώμα (για το θηλυκό πληθυσμό του σπιτιού) και η πρώτη φορά απο το VickMall. Μου έστειλαν την παραγγελία με απλό ταχυδρομείο, απο Ολλανδία, όπως το είχα παραγγείλει. Η συσκευασία έφτασε σε άψογη μορφή, με την ένδειξη "gift" επάνω και με την τιμή 19€. Στο πακετάκι υπήρχαν και διάφορα δωράκια-έκπληξη, τα οποία ΔΕΝ περίμενα, αφου στο site δεν έλεγαν τίποτα για δώρα. Έστειλαν, την κλασική σιλικονούχα θήκη, δύο screen protectors, ένα σκουλαρικάκι που έμοιαζε με Mikey, αλλά τελικά είναι για τη σκόνη και φυσικά διακοσμητικό και προς μεγάλη μου έκπληξη, ένα καλώδιο OTG. Γενικά, πολύ καλή εμπειρία μαζί τους, αν και ερχόμενο απο την Ευρώπη (Ολλανδία) άργησε πολύ! (και γι'αυτό δεν τους βαθμολογώ με 10... )

..........
    • Την επωνυμία της επιχείρησης : pandawill
      Την Διεύθυνσή της (URL) : The best Android smartphone retailer/wholesaler from China,specialized in electronics-pandawill.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Original Xiaomi Mi Band Xiaomi Wristband IP67 Bluetooth Bracelet- Black, Ultra Thin Metal Wire Drawing Phone Case for XiaoMi 3 - Blue, Original XIAOMI Mini 150M USB WiFi Adaptador LAN, XIAOMI Hongmi Note MTK6592 2GB 8GB 5.5 Inch HD IPS Screen 13.0MP 3100mAh, Original XIAOMI Brand New Version In-ear Earphone 3.5mm Stereo Earphone with Mic Control Talk.
      Την ημερομηνία αγοράς : 15 Σεπτεμβρίου 2014
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1 μηνα
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε έως σήμερα
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Μου έστειλαν την παραγγελία με απλό ταχυδρομείο, απο Ολλανδία, όπως το είχα παραγγείλει. Η συσκευασία έφτασε σε άψογη μορφή, με την ένδειξη "gift" επάνω και με την τιμή 22€. Στο πακετάκι υπήρχαν και διάφορα δωράκια-έκπληξη, τα οποία ΔΕΝ περίμενα, αφου στο site δεν έλεγαν τίποτα για δώρα. Έστειλαν, την κλασική σιλικονούχα θήκη, δύο screen protectors, ένα σκουλαρικάκι που έμοιαζε με Mikey, αλλά τελικά είναι διακοσμητικό και προς μεγάλη μου έκπληξη, ένα καλώδιο OTG. Γενικά, πολύ καλή εμπειρία μαζί τους, αν και ερχόμενο απο την Ευρώπη (Ολλανδία) άργησε πολύ!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης : pandawill
      Την Διεύθυνσή της (URL) : The best Android smartphone retailer/wholesaler from China,specialized in electronics-pandawill.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Original Xiaomi Mi Band Xiaomi Wristband IP67 Bluetooth Bracelet- Black, Ultra Thin Metal Wire Drawing Phone Case for XiaoMi 3 - Blue, Original XIAOMI Mini 150M USB WiFi Adaptador LAN, XIAOMI Hongmi Note MTK6592 2GB 8GB 5.5 Inch HD IPS Screen 13.0MP 3100mAh, Original XIAOMI Brand New Version In-ear Earphone 3.5mm Stereo Earphone with Mic Control Talk.
      Την ημερομηνία αγοράς : 15 Σεπτεμβρίου 2014
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1 μηνα
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Μου έστειλαν την παραγγελία με απλό ταχυδρομείο, απο Ολλανδία, όπως το είχα παραγγείλει. Η συσκευασία έφτασε σε άψογη μορφή, με την ένδειξη "gift" επάνω και με την τιμή 22€. Στο πακετάκι υπήρχαν και διάφορα δωράκια-έκπληξη, τα οποία ΔΕΝ περίμενα, αφου στο site δεν έλεγαν τίποτα για δώρα. Έστειλαν, την κλασική σιλικονούχα θήκη, δύο screen protectors, ένα σκουλαρικάκι που έμοιαζε με Mikey, αλλά τελικά είναι διακοσμητικό και προς μεγάλη μου έκπληξη, ένα καλώδιο OTG. Γενικά, πολύ καλή εμπειρία μαζί τους, αν και ερχόμενο απο την Ευρώπη (Ολλανδία) άργησε πολύ!

Επειδή στο site τους δεν έχει επιλογή για χρώμα, το Hongmi Note, τι χρώμα στο έστειλαν? Λευκό ή μαύρο?
    • « Επωνυμία της επιχείρησης : VickMall
      Διεύθυνσή της επιχείρησης: Wholesale Cheaper China Android Smart Phone,China Android Tablet PC Free Shipping
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi3W 16gb Black
      Ημερομηνία αγοράς: 30/06/2014
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : 10 αριστα!
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 15 μέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) : δεν το χρειαστηκα (ευτυχως)
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : αψογοι κανενα παραπονο,συσκευασία πολύ προσεγμένη με 4 δωρακια θήκη απο σιλικονη μαυρο χρωμα, screen protector, ένα καλώδιο OTG και φορτιστή αυτοκινήτου! »
    • Επωνυμία της επιχείρησης : VickMall
      Διεύθυνσή της επιχείρησης: Wholesale Cheaper China Android Smart Phone,China Android Tablet PC Free Shipping
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note(Hongmi Note) + Nillkin Tempered Glass + Xiaomi Piston V2
      Ημερομηνία αγοράς: 03-10-2014
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : 10!!
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 15 μέρες από την ημερομηνία αποστολής και 18 από την ημερομηνία παραγγελίας
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) : δεν έχει χρειαστεί
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : αψογοι!

Η συσκευασία πολύ προσεγμένη το κουτί της συσκευής τυλιγμένο με bubble warp ξεχωριστά και όλα μαζί με bubble warp μέσα σε ένα χαρτοκούτι χωρίς κενά
      Επιπλέον έστειλαν μια θήκη σιλικόνης 2 απλές προστασίες οθόνης ένα stand για την συσκευή ένα καλώδιο OTG και κατι σαν σκουλαρίκι
      Η παραγγελια έγινε Παρασκευή απόγευμα ώρα Ελλάδος και η αποστολή Δευτερα εστειλαν mail ζητοντας την κατανόηση μου για την καθυστέρηση της αποστολής για 3 μέρες
      Ταυτόχρονα έφτασε και ένα mail με 3 φωτογραφίες μια με τα περιεχόμενα μια με το πως τα είχαν πακετάρει και μια με το δέμα πάνω στη ζυγαριά που φαινόταν το βάρος του δέματος και τα 2 αυτοκόλλητα με τα στοιχεια αποστολής, μόλις αναζητησα το traking έγραφε ήδη πως είχε παραδοθεί
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης:geekbuying
      Την Διεύθυνσή της (URL):Buy Cheap & New Electronics Online From China Electronics Store - GeekBuying
      Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi Note 4G
      Την ημερομηνία αγοράς:15/09/2014
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:1 μήνα από τη μέρα παραγγελίας και 25 ημέρες από την ημέρα αποστολής.(Δε φταίει το εν λόγω site αλλά η μεγάλη παραμονή του δέματος μου στο τελωνείο, 14 ημέρες για την ακρίβεια)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10)δεν έχει χρειαστεί και ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Η συσκευασία ήταν πολύ προσεγμένη και το κουτί ήταν μέσα σε συσκευασία με κάτι μεγάλες φυσαλίδες για να μην χτυπηθεί.Μου έβαλαν μόνοι τους έξω από το δέμα μικρή τιμή χωρίς να τους το ζητήσω και γενικά ότι μου είχαν πει το τήρησαν.Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι η συσκευή είναι αυθεντική και όχι μαιμού.Βασικά το συγκεκριμένο κατάστημα δεν στέλνει μαιμούδες(τουλάχιστον όσοι ψωνίζουν από εκεί αυτό μου έχουν πει).Στα email απαντάνε αλλά μια φορά την ημέρα και στο online chat είναι πάντα εκεί.
      Θα ξαναψωνίσω σίγουρα μια υποβρύχια κάμερα που έχω βάλει στο μάτι, γιατί η προηγούμενη μου πνίγηκε.