- Την επωνυμία της επιχείρησης: eglobalcentral
- Tην Διεύθυνσή της (URL):eglobalcentral.eu
- Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi3 gold 16/2
- Την ημερομηνία αγοράς: 12/10
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 με τις αργίες μεσα στις 29/10
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία μια χαρά με καλο και προστατευτικο πακεταρισμα, χαμηλό κοστος αποστολής με dpd κ απο Ελλάδα acs καθως κ χαμηκο κοστος αποστολής. Το dispatch καθυστερησε κανα 3ημερο να φανεί κ μετά όλα οκ μέχρι την παραλαβη.
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
Ο/H yliko έγραψε:
- Tην Διεύθυνσή της (URL):eglobalcentral.eu
- Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi3 gold 16/2
- Την ημερομηνία αγοράς: 12/10
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 με τις αργίες μεσα στις 29/10
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία μια χαρά με καλο και προστατευτικο πακεταρισμα, χαμηλό κοστος αποστολής με dpd κ απο Ελλάδα acs καθως κ χαμηκο κοστος αποστολής. Το dispatch καθυστερησε κανα 3ημερο να φανεί κ μετά όλα οκ μέχρι την παραλαβη.
-
Σημερα που βρηκα λιγο χρονο :
- Την επωνυμία της επιχείρησης: aliexpress.com ----> DAYTECH Official Store
- Tην Διεύθυνσή της (URL):DAYTECH Official Store
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Daytech Home Security IP Camera DT-C8815
- Την ημερομηνία αγοράς: 27/10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 με τις αργίες μεσα στις 8/11 (SG post)
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αμεσο dispatch
- Την επωνυμία της επιχείρησης: aliexpress.com ----> Billy Zeng
- Tην Διεύθυνσή της (URL):Billy Zeng
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Tempered Glass Film Screen Protector for Teclast T98 4G 10.1
- Την ημερομηνία αγοράς: 25/10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 με τις αργίες μεσα στις 8/11 (SG post)
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αμεσο dispatch Αριστη συσκευασια σε foam box και οχι απλο φακελο
- Την επωνυμία της επιχείρησης: aliexpress.com ----> V-INSIC 3C TopBrand Store
- Tην Διεύθυνσή της (URL):V-INSIC 3C TopBrand Store
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Vinsic Terminator P3 20000mAh Power Bank QC3.0
- Την ημερομηνία αγοράς: 3/10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 με τις αργίες μεσα στις 31/10 (NL post)
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ηρθε χωρις την συσκευασια του χωρις να το αναφερει οτι ειναι retail package
- Την επωνυμία της επιχείρησης: aliexpress.com ----> CNAZHUO
- Tην Διεύθυνσή της (URL):CNAZHUO
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Universal Bluetooth keyboard with touch panel case cover for 10.1inch Teclast T98 4g
- Την ημερομηνία αγοράς: 4/9
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 11 με τις αργίες μεσα στις 15/9
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): -
Συγχώνευση μηνυμάτων. Δεν χρειάζονται 4 νέα μηνύματα, κάνουμε edit - Την επωνυμία της επιχείρησης: aliexpress.com ----> DAYTECH Official Store
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: geekbuying
Την Διεύθυνσή της (URL): geekbuying.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro
- Την ημερομηνία αγοράς: 31/10/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 1
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: -
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 1
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το παρήγγειλα 31/10/2016 με 159$. Έγραφε οτι η αποστολή θα γίνει στις 4/11 με τη ληξη του flash sale. Έφτασε 7-8/11 και δεν το είχαν στείλει. Επικοινώνησα να μάθω τι γίνεται και μου είπαν οτι περιμένουν παραλαβή την επόμενη εβδομάδα. Φτάσαμε 15 Νοεμβρίου και μου είπαν τα ίδια. Τους ζήτησα να μου το στείλουν από το es warehouse που το είχαν διαθέσιμο χωρίς έξτρα χρέωση γιατί η συμπεριφορά τους ήταν αντιεπαγγελματική. Απάντησαν κάτι άσχετα,προφανώς για να αποφύγουν να απαντήσουν. Αφού δεν είδα να βγαίνει άκρη ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας και εκεί σταμάτησαν να απαντάνε. Οπότε άνοιξα dispute στο paypal στις 20/11 και χθες μου έκαναν refund... Άκυρο από μενα λοιπόν
-
Ο/H anestis3 έγραψε:
Την επωνυμία της επιχείρησης: geekbuying
Την Διεύθυνσή της (URL): geekbuying.com
- Την ημερομηνία αγοράς: 31/10/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 1
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: -
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 1
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το παρήγγειλα 31/10/2016 με 159$. Έγραφε οτι η αποστολή θα γίνει στις 4/11 με τη ληξη του flash sale. Έφτασε 7-8/11 και δεν το είχαν στείλει. Επικοινώνησα να μάθω τι γίνεται και μου είπαν οτι περιμένουν παραλαβή την επόμενη εβδομάδα. Φτάσαμε 15 Νοεμβρίου και μου είπαν τα ίδια. Τους ζήτησα να μου το στείλουν από το es warehouse που το είχαν διαθέσιμο χωρίς έξτρα χρέωση γιατί η συμπεριφορά τους ήταν αντιεπαγγελματική. Απάντησαν κάτι άσχετα,προφανώς για να αποφύγουν να απαντήσουν. Αφού δεν είδα να βγαίνει άκρη ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας και εκεί σταμάτησαν να απαντάνε. Οπότε άνοιξα dispute στο paypal στις 20/11 και χθες μου έκαναν refund... Άκυρο από μενα λοιπόν
Τα ιδια τραβαω και εγω... εν αναμονη μια τελευταία βδομαδα και dispute... 4.11 παραγγελία και ακομα δεν μου έχουν στειλει τιποτα και τα μνμτα βροχη!
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 3 Pro
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
- Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi5 32GB ROM 4G Smartphone - GOLDEN (Official Stable Global Rom)
- Την ημερομηνία αγοράς: 27-Οκτωβρίου-2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 25 ημέρες
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το κινητό ήρθε όπως το ζήτησα με global stable και με Ευρωπαϊκό αντάπτορα στην συσκευασία. Παρόλο που αγόρασα tempered glass μου στείλαν κι δώρο άλλο ένα(το οποίο έσπασε με ένα ελαφρύ λύγισμα που το έκανα!) Επίσης παρήγγειλα μαζί ακουστικά, σκληρή βάση-θήκη ενώ είχε δώρο μία διαφανής θήκη. Αυτό που θέλω να πω ότι είχε μέσα εγκατεστημένο το fb. Αυτό σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί από κάποιον? Αυτοί που ξέρουν ας μου απαντήσουν.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης:geekbying
- Την Διεύθυνσή της (URL):geekbying.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε:Original Xiaomi 10.000 mAh powerbank portable charger battery-Original Xiaomi piston basic 3,5 mm wire control earphone music headset-Original Xiaomi MI bluetooth headset wireless BT4.1 stereo earphone
- Την ημερομηνία αγοράς:31-10-2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:22 Μέρες
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν το χρειάστηκα προς το παρόν αν και υπάρχει περίπτωση να έχω ένα μικροθεματάκι με το bluetooth
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):Ακουστικά και powerbank είναι πολύ καλά!!Πραγματικά πολύ καλή η τιμή τους και πολύ ποιοτικά!!Τα ακουστικά για παράδειγμα είχαν 5,60 ευρώ και βρίσκω τον ήχο τέλειο για τις μικρές απαιτήσεις που έχω και ποιοτικότατα κατασκευαστικά!!Τώρα το bluetooth το χρησιμοποιώ 2 μέρες.Είναι πολύ κομψό,ακούω πολύ καλά τον συνομιλητή μου αλλά σήμερα είχα κάποια θεματάκια που μου τα επισημάνανε διαφορετικά άτομα.Ακούγανε την φωνή μου σαν ρομπότ όπως μου λέγανε.Μετά απο κάποιες συνομιλίες έστρωσε.Το ξανάκανε και ξαναέστρωσε.Αν δώ οτι έχει θέμα θα απευθυνθώ στο χαλαρό στο τμήμα επικοινωνίας του site αν και είμαι πολύ αρνητικά προδιατεθημένος...
6-12-2016 edit:Τελικά το μικρόφωνο του bluetooth τα έφτυσε εντελώς.Δεν ήταν τελικά θέμα δικτύου.Στην μια συνομιλίλα με ακούγανε στην επόμενη όχι.Αυτό συνεχίστηκε για αρκετές μέρες,μέχρι που με τρέλανε να πώ την αλήθεια.Ώσπου πλέον τα έπαιξε εντελώς και ''ΥΣΗΧΑΣΑ''!!Θα δώ με την εγγύηση τι παίζει αν και για 13 ευρώ δεν ξέρω αν θα μπώ στην διαδικασία του πήγαινε έλα ΚΊνα.Άκυρο απο εμένα γιατί με ταλαιπώρησε πολύ,αν και είναι πολύ όμορφο με αρκετή αυτονομία και ωραίο το feature με το διπλό κλικ στην επανάκληση του τελευταίου αριθμού που αποκλείει την πιθανότητα ακούσιας κλήσης. - Την επωνυμία της επιχείρησης:geekbying
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest.
- Tην Διεύθυνσή της (URL): gearbest.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi band 2 και κάποια άλλα αξεσουάρ.
- Την ημερομηνία αγοράς: 02/11
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: [i]22 μέρες με τις αργίες μεσα στις 8/11 (NL post)[/i]
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αμεσο σχεδόν dispatch σε 2 μέρες το track και την 5 η μέρα αναχώρηση.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Oppomart.
- Tην Διεύθυνσή της (URL): oppomart.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Tempered Glass Nillkin amazin h+ pro for Samsung s7 και Original Tempered glass for Xiaomi mi5 συν θήκη Imak Case Black for mi5.
- Την ημερομηνία αγοράς: 02/10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 με τις αργίες μεσα στις 8/11 (SG post)
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αμεσο dispatch σε νορμάλ συσκευασία φακέλου με φυσαλίδες.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest.
-
- Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4 Pro
- Την ημερομηνία αγοράς: 08/11/2016
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 ημέρες
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Δεύτερη παραγγελία από Vickmall. Όπως και η πρώτη έτσι και αυτή ήρθε γρήγορα και όπως ζητήθηκε. Εννοείται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα , θα προτιμηθεί σε μελλοντικές αγορές.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
- Tην Διεύθυνσή της (URL): gearbest.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε:
Beelink GT1
Mele F10 Control
Ledοταινίες (Χ3) + Μετασχηματιστή
Τσάντα Xiaomi Business Bag 17L
Gadgets για μπάνιο
[i]Αρκετά Χριστουγεννιάτικα μικροδωράκιa[/i] - Την ημερομηνία αγοράς: 08/11
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 23 ημέρες
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Λόγω μάλλον μεγάλου φόρτου παραγγελιών ελέω 11/11 το δέμα άργησε να γίνει shipped αλλά και πάλι έφτασε σχετικά γρήγορα. Πολύ καλές οι συσκευασίες, όλα λειτουργούν, κανένα πρόβλημα. Είναι η 10η-11η συνεχόμενη παραγγελία από Gearbest και πάλι μένω ικανοποιημένος. Δεν ξέρω πότε θα την πατήσω αλλά μέχρι τώρα πήγαν όλα καλά.
Won't Back Down - Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: MyGad
- Tην Διεύθυνσή της (URL):mygad.gr
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4
- Την ημερομηνία αγοράς: 18/11/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 8
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 ημέρες
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Έχει παράδοση σε 4 έως 10 μέρες εργάσιμες το έστειλαν σε λιγότερες. Τους βάζω 8 όμως γιατί παράγγειλα Tempered Glass, χωρίς να λέει κάτι στην σελίδα το γυαλί είναι πολύ ποιο μικρό. (Εάν θες να επικοινωνήσεις μαζί τους περιμένεις πολύ στην αναμονή)
- Την επωνυμία της επιχείρησης: MyGad
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Aliexpress, H&H Electronic Co., Ltd.
- Την Διεύθυνσή της (URL): aliexpress.com store:1500007
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Power Bank High Quality Silicone Case Cover for Xiaomi 20000mAh
- Την ημερομηνία αγοράς: 15/11/2016
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 6/12/2016.. 21 m;erew
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): πολύ θετικά..φουλ ευχαριστημενος
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Aliexpress, H&H Electronic Co., Ltd.